icon

Ako zachovať chladnú hlavu po stretnutí ex?

Včera o 12:06

Pred 15 rokmi som mala 27 rokov, bola som v nemocnici. Bol tam lekár, starší odo mňa odo mňa, evidentne ma balil. Požiadal ma o priateľstvo na FB. Slušne som mu napísala, že mám priateľa, ako si iste všimol. Povedal, že rešpektuje a ostali sme teda na FB iba tichí priatelia. Asi o rok som sa s priateľom rozišla. On to nejako vytušil, z nejakého môjho statusu a začal mi písať. Po dlhšom písaní sme spolu išli von. Bolo to super, naozaj sme si ľudsky aj chemicky sadli. Začali sme sa stretávať. Avšak na moje prekvapenie mi po našom prvom sexe povedal, že je zadaný a má priateľku a dieťa. Niekde v tomto momente som už bola zaľúbená do neho a on to vedel. Povedala som, že v poriadku, stretávali sme sa ďalej. Neviem, čo som si myslela. Vedeli o mne jeho priatelia, jeho kolegovia, chodil ku mne domov, chodili sme spolu na výlety. Neviem ako to mal doma, ale nebola som prvá, ani posledná a môžno súbežne so mnou mal takýchto žien viac. Celé to trvalo 3/4 roka, dokonca m išiel tvrdiť, že sa s priateľkou rozíde. Napokon sa rozišiel so mnou. Ja som bola zamilovaná až po uši. Dlho mi trvalo sa z toho dostať, bolelo to. Neskôr som si našla priateľa, potom manžela a s ním som dodnes a máme dieťa. Včera som ho náhodne stretla, po 15 rokoch. Obaja sme niekde inde. Aj napriek tomu všetkému, aj po tých 15 rokoch sa mi roztriasli kolená, spanikárila som. Bol tam s nejakou mladou ženou, nebudem polemizovať o tom, kto to bol 🙂. Nemám žiadny objektívny dôvod sa cítiť neistá a paralyzovaná po toľkých rokoch, napriek tomu - som. Ako ženy zachovávať chladnú hlavu, keď to bude nabudúce? Inak za 15 rokov som ho stretla iba 2x, teraz druhý krát. Prvý krát ma nevidel, chvalabohu. Ďakujem za pomoc a rady, lebo v zrelom veku sa správam ako pubertiak.

Strana
z3
anonym_0427e6
Včera o 12:08

@anonym_autor ignoruj to cele. Ako vieš že sa s nim zasa stretneš? Tiež som mala niekoho do ktorého som bola extrémne po uši, no viem sa ovládať

maury
Včera o 12:30

Ja ti rozumiem. Presne tak, ignoruj to celé. Prenes sa cez to a predtým nič nedaj najavo, ak sa opäť stretnete. Ono to samé prejde

stellarstar
Včera o 12:37

Koľko máš rokov že riešiš toto?

autor
Včera o 12:43
@stellarstar

@stellarstar no skús počítať, všetky indície sú uvedené.

anonym_e3e0a3
Včera o 12:47
@stellarstar

@stellarstar čítala si si ten príspevok, keď sa toto pýtaš? 😅

stellarstar
Včera o 12:47
@anonym_autor

@stellarstar no skús počítať, všetky indície sú uvedené.

@anonym_autor a dnes riešiš toto? Po 15 r? Ja by sa hanbila najmä ak máš už muža a dieta s ním. Keby ja stretnem ex abs si ho nevšímam a idem ďalej a vôbec sa nad tým nezastavujem

stellarstar
Včera o 12:49
@anonym_e3e0a3

@stellarstar čítala si si ten príspevok, keď sa toto pýtaš? 😅

@anonym_e3e0a3 áno čítala a neverím že vyše 40 r žena rieši toto

autor
Včera o 12:53
@stellarstar

@anonym_e3e0a3 áno čítala a neverím že vyše 40 r žena rieši toto

@stellarstar a čo chceš k tomu dodať a poradiť? Máš radu, ako si zachovať pokoj, keď sa mi roztrasú nohy a ruky a neviem sa nadýchnuť?

anonym_0d78f6
Včera o 12:58
@anonym_autor

@stellarstar a čo chceš k tomu dodať a poradiť? Máš radu, ako si zachovať pokoj, keď sa mi roztrasú nohy a ruky a neviem sa nadýchnuť?

