icon

Ako zachovať chladnú hlavu po stretnutí ex?

Včera o 12:06

Pred 15 rokmi som mala 27 rokov, bola som v nemocnici. Bol tam lekár, starší odo mňa odo mňa, evidentne ma balil. Požiadal ma o priateľstvo na FB. Slušne som mu napísala, že mám priateľa, ako si iste všimol. Povedal, že rešpektuje a ostali sme teda na FB iba tichí priatelia. Asi o rok som sa s priateľom rozišla. On to nejako vytušil, z nejakého môjho statusu a začal mi písať. Po dlhšom písaní sme spolu išli von. Bolo to super, naozaj sme si ľudsky aj chemicky sadli. Začali sme sa stretávať. Avšak na moje prekvapenie mi po našom prvom sexe povedal, že je zadaný a má priateľku a dieťa. Niekde v tomto momente som už bola zaľúbená do neho a on to vedel. Povedala som, že v poriadku, stretávali sme sa ďalej. Neviem, čo som si myslela. Vedeli o mne jeho priatelia, jeho kolegovia, chodil ku mne domov, chodili sme spolu na výlety. Neviem ako to mal doma, ale nebola som prvá, ani posledná a môžno súbežne so mnou mal takýchto žien viac. Celé to trvalo 3/4 roka, dokonca m išiel tvrdiť, že sa s priateľkou rozíde. Napokon sa rozišiel so mnou. Ja som bola zamilovaná až po uši. Dlho mi trvalo sa z toho dostať, bolelo to. Neskôr som si našla priateľa, potom manžela a s ním som dodnes a máme dieťa. Včera som ho náhodne stretla, po 15 rokoch. Obaja sme niekde inde. Aj napriek tomu všetkému, aj po tých 15 rokoch sa mi roztriasli kolená, spanikárila som. Bol tam s nejakou mladou ženou, nebudem polemizovať o tom, kto to bol 🙂. Nemám žiadny objektívny dôvod sa cítiť neistá a paralyzovaná po toľkých rokoch, napriek tomu - som. Ako ženy zachovávať chladnú hlavu, keď to bude nabudúce? Inak za 15 rokov som ho stretla iba 2x, teraz druhý krát. Prvý krát ma nevidel, chvalabohu. Ďakujem za pomoc a rady, lebo v zrelom veku sa správam ako pubertiak.

Strana
z3
anonym_9c22ff
Včera o 16:58

@anonym_autor ak by som išla okolo neho, slušne sa pozdravím a ďalej nič.

krasnavila
Včera o 17:37

Reagujeme rozne. Za to, ze nikomu na MK sa to nestalo, nemusis byt oznacovana za vadnu. Myslim, ze ani jedna z nas by sa takejto situacii nepotesila.
Ja by som mu vykala a ak by zatyka, lludne by som mu povedala ostanme pri vykani, bude to lepsie. Otoc sa ked mozes, 3 x nadych vydych a postupne si zvyknes.
Bol to sok, mozno mesiac bude tazky ale myslim, ze to postupne prejde. On ma urcite zaujem o nizsiu vekovu kategoriu, takze ta s velkou pravdepodobnostou nebude obtazovat.
Snaz si spomenut na všetko zle co ti spravil, pripadne si z neho rob srandu, myslim len v svojej hlave.
Mozno nie si jedina v nemocnici, ktira sa jeho prichodu nepotesi 😆. Drzim palce.

nyusika
Včera o 19:13
@anonym_autor

@stellarstar a čo chceš k tomu dodať a poradiť? Máš radu, ako si zachovať pokoj, keď sa mi roztrasú nohy a ruky a neviem sa nadýchnuť?

@anonym_autor ožer sa… čo čakáš, aku radu ?
Veď ho ignoruj - on ta ma v paži a možno ani netuší, ze ta kedysi preťahoval

autor
Včera o 19:23
@nyusika

@anonym_autor ožer sa… čo čakáš, aku radu ?
Veď ho ignoruj - on ta ma v paži a možno ani netuší, ze ta kedysi preťahoval

@nyusika ježiš mária, jasne, že vie kto som. Vie o mne veľmi dobre a vedel, že tu pracujem vopred. Nie je tajomstvom, kde som.

nyusika
Včera o 19:25
@anonym_autor

@nyusika ježiš mária, jasne, že vie kto som. Vie o mne veľmi dobre a vedel, že tu pracujem vopred. Nie je tajomstvom, kde som.

