Ako zachrániť vzťah s kolegom po chybe z mojej strany?
Baby pomoc. Na teambildingu som navrhla kolegovi isté veci za ktoré sa teraz samozrejme hanbim ale alkohol mi rozviazal jazyk...
Takto ja som si myslela že jednoducho ma záujem o niečo ja som slobodná dlho som nič nemala on je ted asi bol môj kamarát aj keď jeho polovička ma neznesie nablizku aj keď sa v podstate ani nepozname...
A bol posledný týždeň pred tým úplne sklesly nechcel sa rozprávať nevtipkoval keď pisal v mobile bol vkuse naštvaný, za deň povedal možno 3 slová čo zvyčajne kecame fakt vkuse. No a ja hlúpa hus som si povedala ze však utesim ho možno sa rozišli...
No poslal ma docerta, blokol ma všade kde mohol a odvtedy so mnou neprehovoril slovo a je medzi nami dusno ktore by sme mohli krájať.
Záleží mi na nom,ako to mam zachrániť?
Doteraz si písala, že si nič nepamätáš a teraz si teda pamätáš, že si sa ho nedotýkala rukou, ale niečo horšie. Čo si mu skúšala orál robiť?
Ono je to blbé aj kvôli tomu, že ak to niekto videl, môže sa do doniesť jeho snúbenici.
@anonym_autor ja nemám pochopenie pre ženy ktoré to skúšajú na zadaných mužov. Daj si facku a nabudúce nepi keď nevieš.
@anonym_autor daj mu pokoj, a prijmi ako fakt že zrejme kvôli partnerke ktorú miluje ťa všade blokol.
A úprimne tebe by sa ľúbilo keby máš chlapa a nejaká ženská mi für vypisuje a posiela kadejaké videá?
A keby piť nechceš, tak nepijes...skôr si brala Team Building ako príležitosť sa dostať k nemu bližšie....
Patrilo by sa ospravedlniť a ak si to urobila daj mu už pokoj
@really8 keby ruku...nebudem písať čo som urobila, je to nevhodné...modlim sa aby nesiel za vedením ale mrzí ma aj to ako sa chova, necudujem sa ale mrzí ma to
@anonym_autor ty si mu ho chcela normálne vyf....t ze? 🙈 ty kks, to co ste pili? 😂
Doteraz si písala, že si nič nepamätáš a teraz si teda pamätáš, že si sa ho nedotýkala rukou, ale niečo horšie. Čo si mu skúšala orál robiť?
Ono je to blbé aj kvôli tomu, že ak to niekto videl, môže sa do doniesť jeho snúbenici.
@unicornlady nepamätám, ale klamali by mi?
@anonym_autor ty si mu ho chcela normálne vyf....t ze? 🙈 ty kks, to co ste pili? 😂
@anonym_129e2c nie
@unicornlady tak dúfam ze každý bude ticho nevidel to asi len slepý
Však normálne povedz co si robila. Vyzliekla si sa?
V dnešnej dobe "smartfónovej". Je isté, že nikto nič nefotil, nenatáčal?
@unicornlady muselo to byt nieco riadne cez ked nechce povedat. Takze sa mu ani nečudujem ze ju zablokoval a ignoruje ju
Och dufam ze to bude príbeh na pokračovanie ako legendárna tema “kolega ma chce” ktorá skončila dosť nepekne 😂 kto vie ten vie.
Kľudne pokračuj, obe tie témy mali veľký úspech, to sa MK vtedy naozaj podarilo 🤓
@bonboniera Tá téma mala aj koniec? Viem, že ich vtedy daná autorka mala viac. Kde si žena namýšľala, že ju chce ale asi šéf to bol, nie?
Autorka a ostatní sa k tebe ako správajú?
@bonboniera Tá téma mala aj koniec? Viem, že ich vtedy daná autorka mala viac. Kde si žena namýšľala, že ju chce ale asi šéf to bol, nie?
@unicornlady no koniec ako koniec, posledné co si vlastne pamatam je ze nakoniec musela odísť z prace a jej mama so sestrou mu vypisovali 🥲 možno si niektorá pamätá viac a napíše. Každopádne už to tam bolo ku koncu fakt psycho z oboch strán (autorka aj prispievateľky)…
@unicornlady neviem? Snáď nie,sme kolegovia...
Však normálne povedz co si robila. Vyzliekla si sa?
