Ako zabudnúť na lásku?
Da sa nasilu niekoho prestat lubit alebo to musi prejst same??Da sa to aj ked sa s tym clovekom kazdy den stretavam?
Tak denne stretávanie je problém, lebo tak vlastne stále "zivis" spomienky. Nie nadarmo sa vraví, že "zíde z očí, zíde z mysle".Ak bol dôvod rozchodu nezhody, problémy, agresia, manipulácia a podobne, tak si proste opakovať, že takto je to lepšie
To chce cas. Keby ste si boli sudeni, nerozisli by ste sa. Co som sa natrapila ako mlada zaba z kopačiek a teraz som len rada, ze tie vztahy nevysli.
To som si aj ja myslela a fakt som bola na tom zle. Aspon to bola rychla odtucnovacka. Vytrapila som kila zo seba a po celom tom bola zo mna kocka 😁. Zacala som sa o seba viac starat. Byvame vedla seba, deti v striedavke. Ja mam priatela, na neho uz ani nepomyslim a v pohode ked ma deti a je prec idem k nim, aj mu poriadim 😁. Vdakabohu ze je to tak.... I ked syn to stale neprijal 😔, uz je to viac ako dva roky
@leuchtturm presne vsetko len cas ukaze, co sa preco udialo, ja tiez ked si vezmem kolko slz som vyronila a pre akych chlapov tak dnes si len hovorim, ze jak dobre sa mi stalo 😀
Prestať ľúbiť nasilu sa nedá. Dá sa z toho ale vyliečiť - napríklad ďalším vzťahom.
Ja mám z úvodného príspevku dojem, že autorka sa nerozchádza. Skôr si myslím, že potrebuje prestať ľúbiť niekoho, s kým nie je a ani nebude. Ale možno sa mýlim.
@h2 nemylis sa je to tak ako pises,nie sme spolu a ani nebudeme,ale je to otec mojej dcery a sme v castom kontakte
Ahá, tak predsa som sa mýlila, ja som si myslela, že ste spolu ani nikdy neboli. Bohužiaľ, poradiť neviem, je to ťažké, ak musíte byť v kontakte. Možno len skúsiť si nájsť iného...

Dôvod rozchodu je veľmi dôležitý, ale ak ste sa rozviedli neboli ste šťastný a neboli by ste naďalej šťastný, musí to prejsť samé , a ak nie tak pomôcť psychológom.