Ako zabudnúť na bývalého partnera?
Ahojte baby, prišla som sa poradiť pretože si už dlhšie neviem dať rady. Vo februári som sa rozišla s frajerom s tým, že ma klamal v zásadných veciach a podviedol. Mňa to vtedy hrozne zranilo, tak som si po zablokovala po 2 týždňoch, pretože ma začal manipulovať a hovoriť blbosti a nechcel si priznať chybu že to pokašlal on a snažil sa ho hodiť do outu a tváriť sa ako keby nič. Ja som si ho napokon zablokovala. Neviem prečo ale chýba mi ten človek. Uvedomujem si, že takého partnera nechcem a mám naviac ale ja to ako keby celé neviem spracovať.. Asi si poviete, že som padnutá na hlavu (ja sa tak občas tiež už cítim) ale neviem naňho nejak zabudnúť.. Snažím sa zamestnávať, chodiť von, robiť čokolvek iné aby mi bolo lepšie ale vždy keď som sama si naňho spomeniem. Na druhej strane cítim voči nemu hnev, za to čo spravil.. .Uvažovala som, že si ho odblokujem a počkám či mi napíše, a že by sme si to nejak vykomunikovali ak toho bude schopný a možno sa mi ulaví a pôjdem ďalej ale nechcem vyznieť že za ním lezem.. Ach. Paradox je ten, že sme spolu boli len 7 mesiacov ale mne s ním bolo veľmi dobre..
Napíš mi ss
Od februára je to este malo času, aby si uplne zabudla a prestala na neho myslieť. Avšak, pripomínaj si stále čo ti urobil a ze nic také nechces.
A urcite ho neodblokuj, bude ta chciet len manipulovať a nie ti to vysvetliť. Toto si musíš v hlave spracovať sama, lebo inak sa do toho uplne zamotas.
Alebo ja zvyknem robiť tak, ze ak mam nieco na srdci este, napisem mu email, všetko mu tam pekne vysvetlím a vykricim sa, ale NIKDY ho NEodoslem.
Ked ho obdblokujes, nedostanes to, co ti chyba. Ziadne vysvetlenie si veci. Ziadne vykomunikovanie. Ziadne ospravedlnenie. Ziadnu ulavu. Nic z toho.
Dostane to on od teba. Lebo ty sa budes snazit. Lebo tebe na tom zalezi. Nasledne ta necha s tym, aby si si zas len nejak so svojimi pocitmi poradila ako doteraz. Pripadne ta zablokuje on, ze uz ho nemas otravovat.
Fakt myslis, ze ak ta niekto klamal a podvuedol, a potom sa to snazil zlahcit, tak sa zmenil?
Keby mu zalezalo na tom si ta nejak udobrit, cokolvek urobit, uz by cestu nasiel.
Mas abstak za tym peknym, co bolo, ako za psychadelickymi zazitkami z drogy. Potrebujes sa ho zbavit, nie ho posilnit.
Tak mas dve moznosti bud das tomu cas a zabudnes na neho, alebo sa s nim das do kopy a budes toto opat zazivat, lebo ked ta podviedol raz, tak ta podvedie aj druhy raz a zas a znovu. Okrem toho po siedmych mesiacoch vztahu ma byt clovek zamilovany a nie podvadzat uz tak skoro.
Ahoj a co si chces s nim este vysvetlovat? nejako nechapem🤦♀️ Ved vies z akych dovodov ste sa rozisli. Co na tom chces este vysvetlovat? Neobhajuj to tym,ze sa potom posunies...a kam sa chces ako este posuvat? Nepoviem, kebyze nemas dovod rozchodu a on by ti zrazu povedal koniec a vyparil sa...vtedy by som este ako tak prizmurila oci,ze chces poznat dovod preco to uzavrel. Ale on ta klamal a podviedol preboha, toto ti ako dovod a posun vpred bez neho nestaci? Ano co si napisala,ze si prides ako padnuta na hlavu sedi, ked ta dokaze nieco taketo napadnut🤦♀️ Ty sa radsej este aj 10x dobre vyplac, vykric, vyplav to zo seba...Od februara to zas nie je taka doba, vies kolkym ludom trva,ze sa cez rozchod dostanu po roku? Nie si prva, ani posledna. Tak sa spamätaj a nemaj tie najblbsie napady🙏🤦♀️ Ak citis,ze ti to pomoze lepsie, nie je ani hanba vyhladat terapeutku. Takeho chlapa radsej ani neopluj, skoda tvojich slin...ani za to by ti nemal stat.
No uz nic s takym, ty chces takeho kurenika,?neboj sa najdes si,,tento by ta podvadzal furt, to nie je patrner na vztah, nie to este na manzelstvo
Keby mu na tebe velmi zalezalo, uz by bol u teba doma niekolkokrat..
Skús iný vzťah, hoc aj lesbický, ale pomôže ti zabudnúť.
Nebojuj s tým, ja som to zvládla a nie po 7 mesiacoch ale po 10 rokoch. To čo si spravila bolo jedine riešenie a možnosť. Aspoň ti neukradol viac času. Najprv ta nalákal sladkými rečami, potom ta začal pomaličky spochybňovať, to striedal s chválou, musela si cítiť, že to čo vraví nie je úprimne, ale cielene. Dokážeš ho robiť šťastnou, občas aj on teba, ale nabaží sa ťa a presedlá .. teba to zničí psychicky.. neodblokovat, nekontaktovat, nespomínať na krásne veci. Začni byt sama, inak sa nepoučíš a nepohnes z miesta, další bude to iste, len v modrom. Pozri si v klude Carl Jung, videa .. začni tým, že sa naučíš milovať samu seba, prídeš aj na iné nové veci ktoré na sebe zlepšiť. Toto nie je povinnosť čo pisem, to je výzva tvojho života k zastaveniu a pochopeniu .. stojí to len na jednej veci.. ty musíš chcieť… teda prekonať samu seba. Držím palce a prajem veľa síl 😊

Akoze co??? Tebe nechýba, ty si to idealizujes a to je rozdiel. Prosim ta najdi si nejaku cinnost ako mysliet na chlapa co ta klamal a podviedol po 7 mesiacoch. Toto je iba fáza rozchodu. Keby ta tak velmi chcel, tak si ta najde aj na konci sveta. Ale bud si ista, ked ty plačeš, tak on si užíva s inou. 😉