icon

Ako zaujať rôzne typy žien?

Včera o 05:16

Za roky, čo sa pohybujem medzi ženami, som si vytvoril teóriu. Neberte ju ako psychologickú poučku, skôr ako pohľad chlapa, ktorý zažil dosť flirtov, mileneckých vzťahov aj odmietnutí. Ženy sú rôzne, ale niektoré vzorce sa podľa mňa opakujú. Keby som ich mal zoradiť od tých, pri ktorých býva podľa mojej skúsenosti najľahšie vytvoriť citové napätie, až po tie, pri ktorých je to takmer nemožné, vyzeralo by to asi takto.
Na prvom mieste by som dal tehotné ženy a čerstvé mamičky. Nie preto, že by boli nevernejšie, ale preto, že prechádzajú obrovskou životnou zmenou. Sú unavené, často sa necítia atraktívne a niekedy majú pocit, že partner už vidí iba matku svojho dieťaťa. Ak sa v tom období objaví muž, ktorý ich začne vnímať ako ženu, chváli ich a prejavuje o ne záujem, môže to mať veľmi silný účinok. Človek, ktorý sa cíti doma prehliadaný, môže cudziu pozornosť prežívať oveľa intenzívnejšie. Na druhé miesto by som dal ženy, ktoré sú vo vzťahu dlhodobo citovo hladné. Partner je síce vedľa nich, ale nerozpráva sa s nimi, nepočúva ich, neprejavuje záujem a berie ich ako samozrejmosť. Taká žena nemusí vôbec hľadať milenca. Stačí, že stretne chlapa, ktorý jej venuje čas a pozornosť, a zrazu si uvedomí, ako veľmi jej niečo chýbalo. A je vaša. Na treťom mieste vidím ženy, ktoré majú nízke sebavedomie, alebo pochybujú o svojej príťažlivosti. Tam môže mať kompliment neuveriteľnú váhu. Keď žena sama o sebe pochybuje a niekto jej opakovane dáva najavo, že ju chce, môže si na ten pocit veľmi rýchlo zvyknúť. A niekedy si potom nezačne vážiť ani tak samotného muža, ako skôr to, ako sa pri ňom cíti. Báác, a máte ju. Štvrtá skupina sú podľa mňa ženy, ktoré žijú veľmi uzavreto a veľa vecí prežívajú vo svojej hlave. Najmä introvertky, ktoré nemajú veľa skúseností s rôznymi mužmi, môžu byť v tomto špecifické. Keď sa na jedného muža citovo naviažu, dokážu si ho idealizovať do neuveriteľných rozmerov. Nemajú veľa možností porovnávať, a tak sa jeden človek môže stať v ich predstavách tým najkrajším, najlepším a najvýnimočnejším. Niekedy sa potom žena nezamiluje do reálneho chlapa, ale do jeho obrazu, ktorý si postupne vytvorila sama.
Na daľšom mieste by som dal sebavedomé a spoločenské ženy, ktoré presne vedia, čo chcú. Tie už bývajú oveľa komplikovanejšie. Nestačí im povedať, že sú krásne. Pozornosť dostávajú často a veľmi dobre rozpoznajú, keď ich niekto iba skúša dostať do postele. Ak ich niekto zaujme, musí tam byť niečo viac, inteligencia, humor, osobnosť, určitá iskra. Takú ženu podľa mňa nezískaš lacnými trikmi. Ale dá sa samozrejme. A úplne na koniec by som dal ženy, ktoré sú spokojné samy so sebou, majú prehnané sebavedomie, veria si a nepotrebujú cudzie potvrdenie vlastnej hodnoty. Taká žena môže dostať kompliment, môže si užívať flirt a pokojne môže vedieť, že sa mužovi páči, ale nemusí z toho nič chcieť. Nemá dôvod zamieňať cudziu pozornosť za lásku, pretože svoju hodnotu nestavia na tom, či po nej niekto túži, ale daňou za to je že osáva dlho sama. A možno práve toto je celé tajomstvo. Čím viac žena potrebuje niečo, čo jej doma chýba, tým ľahšie môže muž zasiahnuť presne do toho citlivého miesta. A čím viac je žena spokojná sama so sebou, tým menej ju dokáže ovplyvniť obyčajné zvádzanie. Samozrejme, existujú výnimky a nevera nie je vlastnosť žiadneho konkrétneho typu ženy. Toto je iba moja skúsenosť a môj pohľad po rokoch. Spoznávate sa v niektorom z týchto typov, alebo je podľa vás celá táto teória úplný nezmysel?

