icon

Ako zabudnúť na jednostrannú lásku a sústrediť sa na seba?

niektoakoty
30. aug 2025

ahojte uz dlhsiu dobu (9 mesiacov) sa trapim s jednym chalanom zo zaciatku ma nechcel ale cez kamosov sme si nasli k sebe cestu chodieval ma odprevadzat domov, obimala som ho,pusinky na licko a kazdy den sme si pisali ale nikdy nevyjadril priamo ako to vidi. zo zaciatku mu vadilo co i len som sa ho dotkla a potom uz bol rad ale zrazu sa to zvrtlo a zacal mi nadavat na postavu( niesom ani prisebe ani chudulinka) a nech sa zabijem daval mi rozne prezyvky a stale si robi srandu ze chcem nas ho kamosa a neviem ze ci si mysli ze sa mi pacil ten kamos a preto taky bol ale uz som to s nim neskusala dalej a to ho nastvalo. prisla som si sem po radu ci ma zmysel si s nim nieco zacat ked bol taky a popripade ako nanho zabudnut a sustredit sa na seba

enmery
30. aug 2025

Dievča, chlap, ktorý ponižuje ženu a povie jej, nech sa zabije nie je v poriadku a rozhodne to určite nebude dobrý partner. Ale peklo. Asi si ešte veľmi mladá. Ruky preč /jedine ak by si chcela žiť nešťastne/. Ten chalan potrebuje iného priateľa-lekára.

niektoakoty
autor
30. aug 2025
@enmery

Dievča, chlap, ktorý ponižuje ženu a povie jej, nech sa zabije nie je v poriadku a rozhodne to určite nebude dobrý partner. Ale peklo. Asi si ešte veľmi mladá. Ruky preč /jedine ak by si chcela žiť nešťastne/. Ten chalan potrebuje iného priateľa-lekára.

@enmery vies lebo rozmyslala som nad tym ci nieje chyba vo mne lebo k inym zenam by mozno nemal taketo poznamky a dokaze ich mat rad tak preco by to mne prave nevyslo

enmery
30. aug 2025
@niektoakoty

@enmery vies lebo rozmyslala som nad tym ci nieje chyba vo mne lebo k inym zenam by mozno nemal taketo poznamky a dokaze ich mat rad tak preco by to mne prave nevyslo

@niektoakoty Nie je chyba v Tebe. Opýtala si sa, tak odpovedám. Tento sa bude takto správať ku každej svojej partnerke a ver mi, ze tie zle veci sa rokmi stupňujú. Neviem, kde si vyrastala, ale "muž", ktorý ponižuje slabšieho, uráža za postavu a posiela sa niekoho zabiť nie je ok. Dúfam, ze som to napísala rozrumiteľne.

vladuska20
31. aug 2025

Kolko mate rokov???

miadi
31. aug 2025

Povedal ti ze sa mas zabit a ty Dumas ci ma zmysel si snim
Nieco zacat 🤦‍♀️ Keby ta mal
Rad tak ti nic take nepovie a jedno aku mas postavu je k tebe hnusny Lebo taky Proste je . A tvoja jedina chyba je v tom ze este uvazujes ci snim nieco mat . Nie ! Nikdy si nezacinaj ani nebud vo vztahu s niekym co je na teba hnusny. A ked vidis ze niekomu nie su tvoje dotyky prijemne tak sa ho viac nedotykaj . Hladaj niekoho Komu sa budes pacit taka aka si pri kom nebudes hladat chyby v sebe . Proste chlapov bilioni a ty sa tu sustredis na jedneho ktory ta nechce a dava to hnusne najavo . Da sa aj slusne odmienut nezelany zaujem opacneho pohlavia . Uz sa mu nevnucuj lebo este padnes na hubu. Bud rada ze nema zaujem o teba Lebo je este take nevyzrete tela.

januska12323
31. aug 2025

Toto decko nie je pripravené na vzťah ale asi ani ty lebo inak by si sa nepýtala.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
sova7
31. aug 2025

To fakt sú niektoré až takto ...... 🤦ak sa trápis si v zlom príbehu. To naozaj neovladas ani základné veci? Či tebe robi dobre sa trápiť?

sova7
31. aug 2025
@vladuska20

Kolko mate rokov???

@vladuska20 12 ? 😆Toto nemôže robiť dospela žena neverim tomu

thereisabear
31. aug 2025

Ani teraz ťa nechce a este k tomu je to psychopat. Nemala by si rozmýšľať, ako si s ním začať, ale rovno prerušiť kontakt.

moonlight1210
31. aug 2025

@niektoakoty ja viem, ze dievcata casto ucia, ze ked chalan je na nu svina, tak ju ma tajne rad, len sa to boji ukazat.
“Co se škádlívá, to se rádo mívá.”

