Ako zabudnúť na minulosť a milenca, ktorý mi pobláznil hlavu?
Sú to už roky. Obaja sme boli zadaní. Ja v rozpadnutom vzťahu z ktorého “nebolo” úniku.
Spoznali sme sa cez sociálnu sieť keď ma oslovil a mne pripomínal (myslím, že to aj bol on) chlapca, ktorý na mňa civel v nástich z druhej strany cesty kým nenastúpil do autobusu. Len on mi povedal, že vôbec nie som jeho typ takže som ho už viac nekontaktovala (on ešte skúsil). Pre neho to bolo o výbornom sexe (asi 4 krát sme sa stretli) a ja som sa veľmi zaľúbila.
Roky na neho myslím každý jeden blbý deň, 24/7.
@enmery momentálne mám toho veľmi veľa (kto nemá že?). Terapeuta by som ale potrebovala veľmi. Už sa odhodlávam dlhšie objednať sa, ale nie kvôli nemu Tak celkovo kvôli životu.
Potrebovala som si len vyliať srdce. Väčšinou to necítim tak intenzívne ako v poledné dni.
@kvetinka1918 rada by som 🙂.
Tak čo ti v tom bráni treba sa pohnúť ďalej 😉 hľadať neico iné keby máte byť spolu už dávno by ste boli
@enmery zamilovať sa a túžiť po niekom je patologický stav? To som naozaj nevedela. Myslím, že preháňaš. Kým vidím a vnímam realitu a neobťažujem objekt túžby mojími pocitmi, tak to patologické nie je. Bolo by, keby si namýšľam, vymýšľam scenáre, kazím im vzťah a prenasledujem ich. Čo sa vôbec nedeje a do ich životov sa nestarám a nemiešam. Lenže moje pocity voči nemu ovplyvniť neviem a rada by som.
@kvetinka1918 áno, to je pravda. Keby máme byť spolu, tak by sme už dávno boli. Musím si to takto rozobrať v sebe častejšie.
trvalo to velmi dlho kym ma to preslo od posledneho stretnutia, asi dva roky, mne sa ale sporadicky ozyval.
A tak ako aj ty, vedela som, ze spolu nikdy nebudeme, ale nedokazala som nanho prestat mysliet. Potom mi zrazu zase napisal a ja som si len pomyslela "naco mi pise zufalec, nema s kym trtkat? mam na lepsieho" a vtedy som si uvedomila, ze to preslo...
Ked si na to spatne spomeniem, bolo to velke trapenie, zila som svoj zivot, ale nie tak naplno ako som mohla, v podstate premarneny cas myslenim nanho a nic som s tym nevedela spravit a nikomu som o tom ani nemohla povedat, lebo to chapoe len ten, co si tym presiel...
Ale citala som vela, vela diskusii aj tu na MK o tomto, a je nas velmi vela, ktore su dokonca v stastnych vztahoch a stale ked zaspavaju, myslia na ten jeden dobry sex...
Asi vies, ze ti to za to nestoji, tak naco davat rady, ale mne asi pomiohlo, ze som bola zaneprazdnena a nemala som |cas| nanho mysliet, takze mozno si najdi nove hobby alebo tak...
Šéfkou svojich myšlienok si ty sama. Začni premýšľať nad tým, že si pre neho nebola nikdy dosť dobrá a dôležitá, mal ťa iba na sex. A vypni fantazírovanie.
@tanicka907 keď potom ešte porovnám že vo vzťahu paradoxne to bol vždy len sex a s ním naopak to bolo milovanie. Ťažko mi vysvetlíš že to za to nestojí, pretože na neho nikdy nezabudnem aj keby som chcela, ale ja žijem ďalej. Nezastavila som sa kvôli preludu, lebo naozaj ako ste tu niektoré písali nestál za to. Keby áno, už dávno sme spolu a nebol by schopný sa milovať s niekým kto nie je jeho typ ?! 🤔🤔🤔 To už ako sa niečo take dá? Nepoviem, keby bol opitý že sa stane raz. Nesedí mi to na neho a v tom kontexte celom, ale povedal to veľmi jasne a presvedčivo. Asi som mu mala povedať to isté :D. Aspoň že som ho poslala k vode, keď sa ozval po roku s tým, že 4 x to bola zábava ako úlet, ale viac krát mi to už nedáva zmysel. Rozmýšľam, či má nejaké ego ktoré to zle nieslo, lebo potreboval vysvetlenie ešte dodatočne že prečo nechcem keď sa mi to tak páčilo :D. Už to, že som sa mu po tak úžasnom stretnutí neozvala rok podľa mňa musel predýchavať :D.
Aj ked nie si jeho typ, tak sa mu môžeš fyzicky páčiť a priťahovať ho.
Pre každú ženu, čo nechápe jednoduchú pravdu o mužoch:
https://youtube.com/shorts/5yYksNejXs0?si=J31Oa...
Podľa mňa nič nemusel predychavat využil čo sa dalo a išiel ďalej.Samozrejme, že máš pekné spomienky veď ste sa nehádali, nežili spolu.Prezili ste iba pekne chvíle.Za tie roky si musela stretnúť veľa mužov.Toto skončilo bodka.Naco ho pozerás na FB a jatris rany?život ti ujde medzi prstami
@ina2405 krásne.

Spamätaj sa 😉