Ako zachrániť vzťah s kolegom po chybe z mojej strany?
Baby pomoc. Na teambildingu som navrhla kolegovi isté veci za ktoré sa teraz samozrejme hanbim ale alkohol mi rozviazal jazyk...
Takto ja som si myslela že jednoducho ma záujem o niečo ja som slobodná dlho som nič nemala on je ted asi bol môj kamarát aj keď jeho polovička ma neznesie nablizku aj keď sa v podstate ani nepozname...
A bol posledný týždeň pred tým úplne sklesly nechcel sa rozprávať nevtipkoval keď pisal v mobile bol vkuse naštvaný, za deň povedal možno 3 slová čo zvyčajne kecame fakt vkuse. No a ja hlúpa hus som si povedala ze však utesim ho možno sa rozišli...
No poslal ma docerta, blokol ma všade kde mohol a odvtedy so mnou neprehovoril slovo a je medzi nami dusno ktore by sme mohli krájať.
Záleží mi na nom,ako to mam zachrániť?
@anonym_6cea71 boze tieto teórie, jasne, tajne ma miluje a zajtra príde za mnou že ma chce pretiahnuť však...
@anonym_autor nikto tu netvrdi, ze ta tajne miluje, skor to asi myslela tak, ze v tichosti by si mozno zatrtkal. Ja si to nemyslim, proste ta nechce a nepacis sa mu a snad v tom zohralo ulohu aj to, ze lubi svoju partnerku a je verny
@anonym_autor nikto tu netvrdi, ze ta tajne miluje, skor to asi myslela tak, ze v tichosti by si mozno zatrtkal. Ja si to nemyslim, proste ta nechce a nepacis sa mu a snad v tom zohralo ulohu aj to, ze lubi svoju partnerku a je verny
@lindusss2016 tak snáď nie je každý chlap debil....ja sa nečudujem že ma blokol ako som vravela, len ma yo mrzí lebo vždy bol dobrý kamarát a mala som ho úprimne rada, a nemyslím si,že by si zatrtkal aj keby sme boli samy
@lindusss2016 tak snáď nie je každý chlap debil....ja sa nečudujem že ma blokol ako som vravela, len ma yo mrzí lebo vždy bol dobrý kamarát a mala som ho úprimne rada, a nemyslím si,že by si zatrtkal aj keby sme boli samy
@anonym_autor ty si ale uprimna kamaratka nebola, len si vyckavala na prilezitost. Mna by to tiez nahnevalo.
Asi si si ho mala viac než rada, keď si po ňom vyštartovala. A aj jeho pozornosť (posielanie si správ) ti robilo dobre. Ako na druhej strane, on to tiež mohol zastaviť skôr, keby chcel. Napr. že by ti povedal, aby si ho mimo pracovný čas nekontaktovala, pokiaľ sa to teda netýka práce.
Ak si jeho priateľke prekážala, tak on ti tiež mal niečo povedať. Napr. nepíš mi (teda, okrem pracovných vecí) atd... Možno že aj jemu to lichotilo. Ale teraz si uvedomil, že to prepískol a zašlo to priďaleko.
Tiež sa mohol spamätať skôr. Možno že má aj výčitky, že nerešpektoval priateľku/snúbenicu a stále bol s tebou v kontakte. Tak preto to teraz urobil takto radikálne.
Asi si si ho mala viac než rada, keď si po ňom vyštartovala. A aj jeho pozornosť (posielanie si správ) ti robilo dobre. Ako na druhej strane, on to tiež mohol zastaviť skôr, keby chcel. Napr. že by ti povedal, aby si ho mimo pracovný čas nekontaktovala, pokiaľ sa to teda netýka práce.
Ak si jeho priateľke prekážala, tak on ti tiež mal niečo povedať. Napr. nepíš mi (teda, okrem pracovných vecí) atd... Možno že aj jemu to lichotilo. Ale teraz si uvedomil, že to prepískol a zašlo to priďaleko.
Tiež sa mohol spamätať skôr. Možno že má aj výčitky, že nerešpektoval priateľku/snúbenicu a stále bol s tebou v kontakte. Tak preto to teraz urobil takto radikálne.
