Ako zabudnúť?
Dievcata, nemyslela som si, ze v 35 rokoch buden riesit pubertalne problemy ☹
Ja aj sme rozvedeni. Ja 35, on po 40. Na zaciatku sa velmi snazil, ja som si nebola ista ci ho chcem a ci to on mysli vazne. Snazil sa a druha vec - strasne silna pritazlivost medzi nami bola. Uplna explozia. To sa mne stalo asi 1x za zivot a toto bolo 2x
No po par mesiacoch snazenia sa sa zrazu zmenil. Najrpv som si myslela ze mam paranoje ze ho upodozrievam ale vzdy ked som navrhla stretko (aj predtym sme sa kvoli povinnostiam videli 1x tyzdenne iba) tak ho zrusil, nestihal, mal nieco ine nedokladne. Potom uz aj pri stretnuti som videla ochladenie
Na rovinu som to chcela riesit - ziadne vycitky - len som sa opytala ci sa nieco u neho zmenilo a ze ak hej tak ze som dospela a pochopim to … tvrdil a aj tvrdi ze nie
No sama vidim aj citim aj viem ze je koniec ale nechce mi to povedat
Caka ze mi to dojde samej a nema ani len tu uctu aby daco povedal … necakam ani konkt dovod stacilo by daku omacku
Viem ze nemam to riesit ze mi budete pisat ze kasli na neho neozyvaj sa nezasluzi si ta atd
ALE … neviem to dostat z hlavy… teoriu ovladam ale prac je narocna
Nici ma to uz 2 mesiace. Neviem to seknut
Kedysi ked mi nejaky chlap v nieco nevyhovocal tak som to sekla a isla dalej a teraz asi mastala karma a neviem to v sebe spracovat
Mozno mi pomoze ked zistim ze nie som jedina c takej situacii a nejake navody (jasne ze mam sa venovat sebe citat sportovat atd atd …)
Mne nakoniec teda povedal, ze sa bal ze to dopadne s nami rovanko ako s jeho ex a že jeho city aj tak casom ochladnu a akurat to narobí šarapatu v "partii".
@annamarin aha. Ale aspon nieco povedal.
Tak tu u neho tie city ochladli uplne zo dna na den. Jeden den som mu strasne chybala a tesil sa na mna a zrazu bum - citila som chlad v odpisovani … myslela som ze zvelicujem - postupne chlad vo vsetkom. Ked som sa opytala tvrdil a aj tvrdi ze nic sa nestalo. Ze len ja riesim. Teraz sa asi jedine zmierit s tY ze sa neozve a nevidime sa …
@annamarin aj tento vyhovuje vo vsetkom jeho ex … nema to v hlave doriesene ajked tvrdi ze je s tym v pohode … vedela som ze to nema persoektivu na vztah ale vyhovovalo mi tak ako to bolo
Jasne ze som to nechala tak a nepísala som mu ani ja. Načo sa ponizovat? Keď ma muž o ženu záujem tak urobí aj nemožné, píše, vola, chce sa stretnúť. Ostatne sú len vyhovorky
@janka_23 jasne … ved jasne ze to aj viem.
Ja som sa ozyvala - kedze mi vyznal city prostrednictvom darckea mala som pocit ze mu mam aj ja dat najavo ze mi na nom zalezi. Odvtedy total zle.
Ja som vsak clovek co rad jedna na rovinu a jeho som si po dlhom case pustila k telu pretoze mi pripadal ferovy vysporiadany. Ale mylila slm sa
On mi to ale povedal asi az mesiac dva po tom co tak ochladol... Kym boli pohadani tak bol taky medový ku mne. Ze ma lubi a ze on to poriesi aby to s nou uz ukoncil a pod. Písal vždy. No nepochybovala som o tom, že je do mňa zamilovaný a myslí to vážne. A potom zo dna na deň odišiel a odpisoval len tak chladne. Bolo to tak okolo septembra a oni sa znova udobrili, tak ochladol. Akoo toto mi nikdy nepovedal ale mam z toho taky pocit ze kvoli tomu ze sa udobrili tak sa stiahol.
A tiez som mu vyznala city nakoniec ale nicomu to nepomohlo.
@annamarin ja som mu city nevyznala. Ale zacala som byt viac aktivna vo vztahu - ja pisat a navrhovat stretk. Dovtedy to robil on. Zrazu nemal nikdy cas a ked som vedela ze ho ma (nemal deti) tak nasiel nieco ine neodkladne.