@anonym_autor a teraz začína zábavná časť príbehu - pätnásť rokov si hľadal cestu k tvojmu srdcu 😂😂😂

autor
Včera o 19:28
@nyusika

@anonym_autor a teraz začína zábavná časť príbehu - pätnásť rokov si hľadal cestu k tvojmu srdcu 😂😂😂

@nyusika nie nehľadal. Absolútne ma nezaujíma, čo robí. Raz za 15r sme si napísali, lebo sme niečo riešili. Vtedy som sa ho spýtala, či ešte stále balí mladé pacientky a on na to, že vieš, aký som. Vymenilis me si informáciu, čo sme od seba chceli a to je všetko. Vôbec nemá on záujem o mňa, ani ja o neho. Ale nič to nemení na to, že s ním nechcem prichádzať do kontaktu, je mi to nepríjemné. Viem že ty ako osoba bez chrbtovej kosti a štipky empatie toto nechápeš, ale to je mi jedno ...

nyusika
Včera o 19:29
@anonym_autor

@nyusika nie nehľadal. Absolútne ma nezaujíma, čo robí. Raz za 15r sme si napísali, lebo sme niečo riešili. Vtedy som sa ho spýtala, či ešte stále balí mladé pacientky a on na to, že vieš, aký som. Vymenilis me si informáciu, čo sme od seba chceli a to je všetko. Vôbec nemá on záujem o mňa, ani ja o neho. Ale nič to nemení na to, že s ním nechcem prichádzať do kontaktu, je mi to nepríjemné. Viem že ty ako osoba bez chrbtovej kosti a štipky empatie toto nechápeš, ale to je mi jedno ...

@anonym_autor super, ani netrvalo dlho a prezradila si sa 😂😂😂
Keby ti bol ukradnutý, nemáš takýto psychicky problém kvôli bežným stretnutiam

autor
Včera o 19:31
@nyusika

@nyusika no jediný, kto sa tu prezradil si ty. Ale čo už krava kravou ostane vždy. Vyjadrujem sa slušne, pre teba mám to slovo na p., ale šetrím si to na neskôr.

anonym_2ef4c6
Včera o 19:32

@anonym_autor ja by som ani nepovedala ze tvoj ex ale trtosiaci pajac co si z teba akurat tak dobre vystrelil a vyuzil ta ako matrac😀 u mna je ex niekto, s kym normalne chodim teda chodila som alebo mam rodinu a nie sa s nim len valam

enmery
Včera o 19:40
@nyusika

@nyusika Nechaj ju, osoba bez chrbtovej kosti a to napíše žena, ktorej muž povie, že má partnerku a dieťa a aj tak s ním spí 3/4 roka. Ja som jej slušne vysvetlila prečo pri ňom takto reaguje jej telo, je to fyziologicka reakcia na stres a nevymyslela som si to ja, to sú fakty, niečo podvedome nemá vyriešené a mnohokrát si to ľudia neuvedomujú ani. Odmietnutie, zranenie, napr a môže tam byť xy vecí. Ešte stihla ostatným vynadať, že roztahuju nohy kade tade-ona spávala so zadaným otcom, ale tak obviňuje z toho iné. Nepochopíš.

anonym_9a9ab5
Včera o 20:09

Ako? Vsetko je v hlave. Uvedom si ze u neho si zjavne bola iba cislo.
O to by ti malo byt "lahsie" ze on nechal teba. Nech vidi ze sa mas dobre 😉
Sebavedoma. Stastna. Spokojna. V hlave si skus spojit body, pre ktore si rada ze nie je sucastou tvojho zivota.

anonym_7ec4bc
Včera o 20:15

@anonym_autor Nechápem, čo od neho čakáš a čo si sľubuješ. Starý kurevnik mal v živote zrejme mnoho mladých, pekných a sexuchtivých žien a nejaká vyrodená štyridsiatnička ho zaujímať nebude. Ale možno, ak nebude mať do čoho pichnúť... A ty sa pred ním roztrasieš ako huspenina. Dúfaj.

anonym_471fac
Včera o 20:25

@anonym_autor podla mna sa nemusis z toho velmi stresovat, teraz pri kontakte po rokoch si mozno na to nebola pripravena, tak ta to rozhodilo, nabuduce budes OK.

Strana
z3