@unicornlady a mozno to bral naozaj kamaratsky (tiez si takto s jednym kamosom obcas posleme nejaky vtip, ale to je vsetko) a zaskocilo ho, ked sa nanho vrhla.
@deedol Je možné, že on v tom fakt nič nevhodné nevidel. Avšak viackrát tu autorka spomenula, že jeho snúbenica ju nemá rada. Takže hádam niečo mu povedala (ak sa to aj autorke donieslo), a on s tým ale nič nerobil (nebral do úvahy pocity snúbenice), si myslím.
@deedol Je možné, že on v tom fakt nič nevhodné nevidel. Avšak viackrát tu autorka spomenula, že jeho snúbenica ju nemá rada. Takže hádam niečo mu povedala (ak sa to aj autorke donieslo), a on s tým ale nič nerobil (nebral do úvahy pocity snúbenice), si myslím.
@unicornlady hej, moze byt.
Podľa mňa si tu už niekoľkokrát písala. Zúfalá kolegyňa ktorá sa nevie vzdať kolegu ktorý sa ide ženiť. Už mi prideš chorá s týmto ďalším príspevkom
@anonym_autor Blokol ta a uz niet co rriesit. Nezachranis to, je z teba znechuteny. Cim skor pochopis, ty lepsie
Ale ved ja za ním nedoliezam nijako, len ma to cele mrzi....naposledy sme sa tak akoby pohadali ze sme sa nebavili dlhšie keď riešil svadbu a dozvedela som sa ze nie som pozvana, podľa mňa kvôli jeho partnerke to bolo,aj keď som nikdy nerozumela prečo ma voči mne taky odpor keď sme sa vlastne my dne avi nikdy nebavili dlhšie ako minútu...
No a mrzí ma to cele a he mi trápne tam vôbec zle sedieť týždne v tichu je to divné
@anonym_autor lebo ona pochopila, že si zaľúbená do jej muža. Sorry, ale ani ja by som nezniesla v blízkosti môjho chlapa ženu, ktorá je do neho zaľúbená. Rovnako by som sa ani nepriatelila s chlapom, ktorý je do mňa zaľúbený a ja mám vzťah...
@januska12323 nevidela, veď nemala kde...tak ako môže ma maximálne tak ignorovať ale za tie roky som ho potichu ešte nevidela
@anonym_autor ja sa mu teda nečudujem. Smola no, nechaj ho tak 🤷🏻♀️
@anonym_autor akoze nemala kde? Ak si si s nim vypisovala, mozno mali doma dusno aj kvoli tebe. Z tvojich komentarov usudzujem, ze ty po nom celkom ides a tvoje akoze kamaratstvo bolo len vyckavanie na vhodnu prilezitost. Chlapec, ak je spolocensky, si to mozno ani zo zaciatku neuvedomil a bol ozaj priateľský a ty si si to vykladala inak.
Ja mam tiez kolegu v praci (on nezadany, ja vztah mam), s ktorym si dobre rozumiem, mame sa radi, posrandujeme, aj pokecame, ale mimo prace si s nim predsa nebudem vypisovat. V praci viem, ze tie rozhovory nenadobudnu intimny charakter, ale pri vypisovani by sa to mohlo lahko zvrtnut a o to ja nemam zaujem. A z jeho strany beriem za orejav kamaratstva presne to, ze to respektuje a nevtiera sa mi do sukromneho zivota. Takto si predstavujem kamaratstky vztah na pracovisku. A nie, ze tebe sa zda sklesly, lebo odpisuje stroho. Podla mna mu to docvaklo a uz si mu liezla na nervy, tak ti to takto chcel dat najavo a ty si si to vysvetlila presne opacne 🙈 No hanba, hanba, ale alkohol ta neospravedlnuje. Ani to, ze pili vsetci. Ocividne on dokazal v opitosti rozmyslat triezvo.
@lindusss2016 presne
@really8 keby ruku...nebudem písať čo som urobila, je to nevhodné...modlim sa aby nesiel za vedením ale mrzí ma aj to ako sa chova, necudujem sa ale mrzí ma to
@anonym_autor čo si za ním vliezla na záchody??