On je s ex od seba 5-6 rokov. Ale su v dennom kontakte kvoli detom. Ona ma ineho ale zevrJ to s nim neklape.
Tento sa vyjadroval ze k ex sa uz nikdy nevrati, ze to vie, ze mu ublizila a ze on vie co chce … ale spat e si myslim ze sam tomu neveril a ona vedela ze sa stretavame tak mozno ho zacala namotavat a on povolil. Toto si myslim.
Ale nemeni to nic na fakte ze mal mi daco povedat aspon ked som sa ho to pytala na rovinu a s tym ze ak sa mu nieco prihodilo tak to kludne nechajme tak
Aj minuly tyzden (po 2 mesiacoch co je to totalne zle ) naposal ze mu nic do toho neprislo.
Ale skor mi to pride tak ze zapiera lebo nechce zp seba urobit kretena (ze to co hopvril nebola pravda) a najhorsie - ze mu totalne nezalezi ako sa citim.
Viem ze musim zabudnut ale myslim ze kazdy kto to zazil prizna ze je to neprijemna situacia
Nie som daka chudera odkazana na takehoto cloveka ale aj tak ma to zranilo
Každého to zraní, mňa to tiež zranilo. Nebolo to tak dávno co som to zažila a ešte veľakrát si na neho spomeniem. Tiež sa v duchu pýtam prečo, ale odpoveď nenájdem. A tiež by som tie odpovede chcela, ale viem ze sa ich nikdy nedocka. Proste je to tak. Treba ísť dalej
Viem si predstaviť. Aj mna to zranilo dosť. Ja som zas ten typ dievčaťa, kt. sa páči výzorom aj povahou vela chlapom. Takže by som sa s nim nemusela zahadzovat, ale verila som, ze spolu budeme a aj ze spolu zostarneme.
Ja som ho neskôr konfrontovala s tým, že to všetko len hral. Tiez som mala ten pocit. On na to tak zbehlo odpovedal, ze to nie je pravda, ze to myslel vážne v ten moment, ale že neskôr sa na to pozrel viac prakticky. Ale podla mňa ho len nejak namotala. Ani nemusela veľmi ale tým, že majú spoločné spomienky a prežite také ťažšie obdobia ( poziciavala mu vela peňazí ) a spoločných znamych, tak to este skusil. Tiez mi povedal, že nevie jak by to vysvetlil rodicom, kedze jeho matka ju vraj miluje a vsade vychvaluje. A on je na to slabá povaha a snazi sa vyhovieť.
Az teraz vidím, že ešte aj tak nebol vyspelý a taký ten muž v pravom zmysle. 🙂
A este ti dám radu, že nemusis vedieť prečo to tak ochladlo a zisťovať a rypat do toho. Nepomôže ti to. Podla mňa keď to nepovedal, tak uz to nikdy priamo nepovie.
Nemysli na to ci ty si jeho bola hodná a ci si nieco ty pokazila tym, že si prebrala iniciatívu. Ten pravý muž by bol rád, keby preberies iniciativu a bol by ti oporou (nie len ty oporou jemu). Ocenil by, ze si sa mu snazis pomoct po psychickej stranke a spravil by vela pre to aby si sa ty citila stastna a v bezpeci. A hlavme by si si bola istá jeho citmi k tebe. Rozmýšľaj nad tým ci je takyto chlap hodný teba. Či ti stojí za to sa ním a jeho pocitmi zaoberať. 🙂
@annamarin takto, on mna hoden nie je
Tiez si myslim ze sa paci vela muzom, aj povahou aj vyzorom. Vyberam si. Zenatych totalne davam mimo a tento sa mi zdal vysporiadany v hlave
Od zaciatku mi tM vela veci vadilo a prekazalo ale kedze ja som momentLne nie je adept na normlany vztah tak mi vyhovovalo vsetko ostatne
Viem ze sa nedozviem co je vo veci ved keby chcel mi to davno povie
Nepaci sa mi to ze mi klame - ale je to slaboch kedze nie je schopny to ukoncit a caka kedy to urobil j resp kedy to vyprcha
Autorka,máš to riadne pomotane v tej hlave, najskôr si v nej uprac. Co vlastne chces??? Píšeš,že nie si adept na normálny vzťah,ale dookola riešiš,prečo ochladol,odmlčal sa. Však keď nie si adept na vzťah,tak by ťa to absolútne nemalo trápiť a riešiť prečo on takto hento toto a sebec,klamár a neviem čo. Však sa presun k tým zastupom mužov,z ktorých si môžeš vyberať a výber ďalšieho z výkladu a vybavené.