Ale od 15+ (ak niektory z nich v takom chovani pokracuje) uz je to skor odpozorovane z domu od tatka (a to uz ma pod kozou, to tazko zmenis), alebo testovanie manipulatorskych technik slabochov. Ked hladaju dievca, ktore presne tu vyssie uvedenu tradiciu bude za tym hladat a bude mu sproste chovanie odpustat a odpustat a odpustat. A sama si nahovarat, ze on to myslel tak a onak a iba to tym hlupym chovanim zakryva.
Lebo ma aj momenty, ked je na nu aj mily. A ona sa snazi za tym vidiet slniecko, co vykukuje spoza mrakov, len treba tie mraky trpezlivo z neho odohnat. Aby sa jej “otvoril” a bola pre neho vsetkym (tejto falosnej romanci prepadne aj mnozstvo dospelych zien, co potom nechapu, ako sa ocitli v mizernom vztahu s dvomi detmi a zavisle na takom hnupovi, co s nimi toci, ako so psom na voditku.).

Takze nepokladaj sproste chovanie za nic ine ako za sproste chovanie. Lebo to je je iba sproste chovanie.

A ze si to k inym nedovoli? Bud nema o ne zaujem (iba ako o kamosky), lebo tusi, ze u toho dievcata by mu to nepreslo a hned by ho zrovnala do laty, este mu urobila hanbu. Alebo aj u niektorych skusil mat sprostu narazku a narazil sam, lebo mu hned ukazali, kde je jeho miesto.
Tak tam uz osud nepokusa.

Nauc sa muzom sproste chovanie k sebe netolerovat, neodbijat ho vtipom, nezacat sa tvarit, ze sa nic nestalo. Ani nebrat vyhovorku, ze slo iba o vtip a co si ty za trapnu precitlivelu netykavku/hysterku.
Taki chlapci nech sa kludne ofucia, otocia a odidu.
Nepotrebujes ich v zivote a byt mila kazdemu chalpovi. Potrebujes byt mila iba tym, co stoja za to.

niektoakoty
autor
31. aug 2025
@vladuska20

Kolko mate rokov???

@vladuska20 obi dvaja sme na strednej

niektoakoty
autor
31. aug 2025
@miadi

Povedal ti ze sa mas zabit a ty Dumas ci ma zmysel si snim
Nieco zacat 🤦‍♀️ Keby ta mal
Rad tak ti nic take nepovie a jedno aku mas postavu je k tebe hnusny Lebo taky Proste je . A tvoja jedina chyba je v tom ze este uvazujes ci snim nieco mat . Nie ! Nikdy si nezacinaj ani nebud vo vztahu s niekym co je na teba hnusny. A ked vidis ze niekomu nie su tvoje dotyky prijemne tak sa ho viac nedotykaj . Hladaj niekoho Komu sa budes pacit taka aka si pri kom nebudes hladat chyby v sebe . Proste chlapov bilioni a ty sa tu sustredis na jedneho ktory ta nechce a dava to hnusne najavo . Da sa aj slusne odmienut nezelany zaujem opacneho pohlavia . Uz sa mu nevnucuj lebo este padnes na hubu. Bud rada ze nema zaujem o teba Lebo je este take nevyzrete tela.

@miadi dakujem potrebovala som asi taketo slova aby mi konecne doslo ze na svete su dolezitejsie veci ako on

niektoakoty
autor
31. aug 2025
@sova7

To fakt sú niektoré až takto ...... 🤦ak sa trápis si v zlom príbehu. To naozaj neovladas ani základné veci? Či tebe robi dobre sa trápiť?

@sova7 vyrastala som v rodine kde mama a otec k sebe nikdy neprejavili lasku a hadky na dennom poriadku takze pravdepodobne to mám odtial 😬

sova7
31. aug 2025
@niektoakoty

@sova7 vyrastala som v rodine kde mama a otec k sebe nikdy neprejavili lasku a hadky na dennom poriadku takze pravdepodobne to mám odtial 😬

@niektoakoty tak ale vies ako láska vyzerať určite nemá. Takže keď to do čoho ideš dať záujem snahu energiu a svoj život vyzerá ako to co máš doma tak ti môže byť jasné že treba tento pokus skončiť. Hádam nechceš byť v niečom podobnom ako vidíš doma a celý život hovoriť ja som to takto videla tak takto žijem pritom vieš ako láska a vzťahy vyzerať nemá. Ma to logiku? Zmeniť to môžeš iba ty. Tvoji rodicia žijú tak ty tak žiť nemusíš ci chces to tak ?

enmery
31. aug 2025

Si mladučká, jeho nechaj, ten nestojí za nič. Hľadaj si presný opak ako je on. Máš celý život pred sebou. A opakujem si a dookola čítaj, ze muž, ktorý ponižuje a urážať nikdy dobrý partner nebude. S nikým. Držím Ti prsty.