anonym_085916
Včera o 05:30

Nespoznala som sa ani v jednom. Všetkých svojich mužov a priateľov som zbalila ja. Teda takto, ja som sa prihovorila, začala som, dala impulz.. a ostatné už bolo na nich. Idem si cielene za svojim, nereflektujem na rôznych zúfalcov, čo sa snažia. Neznášam mužov, čo sa hrajú na niečo a balia všetko naokola. Páčia sa mi záhadní muži, trochu introverti, čo menej hovoria, viac konajú (v realite) a nepíšu na MK.

anonym_1dea58
Včera o 05:34

A pointa tohto trapneho vydumku?

anonym_2e0876
Včera o 05:37

🙃

minenkaa
Včera o 05:44

A potom ešte treba byt chlap ktorí vie čo chce ,vie čo môže čakať a vie ako sa ma správať a poslanie do🍑neberie ako urážku ,ale že treba skončiť
Takže máš smolu ,nech narazíš na akúkoľvek ženu

anonym_c7b682
Včera o 05:47

Neobjavil si nic nové a prevratné. Toto všetky vieme.
Ja som ta posledná. A čím viac mužov stretávam, tým som radšej, že mám toho svojho a viac si ho vážim a ľúbim.

anonym_b06e88
Včera o 06:12

@anonym_autor nie nespoznala som sa, ale poviem ti jedno, pre mňa je dno, keď nejaký zufalec píše na mamičkovskom fóre, a hádže ženy do nejakych vymyslenych kategorií z jeho hlavy

sisska96
Včera o 06:16

To ti napísal Chatgpt?

anonym_417f9f
Včera o 06:57

@anonym_autor a nestacilo by jednoducho nespekulovat nad balenim ako zlatnicky ucen a zacat balit taku co sa mi paci alebo k nej nieco citim? Najlepsie s predstavou, ze raz budeme tvorit trvaly par, kde sa obidvaja budu citit dobre. Lebo toto tvoje teoretizovanie je iba a len o tom ako zohnat prilezitost kde zasunut. Takto uvazuju len emocionalni atleti, cize v konecnom dosledku zufalci, ktori sice obcas aj zasunu co mozu vo svojej plytkosti povazovat za uspech ale aj tak ostavaju zufalci az do spiku kosti.