@anonym_autor niektorí ľudia majú také čaro.Aj ja mám dodnes takého jedného a mám 45 r.Pri nikom inom som to nezažila a boli sme spolu krátko.Par dni ho budeš mať v hlave a potom zabudneš.

stellarstar
Včera o 12:59
@anonym_autor

@anonym_autor daj si facku? Nvm ja nie som taká ako ty, nezačínam sa triasť jak malé dieťa. Máš dosť rokov aby si sa vedela ovládať 🤷🏼‍♀️

autor
Včera o 13:04
@stellarstar

@anonym_autor daj si facku? Nvm ja nie som taká ako ty, nezačínam sa triasť jak malé dieťa. Máš dosť rokov aby si sa vedela ovládať 🤷🏼‍♀️

@stellarstar tak keď si tu, tak si prišla poradiť, nielen si rýpnuť do inej ženy, či?

anonym_174984
Včera o 13:05

Asi sa z neho trasu nohy viacerym, aspon zatial. Chces stat na svojho chlapa v rade s inymi, alebo tam s nim byt sama. Takze asi osudovy, ale hajzlik ...

personality
Včera o 13:21
@anonym_autor

@anonym_autor Skus sa mu ponúknuť, keď ťa pošle do prdele budeš vyliečená. Tipujem, ze už si nad jeho vekový limit. 🤣

anonym_d56906
Včera o 13:21

Sú to emócie, ľudské, normálne, netreba ich prežívať viac ako je nevyhnuté, netreba im venovať zbytočnú pozornosť a oni zase odoznejú... nemá zmysel sa nútiť do toho nič necítiť, takto to nefunguje... keby som stretla ex, tiež ma asi pochytí úzkosť, jednoducho máme minulosť, ktorá sa nedá vygumovať... vyriešila by som to pozdravom a išla ďalej

petulda333
Včera o 13:29
@anonym_autor

@stellarstar tak keď si tu, tak si prišla poradiť, nielen si rýpnuť do inej ženy, či?

@stellarstar jak male dieta? Ovladat sa? To nie je o tom. Ovladat sa treba potom,aby k nicomu nedoslo....

@anonym_autor pred rokmi ked som stretla ex,prvu lasku,tiez som toto zazivala. Snazila som sa zamestnat si hlavu,spomenut si co mi urobil a potom vyhodit prec z mysle. Preslo to,naposledy som ho stretla pred rokom a neurobilo to somnou uz nic

stellarstar
Včera o 13:36
@anonym_autor

@anonym_autor nerýpem, máš ostať chladná proti exom, si dospelá vydatá žena nie osamelá puberťáčka

anonym_fceaac
Včera o 13:36

Nechaj to tak, ludske telo reaguje na rozne veci roznymi sposobmi.. nabuduce ked ho stretnes, tak sa otoc a skus to predychat.. zivot ide dalej 🙂

anonym_df5011
Včera o 13:41

@anonym_autor uz to nechaj tak
Je to len zmes chemickej reakcie v tvojej hlave
Prestan to riesit a rozoberat to , ZBYTOCNE

anonym_33b1ef
Včera o 13:41

Myslis, ze ta to este bude prenasledovat, ved statisticky 27 +15+15...dalsie stretko mate v 2041🤣pomohlo by nieco, cim by sa ti sprotivi, trebars ze tu Xtu mladu zenu nakazi kvapavkou... Moja najdrahsia kamaratka mi zomrela na CA a jej brat, s ktorym som sa zaplietla mal potrebu hrat hlavnu ulohu obete, na jej pohrebe, pritom ju dostal o rodny dom a tym padom som z hlavy vymazala vsetko pekne, co som si v na neho drzala. Dovtedy najlepsi frajer, odvtedy chrapun. Ten tvoj zazrak bude este horsi, stary promiskuit!

autor
Včera o 13:42
@anonym_df5011

@anonym_autor uz to nechaj tak
Je to len zmes chemickej reakcie v tvojej hlave
Prestan to riesit a rozoberat to , ZBYTOCNE

@anonym_df5011 no zrejme to nenechám len tak, keď sa budeme od apríla stretávať, pracovne.