@unicornlady tak dúfam ze každý bude ticho nevidel to asi len slepý
@anonym_autor dala si mi pred všetkými fancuzáka? Nebodaj si na neho pri tom ešte obkročmo sadla?
Už som sa dočítala. Tak, ja sa mu teda vôbec nečudujem, že sa s tebou nebaví a všade ťa zablokoval. Pozri, kolegovia do max pár týždňov zabudnú, čo sa stalo. Nesnaž sa mu už ospravedlňovať, nechaj to tak. Buď ráda, že to nejde na personálne
@anonym_autor budme k sebe ale uprimni,pre teba to nebol len tak volaky kamarat.Skoro kazda mame kamosov a teda neviem ako ine,ale pre mna je kamos kamos,nieco ako brat,tam nie je ziadna chemia nic,keby ma kamos pobozka,sa dogrcame obaja,to by bol normalne incest.Tiez mam vyborneho kamosa a mohla som byt pri nom aj pod bozi obraz scapana a ver,ze raz aj bola,ale nikdy ma nenapadlo sa na neho vrhat.Brrr uz len ta predstava.Teba musi pritahovat a popieraj kolko chces i ked si anonym a nemas dovod,alkohol dal na povrch len tvoje tuzby,osmelil ta.A aj to,ze ta sere jeho priatelka,ved to je prve znamenie.Mna keby kamosi nepozvu na svadbu,mam to u riti totalne,ty si porad vytrasena,ze baba je otrasna,lebo ta nechce na svadbe,klasicky vzorec tretieho kola u voza.Ta priatelka/snubenka/manzelka je vzdy fuj a ten muz je tip top a ty a tebe podobne ste vlastne ublizene kvoli tymto harpiam.Lenze ver mi,clovek vyciti a ona citila,ze ty nebudes len taka nejaka.Si neviem predstavit,ze mi doma sedi chlap a vypisuje s koleginov a je jedno,ze by to bolo len o srandovnych obrazkoch (pochopis a zelam ti to,zazit,ked budes mat svoj vztah).Jedno ti kvitujem,ze ta to serie a mrzi,ze si si uvedomila,ale neverim ti,ze ta nepritahuje a neznamena pre teba viac,nez len nejakeho kolegu,ved len sranda.Na alkohol sa nevyhovaraj,ten nam dodava len odvahu.Teraz sa na to pozrime zo strany,ze by sa ti poddal a teda minimalne by prislo k bozkom,respektive k samotnemu sexualnemu aktu,akemu kolvek.Co by si robila v takom pripade?a na dalsi den,po vytriezveni,by ti pisal,ze to bolo krasne,ze uz dlhsie mal take predstavy,len sa bal odmietnutia,tak je rad,ze si s tym prisla sama.Odpovedz si sama pre seba,mne nemusis.Ake pocity by to v tebe vyvolalo?to co si odpovies,je presne to,ako ho ty vnimas a budme uprimne,urcite by to nebol odpor voci nemu,vsakze 🙂.Taketo "kamaratky"ma skoro kazdy muz,v 90% ide o kolegine "kamaratky" bud sa poddaju a su neverni,alebo reaguju ako ten tvoj.My sme na pracovisku zazili podobne,pisem anonymne,pretoze zena dotycneho je myslim,ze aj tu...Kolega sarmanty,pritazlivy,vzdy usmiaty,vtipny,pracovity,dobrak na kazdeho,ci muz,ci zena,on to naozaj bral,ze je kamos pre nas vsetkych.Nasa koleginka,mimochodom dlhorocne zadana,sa ozrala a na Vianocnom vecierku sa po nom liepala.Chlapec bol po rozchode,ale nemal sa k nej,bral ju ako koleginu.Furt mu nadbiehala aj pisomne na fb,aj v praci,ale tak nenapadne,ze ona je vlastne kamoska jeho,ze mu chce dobre.Srandicky,memecka,videa obrazky,este dokonca roztocila taku hru,ze nenapadne mu vypisovala,ze ju trapi,ze je sam a po rozchode,ze sak mu ako dobra kamoska dohodi niekoho z nas nezadanych v praci a normalne menovite mu ponukala kolegine,ale v domneni a nadeji,ze on jej romanticky napise,nieeee ja nechcem ziadnu z nich,ja chcem len teba.Boze jak sme sa na nej zasmiali,aka je trapna.Nic take sa nekonalo,nechcel nikoho z prace a vobec nie ju,chcel svoju byvalu,s ktorou sa napokon aj stretol a znova dal dokopy a to ju zabilo 😅,uz su davno aj zobrati,maju deti atd.A tym som aj chcela vlastne to,ze ako tu niekto pise,ze preco to on nezastavil,ked si vypisovala,ze isto aj jemu to robilo dobre.Prd makovy,chlap je chlap,proste posles vtipny obrazok,zasmeje sa odpise,napises volaco,odpise on v tom nevidi nieco hlbsie,nieco skryte,ze aha,tato mi vypisuje,isto ma chce.To len my zeny sme take,ze niejto sa len usmeje,je mily a my hned,ze jeeeezis,ten ma isto chce.