anonym_ee79a0
Včera o 07:07

@anonym_autor
Má asi tam zopár (minimum) faktov, na ktoré nepotrebujem dlhoročné skúsenosti
ku🥱🥱🥱🥱🥱🥱a.
Zvysok mi potvrdil len tí, že prijmas v potrave priveľa ženských hormónov. Nezačali ti už aj rast prsia? A na veľkú noc odporúčam zbehnúť ku susedom. Tam veľkonočný zajac skrýva pre deti vajcá. Skús pohľadať, možno tam medzi nimi nájdeš aj tie svoje a začneš sa konečne správať ako skutočný chlap.
Momentálne tu píšeš také sprostosti až praští! Aké čo čakať, z hlúpej hlavy len hlúposti.
Žena, ktorá je so sebou spokojná, nie je prehnané sebavedomá. Vie čo je seba láska, sebavedomie. Tá sa neulakomi na zúfalca typu neplatný džigolo. Ona nepotrebuje lacný kompliment - si pekná, máš pekné oči a iný blabol. Toi pravidelne okram mužov hovoria aj ženy. Nie som namyslená, len píšem čo pravidelne počúvam od cudzích ľudí. Vtedy to znie aspom pravdivo.
A spokojná žena nie je dlho sama z namyslenosti ale ak teda vôbec sama je, to preto,lebo chce po svojom boku fajn muža a nie ufnukanu babovku pseudo psychológa, buď príklad.
A nie, nenašla som sa v tých blaboloch. Tiež viem čo chcem, pokiaľ som chcela konkrétneho muža, dala som mu to najavo. A rovnako pokiaľ to nefungovalo, bola som ťa,ktorá končila.
Napriek tomu mám chlapa a nie ufnukanca.
Ale tu burame tie tvoje mega skúsenosti, však?
Netuším kde sa ty pohybujete ale tehotné ženy sú speci kategória. V drvivej väčšine opekneju. Jedna, ktorú poznám tak úplne extrémne! Cítia sa krásne a aj sú. Cítia sa šťastne, tiež väčšina. A nepotrebujú k tomu blba, ktorý im začne venovať pozornosť. Pokial áno, nie je to kategória "tehotné" ale celkovo blbo nastavené, pripadne s debilom mužom - otcom dieťaťa po boku.
A poznáš aj - aký išiel takú našiel? Toto bude aj tvoj prípad.
O serióznym dlhoročnom hlbokom vzťahu vieš predpokladám veľké houby, však?
Skôr sa zamysli nad sebou ako byť spokojný a ries vlastne priekaky, namiesto vytvárania takýchto cestných blbosti.

svetlonos
Včera o 07:10
@sisska96

To ti napísal Chatgpt?

@sisska96
Ten píše trefne väčšinou. Z tohoto je len jedna vec bežná a netreba na to byť psychológom. Toto vytvoril určite zakladateľ témy, môže si dať na to autorské právo 😏.

anonym_a958b7
Včera o 07:42

K nadpisu - ženu zbalíš buď na sexi vzhľad, alebo na sexi prachy. V oboch prípadoch stačí kývnuť prstom a povedať jej, že je krásna.

anonym_154a4f
Včera o 08:16

Zase nas stray znamy teoretik. Tie tvoje teorie su jedna horsia ako druha.

sticker
anonym_5e241c
Včera o 08:22

@anonym_autor
Aj AI ma z teba srandu
Tak toto je krásna ukážka toho, ako sa z pár flirtov, mileneckých vzťahov a odmietnutí dá vyrobiť vlastná „teória žien“. 😂
Chýba už len tabuľka v Exceli:
Tehotná – 90 %
Čerstvá mama – 95 %
Citovo zanedbávaná – 87 %
Nízke sebavedomie – 93 %
Introvertka – 88 %
Sebavedomá – treba humor a osobnosť
Spokojná sama so sebou – ERROR 404, slabé miesto nenájdené. 😂
Najviac ma fascinuje veta „A je vaša.“ Vtedy sa z údajnej psychológie stáva príručka pre samozvaného odborníka na ženské slabiny:
Žena má problém → príde chlap s komplimentom → žena je jeho.
Žena má nízke sebavedomie → pochváliť → žena je jeho.
Žena je introvertka → idealizuje si ho → žena je jeho.
Normálne sa čudujem, že ešte nevymyslel aj tajné heslo a postup pri reklamácii. 😂
A úplný vrchol je žena spokojná sama so sebou. Tá je pre autora prakticky neporaziteľný boss, pretože nemá emocionálny deficit, ktorý by mohol využiť.
Možno by bolo jednoduchšie pripustiť si, že žena nie je projekt na optimalizáciu. Keď sa niekomu páčite, tak sa mu páčite. A keď nie, nepomôže ani najlepšia tabuľka na svete.
Ale páči sa mi jedna vec: po rokoch skúseností s flirtovaním autor konečne pochopil, že ženy majú city. Freud môže ísť do dôchodku. 😂

januska12323
Včera o 08:56

Čiže žiadna normálna žena ťa nechce, aké smutné. Čo varíte na obed?

anonym_1b2fd5
Včera o 09:02

amatérsky psychológ, ktorý sa "vyzná" v ženách... stavím sa, že si single a žiadna žena s tebou nevydrží dlhší čas

bielasovicka
Včera o 09:05

@anonym_autor že čo?

rozculena
Včera o 12:09
@januska12323

Čiže žiadna normálna žena ťa nechce, aké smutné. Čo varíte na obed?

