Ako zachrániť vzťah v tínedžerskom veku?
Ahoj mám 16 rokov a mám frajera. Onmi navrhoval aby sme sa asi aj rozišli že už sa poznáme a nic nové už nebudeme vedieť skúsiť. Chcem požiadať o pomoc, nejaký navrh ako to zachrániť alebo čo by sme mohli ešte podniknúť aby sme zachránili náš vzťah, ľúbim ho moc a nechcem ho stratiť 😞.
@emaalexii máš otca? Máš rodičov? Sú rozvedení?
@klarissa25 škola mi ide veľmi dobre ale chcem vyriešiť môj vzťah ktorý na tom veľmi dobre neni😞
@emaalexii neexistuje ziaden sposob aby si donutila niekoho, kto s tebou byt nechce aby s tebou bol. To je realita
Zacni ho ignorovat.
Máš len 16 nezahadzuj sa s chlapcom, ktorý nevie čo chce.
@emaalexii ale ani sa mu nečudujem ked tie co mal predomnou ho podvádzali
@emaalexii Je to toto v tvojom veku treba? Ozaj sa potrebuješ zaoberať debilom?
Posli ho kade ľahšie, venuj sa sebe, svojim koníčkom a časom stretneš niekoho, kto ťa bude mať ozaj rád. To čo máš teraz je debil a nie priateľ.
@klarissa25 škola mi ide veľmi dobre ale chcem vyriešiť môj vzťah ktorý na tom veľmi dobre neni😞
@emaalexii ... povedal že chce chvilku cas pre seba tak budem respektovat a dam mu priestor...
Tak ho rešpektuj, Daj mu slobodu. Potrebuje sa "nadýchnuť". Možno ho "dusíš".
Nikoho neprinútiš, aby robil to, čo chceš ty.
Ako ti radili vyššie. .... Ignoruj ho.
Ak ťa naozaj ľúbi, tak sa k tebe vráti. Ak nie, nikdy ťa nelúbil.
V tvojich rokoch,,,,, hmmm. ak ste všetko skúšali.... je mi ťa ľúto. Proste mu už nič nevieš dať- je to z jeho strany.... použitý, opotrebovatelný tovar. Nezahadzuj sa s takým
@emaalexii za 15 rokov sa budeš na tejto téme rehotať. Stav sa.
Cim skor das chalanovi, co chce, tym kratsie bude vztah trvat. Ak by si mu nebola dala, mohol byt s tebou aj nadalej. Mas ponaucenie.
Mozno ste « vsetko » po fyzickej stranke vyskusali, aj ked pochybujem. No stale ostava este ta druha rovina vztahu- laska. Kedze ste v tomto zaciatocnici- chlapec ani netusi o com vztah je. Viem si predstavit ako ta jeho slova ranili, ale tie reci o tom, ze si zasluzis lepsieho su len pre to, aby nebol za zleho. Nema odvahu ti priamo do oci povedat, ze s tebou nechce byt. Sama urcite neostanes. Ak sa naucis byt sama, nauci ta to neskocit na lep prvemu chalanovi, ktory prejde okolo aby ta len vyuzil. Ak ten druhy s tebou nechce byt, nie je co zachranovat.
Ahoj, prepac ale...ide z teba ciste zufalstvo...jasne ti naznacil,ze viac o teba nestoji,...neponizuj sa, nebud pre neho ako dievca na zapiskanie ked si on zmysli...on ta nelubi lebo keby ano take by ti nedokazal povedat. Vztah nasilu ti za to nestoji. Takze ked nedokazes byt sama, tak si po rozchode najdi konicky, je kopec veci ktore sa daju robit a mozno prave tam natrafis casom na ovela lepsieho chlapca🙂 urcite s tymto nezostavaj. Zacni sa mat rada a maj voci sebe uctu. Doteraz ju zrejme nemas voci sebe, ked places za takym slusne povedane chmulom.

@danniiee8 8 mesiacov sme spolu...a nejake napady na niečo nove nejake hovadinky co este mozme spravit...atď
@emaalexii chlapci v tomto veku chcú hlavne sex, takže skúsil už asi všetko v sexe s Tebou čo sa dalo a chce skúšať s inou.