@anonym_autor ty si ale uprimna kamaratka nebola, len si vyckavala na prilezitost. Mna by to tiez nahnevalo.
@lindusss2016 za triezva by som nikdy nič podobné neurobila
Podľa mňa si tu už niekoľkokrát písala. Zúfalá kolegyňa ktorá sa nevie vzdať kolegu ktorý sa ide ženiť. Už mi prideš chorá s týmto ďalším príspevkom
@anonym_eab56c je to môj prvý príspevok 🤷♀️
@unicornlady možno, ja som to brala tak že je to kamarátstvo a kamaráti si píšu aj mimo práce občas
Už som sa dočítala. Tak, ja sa mu teda vôbec nečudujem, že sa s tebou nebaví a všade ťa zablokoval. Pozri, kolegovia do max pár týždňov zabudnú, čo sa stalo. Nesnaž sa mu už ospravedlňovať, nechaj to tak. Buď ráda, že to nejde na personálne
@123profil321 som rada
@unicornlady možno, ja som to brala tak že je to kamarátstvo a kamaráti si píšu aj mimo práce občas
@anonym_autor kamarati si pisu aj mimo práce, ale ked mam kamarata, o ktorom viem, ze je zadany, nebudem mu vypisovat p.coviny, len aby som sa pripomenula, lebo respektujem jeho vztah, jeho partnerku a skusim sa empaticky vzit do jej kozi, ze ani mne by nebolo prijemne, keby toto robila ina zena mojmi chlapovi. Je ine, ked mu nieco potrebujes zdelit surne, alebo vies, ze je napr.chory a spytas sa ho, ako mu je, prejavis starost o kamarata. Ale posielat mu na dennej baze chujoviny, len aby si mu nezisla z mysle a aby mal pocit, aka di ty vesela kopa, ako sa s tebou len smeje, tak to je naozaj cez ciaru. Mozno travi romanticky vecer s frajerkou a zacnu mu pipat spravy od teba, to vie celkom pokazit atmosferu. Mna vyrusuje napr.aj to, ked mojmu chodia spravy do spolocneho chatu od kolegov, este ked su to nejake dolezite info, ale ked si tam zacnu posielat hluposti, lezie mi to na nervy a otravuje to nielen mna, ale aj jeho.
@anonym_autor kamarati si pisu aj mimo práce, ale ked mam kamarata, o ktorom viem, ze je zadany, nebudem mu vypisovat p.coviny, len aby som sa pripomenula, lebo respektujem jeho vztah, jeho partnerku a skusim sa empaticky vzit do jej kozi, ze ani mne by nebolo prijemne, keby toto robila ina zena mojmi chlapovi. Je ine, ked mu nieco potrebujes zdelit surne, alebo vies, ze je napr.chory a spytas sa ho, ako mu je, prejavis starost o kamarata. Ale posielat mu na dennej baze chujoviny, len aby si mu nezisla z mysle a aby mal pocit, aka di ty vesela kopa, ako sa s tebou len smeje, tak to je naozaj cez ciaru. Mozno travi romanticky vecer s frajerkou a zacnu mu pipat spravy od teba, to vie celkom pokazit atmosferu. Mna vyrusuje napr.aj to, ked mojmu chodia spravy do spolocneho chatu od kolegov, este ked su to nejake dolezite info, ale ked si tam zacnu posielat hluposti, lezie mi to na nervy a otravuje to nielen mna, ale aj jeho.
