icon

Ako zachrániť vzťah v tínedžerskom veku?

emaalexii
27. máj 2025

Ahoj mám 16 rokov a mám frajera. Onmi navrhoval aby sme sa asi aj rozišli že už sa poznáme a nic nové už nebudeme vedieť skúsiť. Chcem požiadať o pomoc, nejaký navrh ako to zachrániť alebo čo by sme mohli ešte podniknúť aby sme zachránili náš vzťah, ľúbim ho moc a nechcem ho stratiť 😞.

Strana
z2
klarissa25
27. máj 2025

Radsej sa venuj skole.

emaalexii
autor
27. máj 2025
@klarissa25

Radsej sa venuj skole.

@klarissa25 škola mi ide veľmi dobre ale chcem vyriešiť môj vzťah ktorý na tom veľmi dobre neni😞

ukgirls
27. máj 2025

najlepsie co mozes spravit poslat ho kade lahsie..zalubeny clovek toto nepovie.. a tam kde nieje laska nieje ani o co bojovat ..este tolko x sa zalubis a neskor sa budes na tom smiat aka si bola hlupa ...

maranco
27. máj 2025

@emaalexii si preňho len hračka ktorá ho už omrzela a chce sa hrať s inou hračkou?

dskjhfdlkdjhl
27. máj 2025

@emaalexii Panecku, a co vsetko ste uz skusili?

emaalexii
autor
27. máj 2025
@dskjhfdlkdjhl

@emaalexii Panecku, a co vsetko ste uz skusili?

@dskjhfdlkdjhl vsetko možné...všetko čo páry robia

emaalexii
autor
27. máj 2025
@maranco

@emaalexii si preňho len hračka ktorá ho už omrzela a chce sa hrať s inou hračkou?

@maranco nemyslím si on taký nie je len nevie čo on sám chce...

dskjhfdlkdjhl
27. máj 2025
@emaalexii

@dskjhfdlkdjhl vsetko možné...všetko čo páry robia

@emaalexii No, tak uz asi dostal vsetko, co chcel a o opakovanie zaujem nema. Respektovala by som to.

emaalexii
autor
27. máj 2025
@ukgirls

najlepsie co mozes spravit poslat ho kade lahsie..zalubeny clovek toto nepovie.. a tam kde nieje laska nieje ani o co bojovat ..este tolko x sa zalubis a neskor sa budes na tom smiat aka si bola hlupa ...

@ukgirls problém je že ja nechcem skončiť sama lebo predtým ako som ho mala som trpela depresiami kvôli samote a nechcem aby sa mi to vrátilo

emaalexii
autor
27. máj 2025
@dskjhfdlkdjhl

@emaalexii No, tak uz asi dostal vsetko, co chcel a o opakovanie zaujem nema. Respektovala by som to.

@dskjhfdlkdjhl povedal že chce chvilku cas pre seba tak budem respektovat a dam mu priestor...

ukgirls
27. máj 2025
@emaalexii

@ukgirls problém je že ja nechcem skončiť sama lebo predtým ako som ho mala som trpela depresiami kvôli samote a nechcem aby sa mi to vrátilo

@emaalexii takze ty ho ani nemilujes-ty len nechces byt sama.. nenut sa byt v takom vztahu.. najdi si konicky zalubu...nieco co ti zaberie volny cas a da daco do buducnosti ...a mozno stretnes na neakom zaujimavom kurze aj novu lasku ozajstnu

emaalexii
autor
27. máj 2025
@ukgirls

@emaalexii takze ty ho ani nemilujes-ty len nechces byt sama.. nenut sa byt v takom vztahu.. najdi si konicky zalubu...nieco co ti zaberie volny cas a da daco do buducnosti ...a mozno stretnes na neakom zaujimavom kurze aj novu lasku ozajstnu

@ukgirls ja ho lubim nasilu by som s nikym nebola samota je len bonus

sisska96
27. máj 2025

Nájdi si iného

emaalexii
autor
27. máj 2025
@sisska96

Nájdi si iného

@sisska96 no keby ma len dakto iny lubil 😕...a ja stale stojim o neho

mirokub
Odpoveď bola odstránená
bessie12
27. máj 2025
@emaalexii

@emaalexii si ešte mladá. Toho pravého si nájdeš, len to chce čas. Môjho prvého priateľa, bola som tiež v tvojom veku, som veľmi milovala. Nechcela som žiadneho iného. Ani som si to nevedela predstaviť a predsa sme sa neskôr rozišli. Teraz, keď už som o niečo staršia, mám ďalšieho muža, s ktorým už plánujem spoločnú budúcnosť.

emaalexii
autor
27. máj 2025
@bessie12

@emaalexii si ešte mladá. Toho pravého si nájdeš, len to chce čas. Môjho prvého priateľa, bola som tiež v tvojom veku, som veľmi milovala. Nechcela som žiadneho iného. Ani som si to nevedela predstaviť a predsa sme sa neskôr rozišli. Teraz, keď už som o niečo staršia, mám ďalšieho muža, s ktorým už plánujem spoločnú budúcnosť.

@bessie12 hej viem ale je tu ešte menšia šanca ten vzťah zachrániť len neviem ako :(

bessie12
27. máj 2025
@emaalexii

@bessie12 hej viem ale je tu ešte menšia šanca ten vzťah zachrániť len neviem ako :(

@emaalexii na to je potrebné dvoch. Pokiaľ druhá strana nemá o to záujem, tak to nemá zmysel. Vykašli sa na to.

emaalexii
autor
27. máj 2025
@bessie12

@emaalexii na to je potrebné dvoch. Pokiaľ druhá strana nemá o to záujem, tak to nemá zmysel. Vykašli sa na to.