stanislavicenka
Včera o 13:43
@anonym_autor

@anonym_autor ja suhlasim so @stellastar. Co si to nevies v hlave zrovnat? My sme skutocne odsudeni nq zanik pri tomto type zmyslania

autor
Včera o 13:44
@stanislavicenka

@anonym_autor ja suhlasim so @stellastar. Co si to nevies v hlave zrovnat? My sme skutocne odsudeni nq zanik pri tomto type zmyslania

@stanislavicenka nie, neviem si to zrovnať. Keby som to mala zrovnané, na čo by som tu písala dpč ženy? Vy ste už vytreté ozaj tu na čele s tou hviezdou starou?

enmery
Včera o 13:45
@anonym_autor

@anonym_df5011 no zrejme to nenechám len tak, keď sa budeme od apríla stretávať, pracovne.

@anonym_autor Ja toto nepochopím, vieš, že si rozstrasená z tohto mužského nepodarku a ideš sa s ním pracovne stretávať od apríla. Veľmi zlý nápad.
Tu prácu by som zvážila, len ty budeš trpieť.

autor
Včera o 13:46
@enmery

@anonym_autor Ja toto nepochopím, vieš, že si rozstrasená z tohto mužského nepodarku a ideš sa s ním pracovne stretávať od apríla. Veľmi zlý nápad.
Tu prácu by som zvážila, len ty budeš trpieť.

@enmery no veď preto tu píšem. Ja za to nemôžem, že nastupuje k nám do nemocnice, 15r som ho nevidela, až včera.

anonym_df5011
Včera o 13:47
@anonym_autor

@anonym_autor a co ako..nerozumiem kde je problem
Sama si napisala, ze ste kazdy niekde inde, na co to riesis
Mate sa stretavat pracovne? Tak sa tak aj spravaj a nie ako zjasena hlupa 15 rocna..
Boze, trapne fakt
Dospej konecne a spravaj sa profesionalne, spravaj sa ako manzelka a matka, nie ako truba

anonym_df5011
Včera o 13:49
@anonym_autor

@stanislavicenka nie, neviem si to zrovnať. Keby som to mala zrovnané, na čo by som tu písala dpč ženy? Vy ste už vytreté ozaj tu na čele s tou hviezdou starou?

@anonym_autor a co sa rozculujes
Evidentne si tu ostala jedina ,co nevie ako sa spravat , pre neho to ani vtedy nic neznamenalo a ani teraz to nic znamenat nebude a ty tu uz fantazirujes, trapas

enmery
@anonym_autor

@enmery no veď preto tu píšem. Ja za to nemôžem, že nastupuje k nám do nemocnice, 15r som ho nevidela, až včera.

@anonym_autor No možno sa Ti konečne zhnusí, keď uvidíš ako oháňať každú a podvadza nonstop svoju partnerku/partnerky.

autor
@anonym_df5011

@anonym_autor a co ako..nerozumiem kde je problem
Sama si napisala, ze ste kazdy niekde inde, na co to riesis
Mate sa stretavat pracovne? Tak sa tak aj spravaj a nie ako zjasena hlupa 15 rocna..
Boze, trapne fakt
Dospej konecne a spravaj sa profesionalne, spravaj sa ako manzelka a matka, nie ako truba

@anonym_df5011 ty sa spravaj slusne mlada dama. Nie si v puberte.

autor
Včera o 13:50
@anonym_df5011

@anonym_autor a co sa rozculujes
Evidentne si tu ostala jedina ,co nevie ako sa spravat , pre neho to ani vtedy nic neznamenalo a ani teraz to nic znamenat nebude a ty tu uz fantazirujes, trapas

@anonym_df5011 fantazirujes jedine ty. Kde pisem, ze si myslim, ze sa nieco stane? Jasne, ze nie. Ani nemam zaujem. Iba v jeho pritomnosti mi je fyzicky zle. A potrebujem to osefovat.

anonym_df5011
Včera o 13:51
@enmery

@anonym_autor No možno sa Ti konečne zhnusí, keď uvidíš ako oháňať každú a podvadza nonstop svoju partnerku/partnerky.

@enmery pochybujem , kedze vedela ze ma partnerku a dieta a radodajkovala si dalej

Strana
z3