@januska12323 lososa a batáty😂

anonym_d9b451
Včera o 22:14

@anonym_autor som introvert a mala som dost vztahov a mala aj s cim porovnavat,prirodzene.Bola som aj rozvedena mamicka s dietatom a nemala nudzu o priazen muzov,ktoryk dieta nevadilo.No komplimenty a vrucne slovo ozaj nestacilo.To,ze som mama a slobodna mama,neznamena,ze som tak zufala,ze skocim na kazdy usmev,kompliment a pod.Prave naopak,slo mi hlavne o moje dieta.Je to len povrch,tieto komplimenty a mile slova,aby som skocila po nom a dieta?tymi recami by si ziskali max mna (ak by som bola jednoduchsia)no v prvom rade sa trebalo ukazat,ze aj o to dieta stoja a mohli by byt teoreticky "tatovia",to sa zial ale malo kedy vidi,vsakze.Vela muzov oblbuje len tu mamku,ved decko uz nejak pretrpia.Takze nie,nebola som zufala slobodna mama,ktorej stacili pekne slova.Som velmi sebavedoma a sebestacna,takze hoc pre niektorych muzov moja hodnota klesala,lebo dieta,lebo rozvedena,i tak som nemala potrebu zit pre to,aby som mala dalsi vztah.Mne bolo dobre samej,som velmi hrdy clovek,rozumny.Ak to pridepride to,ak to nepride,nevadi,budem sama.Takto som to brala.Bod,kde pises,ze zena ma vztah,ale neciti sa videna,vypocuta a z vonku pride impulz v podobe muza,ktory jej dava svoju naklonnost a pozornost?moj ex manzel bol taky.Nevsimal si ma,nepocuval ma,nemal somnou k posledku ziadne spolocne aktivity,zili sme len vedla seba.A ak mi niekto popri tom daval komplimenty,balil ma a pod.?som sa len zasmiala,no jasne,na toto ja uz neskocim.Jedneho debila sa chcem zbavit a dalsieho si uvalim na krk?Ved na zaciatku su muzi vzdy veeeelmi mili,ohladu plny,same komplimenty,neha a pod.Lenze vztah nikdy nebude stale taky,ako na zaciatku.Takze ja som z tych,ze naozaj pekne slova,zaujem,flirty,toto na mna fakt nezabera a nikdy nezaberalo.Vzdy som bola taka.Uz ako mlada 19 rocna,ked sme behali po kluboch a niekto sa kolo mna motal,hned som ho odbila.Kamoska sa vzdy smiala,ze si nikdy nikoho nenajdem,ked budem stale vsetkych odbijat.No a?tak nenajdem,ved ja nehladam.A ako prisiel ten "spravny"?vyvoleny?z kamaratstva.Ziadne flirty,ziadne komplimenty,vrucne slova a neviem ake omacky.Proste bezny kamarat,blizky kamarat,vsetko sme si hovorili,verili si,vsetko spolu zazivali a jedneho dna bum.Ved my sa vlastne lubime......Toto,co tu ty opisujes,to je take,akoby sok to spravne napisala.Uplne zjednodusene,povrchne,akoby si pisal,len o takych prvoplanovych zenskych,nejdes do hlbky,proste take typicke jednoduche zeny.ako ked pozries na zemiak a povies si,jej zemiak,bude dobra kasa z neho.Lenze zo zemiaku sa da spravit aj placka,peceny zemiak,uvareny zemiak,zemiak na zahustenie jedla.Ty vidis ale len ten zemiak,nic viac

anonym_aca882
Včera o 23:28

Tak táto padla fajne na dobrú noc 😂👍