@anonym_129e2c ci som to urobila, neviem...ale či by mi klamali tiež neviem.
Ukazovala som mu svoje nahé fotky, mala som mu pchať telefón pred tvár a pýtať sa ho na názor, oliala som sa a trvala som na tom ze to musí prísť so mnou vyriešiť, mala som mu začať hladkať stehno a vyššie, vtedy sa mal postaviť a chce vraj odísť, a vtedy som ho mala chytiť za ruku a začať plakať ze musíme ísť predsa spolu domov a mala som skúšať bozkávať ho...
@anonym_129e2c ci som to urobila, neviem...ale či by mi klamali tiež neviem.
Ukazovala som mu svoje nahé fotky, mala som mu pchať telefón pred tvár a pýtať sa ho na názor, oliala som sa a trvala som na tom ze to musí prísť so mnou vyriešiť, mala som mu začať hladkať stehno a vyššie, vtedy sa mal postaviť a chce vraj odísť, a vtedy som ho mala chytiť za ruku a začať plakať ze musíme ísť predsa spolu domov a mala som skúšať bozkávať ho...
@anonym_autor tak sa jeho reakcií nečudujem. Bud rada ze to vyriešil iba blokovanim a ignoraciou. Myslím ze uz kamoši nebudete 🤷🏼♀️
🍿Niektorým ľuďom prajem len jedno-raz stretnúť samých seba.
Alkohol ospravedlnenie nie je, alkohol iba odkrýva, čo tam už dávno je.
@unicornlady no koniec ako koniec, posledné co si vlastne pamatam je ze nakoniec musela odísť z prace a jej mama so sestrou mu vypisovali 🥲 možno si niektorá pamätá viac a napíše. Každopádne už to tam bolo ku koncu fakt psycho z oboch strán (autorka aj prispievateľky)…
@bonboniera Myslím, že šéf a jeho priateľka chceli riešiť trestným oznámením. Lebo jeho tehotná priateľka sa zrútila či čo, keď jej poslali list o ich afére. A autorku o tom informovala trúba bývalá kolegyňa a ona mu chcela zase písať listy.😃
Prečo máš v mobile svoje nahé fotky? Ešte, ak by si mala 20 a posielala ich frajerovi, tak síce nie je to múdre, ale ešte chápem mladosť-pochabosť.
@anonym_autor tak sa jeho reakcií nečudujem. Bud rada ze to vyriešil iba blokovanim a ignoraciou. Myslím ze uz kamoši nebudete 🤷🏼♀️
@anonym_129e2c dúfala som ze na to zabudne,prisahala som ze už nebudem piť
Prečo máš v mobile svoje nahé fotky? Ešte, ak by si mala 20 a posielala ich frajerovi, tak síce nie je to múdre, ale ešte chápem mladosť-pochabosť.
@unicornlady to prosím neriešme
No peknu hanbu si si spravila. Na tvojom mieste by som dala vypoved.
No peknu hanbu si si spravila. Na tvojom mieste by som dala vypoved.
@kp7333 nemám inú robotu
@anonym_autor nuz mas z ostudy kabat ako sa hovori, uz ho neries ignoruj ho tak ako on teba, ani sa uz neospravedlnuj a dufajnze to neskonci tvojou vypovedou
a nepi hlavne, nerozoberaj to
aj tato tema je zbytocna len sa v tom placas
Len ci ho nenasralo, že to takto vybalila pred všetkými, a pred ostatnými nemohol povoliť .
Tak.ci tak, ty si si narobila hanbu na cely život, nie na 3 dni.
Len ci ho nenasralo, že to takto vybalila pred všetkými, a pred ostatnými nemohol povoliť .
Tak.ci tak, ty si si narobila hanbu na cely život, nie na 3 dni.
@anonym_3d55aa nemohol povoliť?
Anonymka myslela "povoliť", že či to nie je tak, že si chcel s tebou užiť, ale nemohol, lebo to všetci videli.
Ale to si nemyslím, že je tento prípad.

Ja to tipujem na ruku smatralku. Ty bud rada ze to neriesi s personalnym. Drz hubu a suchaj nohami. A nepytaj sa ani pracovne lebo od teba to uz vyzera ako doliezanie
@really8 keby ruku...nebudem písať čo som urobila, je to nevhodné...modlim sa aby nesiel za vedením ale mrzí ma aj to ako sa chova, necudujem sa ale mrzí ma to