Ako zachrániť vzťah s kolegom po chybe z mojej strany?
Baby pomoc. Na teambildingu som navrhla kolegovi isté veci za ktoré sa teraz samozrejme hanbim ale alkohol mi rozviazal jazyk...
Takto ja som si myslela že jednoducho ma záujem o niečo ja som slobodná dlho som nič nemala on je ted asi bol môj kamarát aj keď jeho polovička ma neznesie nablizku aj keď sa v podstate ani nepozname...
A bol posledný týždeň pred tým úplne sklesly nechcel sa rozprávať nevtipkoval keď pisal v mobile bol vkuse naštvaný, za deň povedal možno 3 slová čo zvyčajne kecame fakt vkuse. No a ja hlúpa hus som si povedala ze však utesim ho možno sa rozišli...
No poslal ma docerta, blokol ma všade kde mohol a odvtedy so mnou neprehovoril slovo a je medzi nami dusno ktore by sme mohli krájať.
Záleží mi na nom,ako to mam zachrániť?
Takže, už vieš, čo si robila.
Jedna milá kolegyňa urobila video, už naozaj nikdy nepijem...
@anonym_autor a myslela si si ze su taki lojalni ze ta nikto nenatacal. Ja by som taku hanbu neuniesla a dala by som výpoveď. Aj tak si myslim ze to dusno neustojis
Ja by som to tak tragicky nebrala, zachvíľku sa na to zabudne. Taký je život. Autorka si zobrala ponaučenie a ide sa ďalej. Stávajú sa aj horšie veci, ale s kolegom by si sa už nemala kontaktovať a už vôbec nie, keď je zadaný. Obdivujem ho, že si zachoval chladnú hlavu a odišiel. Muselo to byť nepríjemné.
@anonym_autor Pridaj video. Ďakujem.
@anonym_autor a myslela si si ze su taki lojalni ze ta nikto nenatacal. Ja by som taku hanbu neuniesla a dala by som výpoveď. Aj tak si myslim ze to dusno neustojis
@anonym_129e2c možno nie ale najskôr by som si rada našla iné miesto
Ja by som to tak tragicky nebrala, zachvíľku sa na to zabudne. Taký je život. Autorka si zobrala ponaučenie a ide sa ďalej. Stávajú sa aj horšie veci, ale s kolegom by si sa už nemala kontaktovať a už vôbec nie, keď je zadaný. Obdivujem ho, že si zachoval chladnú hlavu a odišiel. Muselo to byť nepríjemné.
@cholitko Kolegovia na to zabudnu, on nie
@anonym_autor Pridaj video. Ďakujem.
@ninazemna samozrejme, nestačí mi hanba medzi nimi
@cholitko muselo ja viem,nejdem si ani predstaviť čo by som robila keby toto niekto urobí mne
@anonym_129e2c možno nie ale najskôr by som si rada našla iné miesto
@anonym_autor Najst si nove miesto je dobry napad
@anonym_autor hladaj si inu pracu v inom meste, tam nie je o com ani diskutovat
a nezabudne sa na to este o x rokov budu na to spominat.
tym ze zabudnu sa neutesuj a haldaj si ine miesto, spravala si sa cez ciaru
uplne ta chapem...ja to mam podobne s kolegom, s ktorym sme boli velki kamosi, srandovali, zdoverovali a potom sa to proste zvrtlo..odvtedy ma ignoruje..tiez ma to velmi mrzi a pritom mam pocit, ze chyba nie je z mojej strany...tiez sa v praci necitim kvoli nemu fajn, ale urcite pracu menit kvoli tomu nebudem...budes sa trapit, ale casom to prejde...nemozes nikoho donutit, aby sa s Tebou bavil, ak nechce...na to by museli byt 2 strany...ja som kvoli tomu dokonca skoncila na terapii, ale casom je to uz lepsie a mozno sa raz budeme vediet porozpravat ako 2 dospeli ludia...mne nedal moznost sa ani ospravedlnit, aj ked si myslim, ze by to mal on urobit...ale vsetci robime chyby, aj ty....musis sa proste s tym zmierit a cas vsetko vyriesi...
uplne ta chapem...ja to mam podobne s kolegom, s ktorym sme boli velki kamosi, srandovali, zdoverovali a potom sa to proste zvrtlo..odvtedy ma ignoruje..tiez ma to velmi mrzi a pritom mam pocit, ze chyba nie je z mojej strany...tiez sa v praci necitim kvoli nemu fajn, ale urcite pracu menit kvoli tomu nebudem...budes sa trapit, ale casom to prejde...nemozes nikoho donutit, aby sa s Tebou bavil, ak nechce...na to by museli byt 2 strany...ja som kvoli tomu dokonca skoncila na terapii, ale casom je to uz lepsie a mozno sa raz budeme vediet porozpravat ako 2 dospeli ludia...mne nedal moznost sa ani ospravedlnit, aj ked si myslim, ze by to mal on urobit...ale vsetci robime chyby, aj ty....musis sa proste s tym zmierit a cas vsetko vyriesi...
@anonym_eddffe co to znamena, ze sa to zvrtlo? Lebo ak ste sa spolu vyspali, nerozumiem, za co sa chces ospravedlnovat.