@bessie12 má len on je taký typ že to nevie dať najavo

emaalexii
autor
27. máj 2025
@emaalexii

@emaalexii ale ani sa mu nečudujem ked tie co mal predomnou ho podvádzali

rejka7
27. máj 2025
@emaalexii

@emaalexii máš síce len 16, ale keďže si už vo vzťahu, tak musíš sa naučiť, že vo vzťahu musíš rešpektovať názor partnera. Keď chce partner ukončiť vzťah, musíš to rešpektovať.

sisska96
27. máj 2025
@emaalexii

@emaalexii máš iba 16 rokov.... nie si 36 ročná stará dievka. neboj sa nájdeš ešte rozumného chalana

danniiee8
27. máj 2025

Prosím ťa, máš 16. Kým dospeješ ešte stretneš XY chalanov. Netvár sa, že toto je jediný chalan na svete. Z tých pár viet usudzujem, že je to ešte len chlapec, vyspelosťou možno trošku za tebou. Nechápem, čo viac chce skúsiť? Nejaké nové koníčky s tebou alebo nové intimnosti? Koľko ste vlastne spolu?
Keď už teraz sa s chlapčekom trápiš, neviem neviem aké to budeš mať neskôr. Budeš musieť asi dllllho čakať, kým mentálne dospeje a váš ,,vzťah" nebude len detské pobluznenie. Nechala by som to tak, chvíľu ti to bude ľúto, tak ako každému, kto ukončí prvú veľkú lásku a neskôr, keď budeš v normálnom, zdravom a hlavne zrelom vzťahu a spomenieš si na tento vzťah a problémy, budeš sa už len smiať na tom.
A že nechceš samotu? Ale veď keď nebudeš sama nikoho lepšieho nespoznáš. Žiaden >normálny< chlapec si nechce začať niečo so zadaným dievčaťom.

emaalexii
autor
27. máj 2025
@rejka7

@emaalexii máš síce len 16, ale keďže si už vo vzťahu, tak musíš sa naučiť, že vo vzťahu musíš rešpektovať názor partnera. Keď chce partner ukončiť vzťah, musíš to rešpektovať.

@rejka7 on to chce tiež zachrániť len nevieme čo ďalej čo ešte skúsiť...aj on ma miluje sam mi to povedal myslí si že mám aj na lepšieho na niekoho kto mi dá viac ako on...a nepočúva ma keď mu hovorim ze mi dava viac nez dosť

emaalexii
autor
27. máj 2025
@danniiee8

Prosím ťa, máš 16. Kým dospeješ ešte stretneš XY chalanov. Netvár sa, že toto je jediný chalan na svete. Z tých pár viet usudzujem, že je to ešte len chlapec, vyspelosťou možno trošku za tebou. Nechápem, čo viac chce skúsiť? Nejaké nové koníčky s tebou alebo nové intimnosti? Koľko ste vlastne spolu?
Keď už teraz sa s chlapčekom trápiš, neviem neviem aké to budeš mať neskôr. Budeš musieť asi dllllho čakať, kým mentálne dospeje a váš ,,vzťah" nebude len detské pobluznenie. Nechala by som to tak, chvíľu ti to bude ľúto, tak ako každému, kto ukončí prvú veľkú lásku a neskôr, keď budeš v normálnom, zdravom a hlavne zrelom vzťahu a spomenieš si na tento vzťah a problémy, budeš sa už len smiať na tom.
A že nechceš samotu? Ale veď keď nebudeš sama nikoho lepšieho nespoznáš. Žiaden >normálny< chlapec si nechce začať niečo so zadaným dievčaťom.

@danniiee8 8 mesiacov sme spolu...a nejake napady na niečo nove nejake hovadinky co este mozme spravit...atď

bessie12
27. máj 2025
@emaalexii

@emaalexii nechaj to tak. Nema to zmysel. Nie ste zreli na vzťah. Musíte obaja najprv dospieť. Radšej sa venuj sebe a užívaj si život. Nájdi si nejaké koníčky, aby si sa niečím zamestnala a nemusela na to myslieť.

rejka7
27. máj 2025
@emaalexii

@rejka7 on to chce tiež zachrániť len nevieme čo ďalej čo ešte skúsiť...aj on ma miluje sam mi to povedal myslí si že mám aj na lepšieho na niekoho kto mi dá viac ako on...a nepočúva ma keď mu hovorim ze mi dava viac nez dosť

@emaalexii aj ja som povedala chlapcovi, že je pre mňa príliš dobrý, keď som sa ho chcela zbaviť. Prepáč za úprimnosť.

3petka
27. máj 2025

@emaalexii máš 16. Času kopec aby si stretla iného? Lepšieho? Čo chceš zachraňovať keď vás vztah je o ničom.

laura164
27. máj 2025

Nikdy sa nepros chlapovi. Keď chce koniec povedz okej.. nájdeš si lepšieho čo si ťa bude vážiť

olimuc
27. máj 2025

Poslal ta do prdele cez kvetinu … mozes sa strapnovat a mozno to skonci nejakym trapasom na soc sietiach (to by zodpovedalo uvazovaniu 16-18 rocnych) alebo 2-3 mesiace smutit a vymenit za novy model.

Strana
z2