@anita6666 riesim to preto lebo sa zmenil.
na zaciatku sa snazil atd
a zrazu ziadna sprava, uplne nic
obaja sme to brali tak, ze nemame cas a bude to len obcasne. on sa asi namotal podla jeho spravania a potom sa asi spamatal a nechce to take intenzivne a zmenil sa
preto to riesim - som clovek, ktory rad jedna na rovinu a ocakam to aj od ostatnych
keby ze od zaciatku nie sme v ziadnom kontakte tak to teraz vobec neriesim
No ako to pokračuje ozval sa? Aj mne sa niečo také stalo už dávno a nakoniec v tom bola iná zena
@lily14 neozval sa nie.
U teba to malo aky priebeh?
@beliskova no … mam dojdem ze tento clovek caka na to kedy to ja ukoncim … ale nechcem dostat odpoved typu “ok” to by bolo pre mna ponizujuce
Neviem ci ci zasluzi jednanie na rovinu kedze on na rovinu nejedn …
Ty mas ake skusnoesti?
Autorka a čo chces ešte vyjednávať? Však sa ti neozýva,tak neviem čo ešte riešiš??????? Načo ešte čakáš? Na zázrak? Ja sa tým chlapom ani nečudujem,že zdrhaju,keď čítam tu tie story okolo vzťahov a nevztahov,tak ja by som zdrhala už byť ním dávno. Veď nemáš 15,sa posun ďalej a hotovo. On nie je povinný ti nič vysvetľovať,ani na teba nijako reagovať.
Takže ma namotaval,písal vkuse,vyznával city a keď už má kvázi mal tak cúvol....tiež tak skoro po 8 mesiacoch ale my sme mali aj viac než len kamarátstvo aj intímne atď ... potom som šla na dovolenku a zmenil sa a potom som sa dozvedela že niekoho má... Bolelo...snažila som sa zabudnúť a keď som bola ok zase začal a vždy sa ozval keď som už nečakala tak som to stopla .
@beliskova ano jasne mala som aj ja take myslienky … ale ked som naznacila ze mam dojem ze bude lepsie ak sa nebudeme vidavat tak sa tvaril ze nevie o com tocim a ze nic sa u neho nezmenilo … tak som nechcela vyzerat ako nejaka furia … a v podstate nechcem to ukoncit cez spravy … uz keby tak aspon osobne
@lily14 u nas takto isto. bolo to nieco viac. aj sa zacal chcel stretavat s detmi. potom bol prec a este v tom case mi pisal ako mu chybam a potom ten SEK. za aky dlhy cas si sa ty dokazala dat dokopy. a potom ked si pisala, ze sa znovu ozval, ked si uz bola OK, tak to po akom case sa ozval. ja si myslim, ze ak sa neozve tyzden, tak sa uz neozve vobec. ajked mi to pripada chrapunske a detinske lebo sme nemali v podstate ziaden konflikt, nic. jedine to, ze po mesiace toho jeho cuvania som sa na rovinu pytala, co sa deje, ze to citi aj vidim a ze nech mi to povie - napise ...
je to velmi zvlastny pocit. necakala som ze v mojom veku budem toto riesit :(
Tak dosť dlho...lebo bol fakt super....ozval sa o mesiac a potom stále 2 týždne,týždeň ..atď sviatky a tak proste sa pripomína aj teraz,že chce byť kamoš načo???? Veď má priateľku.. vždy keď sa ozve tak nad ním rozmýšľam,neviem o čo mu ide...divný sú chlapi
Toto by pre mňa proste nebolo. Chápem, že ťa to veľmi mrzí a ešte asi o to viac, že ste prakticky žiadny problém alebo konflikt nemali. No smútiť kvôli niekomu, kto ti nevie povedať veci narovinu?
@1radula1 pokial sa to cloveku nestane tak asi nepochopi
Viem ne tl absurdne sa trapit nad niekym kto sa ku mne hnusne chova …

U mna to isté... Ale nespali sme spolu a bývalú nemal na 100% vyriesenu. Aj ked ju nelubil tak respektoval jej rozhodnutia a city viac ako moje. Ked sa na to pozriem spätne nechápem prečo som s nim stracala čas. Bolo očividne ze to nemôže vyjsť s niekým emočne zničeným.