@lindusss2016 ok beriem ,ak mu to ale vadilo mal niečo povedať, môjmu ex tiež písali jeho kamarátky a bolo m ito v podstate jedno, a aj jemu kto písal mne, brala som to preto takto
@anonym_322da9 a čo mám s tým teraz robiť ? Všetci pili..
@anonym_autor Pi len do tej miery, kým sa vieš kontrolovat
@lindusss2016 ok beriem ,ak mu to ale vadilo mal niečo povedať, môjmu ex tiež písali jeho kamarátky a bolo m ito v podstate jedno, a aj jemu kto písal mne, brala som to preto takto
@anonym_autor tak nie kazdy je taky otvoreny, ze to hned vie asertivne odkomunikovat. Ja zas nerozumiem, ze ty nevies odhadnut, kedy je ta vela a cakas na to, ze ti to budu hovorit ini.
@anonym_autor a ze tvojmu ex bolo nieco jedno, tym sa riadit nemozes. Mozno ta mal v pazi a mozno aj ty jeho, ved ste sa aj rozisli, takze podla toho vztahu radsej normu neurcuj.
@anonym_autor akoze, on je pohadany s frajerkou 3 dni a ty "ho chces utesit" a vystartujes po nom, to fakt nemas vôbec hrdost v sebe?...sorry, ale ak ta takto odprasil, tak si mu uz isla na nervy asi dlhsie...skus, prosim, kvoli sebe chlapov neutesovat a neliezt za zadanymi, to ze sa niekto s niekym pohada neznamena, ze potrebuje utesit sexom...nejde o to, ze si bola opita, alkohol ti len doda odvahu, ide o to, ze nemas vobec dobre nastavene hranice. Jeho frajerka ta asi dobre odhadla a on to pochopil uz tiez. Mna zaraza, ze si nikdy z neho nevycitila, ze nema zaujem. Lebo toto len tak znenazdajky neprislo...Nechaj ho, mozno sa hnevat prestane, ale straz si hranice.
@anonym_autor a ze tvojmu ex bolo nieco jedno, tym sa riadit nemozes. Mozno ta mal v pazi a mozno aj ty jeho, ved ste sa aj rozisli, takze podla toho vztahu radsej normu neurcuj.
@lindusss2016 neskončilo to kvôli tomu že sme sa nemali radi...ale áno asi som si nemala myslieť ze keď to nevadí mne nevadí to nikomu ale všeobecne ked mi niečo vadí tak to druhému poviem
@lindusss2016 neskončilo to kvôli tomu že sme sa nemali radi...ale áno asi som si nemala myslieť ze keď to nevadí mne nevadí to nikomu ale všeobecne ked mi niečo vadí tak to druhému poviem
@anonym_autor to máš preto, lebo doliezaš za zadaným mužom. Máš čo si chcela, vyžer si teraz následky. S kolegom “kamarátom” je koniec a na tvojom mieste by som sa od hanby prepadla pod zem. Sa čuduješ, že sa s tebou jeho žena nebaví? Kebyže vyštartuješ po mojom manželovi, dám ti ešte aj cez papuľu. Zameraj sa na slobodných a zadanym daj pokoj.

@betulinka1 pise, že to videli všetci kolegovia, otázka je, akoby sa zachoval, keby sa to udialo v súkromí. Takto môže byt jeho reakcia z nahnevania, že zahanbila aj jeho, ked to robila verejne, pripadne sa to mohlo doniest k jeho frajerke…
@anonym_6cea71 potom by ju vsade neblokol. A mnohým je to jedno. Ved vzdy vsetci kolegovia vedia, kto s kym ma mimomanželský pomer.