icon

Ako zaujať sympatického chalana?

31. okt 2025

Zdravim, neviem ako začať ... Som teraz v 3 ročníku na vysokej doteraz som nemala žiadny vzťah a už som si myslela že je so mnou niečo zle. Žiadny chalan o mňa nikdy nemal záujem alebo ho minimálne aspoň neprejavil až na jedného ale s tým som si moc nerozumela. Inak som skúšala si aj písať s nejakými novými ľuďmi a zoznámiť sa s nimi ale to nikdy nedopadlo dobre a celkovo má nebaví už také to písanie že ahoj ako sa máš čo robíš ... Mala som veľa takých čo sa mi páčili ale skôr vzorovo ako správaním a ak už aj niekto správaním tak bol už zadaný. Musím priznať že som dosť hanblivá a povedala by som že spolocensky trápna?? Ak to tam môžem nazvať, proste neviem úplne ako na také tie klasické zoznamovacky, a ako osloviť ľudí(možno aj to je hlavný dôvod prečo doteraz nikoho nemám).
Každopádne som stretla takého fakt fajn chalana najskôr sme si začali len tak kamarátky písať nič som od toho neočakávala. Neskôr mi napísal že či by sme sa nestretli v škole že má pauzu v rozvrhu. Tak sme trošku pokecali ale to bolo naozaj skôr len také oznámenie pretože ja som sa ponáhľala a ešte k tomu tam za ním prišli jeho kamoši a za mnou moji kamoši takže to bolo také o ničom. Ale hneď ma zaujal lebo bol taký milý a celkovo veľmi sympatický. Potom sme si už nejako extra nepísali (ja som nechcela napísať prvá, lebo som sa bála že on nemá záujem a ja ho budem iba otravovat) no ale pred pár dňami mi napísal a znovu sme si popisali a konečne to bol taký príjemný pokec ktorý nebol len nudný smalltalk. Potom to ale zasa nejako upadlo a už mi nenapísal. Tak som mu o dva dni na to napísala ja že potrebujem s niečím pomôcť či by mi nevedela on nejako pomôcť. Tak sme sa potom stretli ale tiež iba na krátko keďže sme sa každý ponáhľali na hodinu. Od vtedy znova nič, nechcem mu písať znova ja lebo neviem či má záujem a nechcem to zbytočne tlačiť ale bola by som rada keby napíše o alebo dá nejako najavo že má záujem. Nemáte nejaké radi? Čo robiť ako ho zaujať možno viac? Ja som v tomto nová preto píšem sem lebo netuším čo na mužov funguje a čo ich naopak vie odradiť.

Strana
z2
autor
31. okt 2025

@anonym_autor pardon za chyby klávesnica mi niektoré slová automaticky opravuje

ja200223
31. okt 2025

Buď spontánna, pozvi ho von🙂

anonym_d08d6a
31. okt 2025

@anonym_autor presne, zavolaj ho von. Ak odmietne máš jasno. Nič lepšie urobiť nemôžeš.

autor
31. okt 2025
@anonym_d08d6a

@anonym_autor presne, zavolaj ho von. Ak odmietne máš jasno. Nič lepšie urobiť nemôžeš.

@anonym_d08d6a fu čo ja viem nie je to nejako zhurta? Kamoška mi povedala že to by ho mohlo skôr vyplašiť

anonym_d08d6a
31. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_d08d6a fu čo ja viem nie je to nejako zhurta? Kamoška mi povedala že to by ho mohlo skôr vyplašiť

@anonym_autor ale čoby. Bude vedieť že sa ti páči a podľa reakcie sa zariadiš.

ja200223
31. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor veď sa nejdeš hneď vydávať😃😊 idete von a podľa pocitov z toho ako to prebieha a ako sa cítiš, uvidíš

autor
31. okt 2025
@ja200223

@anonym_autor veď sa nejdeš hneď vydávať😃😊 idete von a podľa pocitov z toho ako to prebieha a ako sa cítiš, uvidíš

@ja200223 neviem či mám na to dostatok odvahy 🥴

cyneric
31. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Je to dospelý muž, nie srnka na ktorú mieria svetlomety aby sa vyľakal a utekal za hory za doly. Ak s ním chceš tráviť viac času, najjednoduchší spôsob je ho niekam pozvať alebo mu rovno povedať že by si s ním chcela tráviť viac času. A v prípade že odmietne tak si ušetríš veľa času premýšľaním o tom čo tá správa, ten pohľad, to stretnutie na chodbe mohlo znamenať..

ja200223
31. okt 2025
@anonym_autor

@ja200223 neviem či mám na to dostatok odvahy 🥴

@anonym_autor zvládneš to😊

martinmmartin
31. okt 2025

kup mu horalku

cyneric
31. okt 2025
@martinmmartin

kup mu horalku

@martinmmartin Ale nesmie ju zabudnúť povesiť na udicu aj s plechovkou RedBullu alebo iného energetického nápoja, aby táto pasca na chlapa fungovala.

slovakboy
31. okt 2025

@anonym_autor neboj sa začať prvá. To nie je toačenie na pílu. Vystrašilo by ho ak by si ho do niečoho tlačila. Rob vždy tak aby mal na výber. Aby mal možnosť povedať aj nie. Zdá sa, že má o teba aspoň určitý záujem, inak by ti nenapísal ani raz a nestretol by sa s tebou osobne. Zároveň to však nevyzerá, že by bol ten typ, ktorý by okamžite tlačil na pílu, Možno je tiež hanblivý, neistý, alebo si nie je istý, či máš záujem ty. Takéto pauzy v komunikácii sú normálne obaja čakáte, kto urobí krok. Buď prirodzená a priateľská. Nemusíš hrať kombinačné hry. Ozvi sa nenútene a s niecim konkrétnym: “ spomenula som si na teba keď som videla to a to. Napadlo mi, že by si mi vedel poradiť s tým a tým. Prejav zvedavost. Videla som, že máš rád basketbal čo ťa na ňom najviac baví? Tým mu dáš možnosť hovorit o niečom čo má rad. Bude to pre neho znamenať že máš záujem ale nebude to isté a nebude to nátlak. Spýtaj sa ho na to ako mu dopadla písomka napríklad. Ak sa mu ozveš dvakrát po sebe a on nič, tak daj kľud komunikácii ale neboj sa. Daj mu priestor. Ak ma záujem ozve sa hoci aj neskôr. Nemusí byt hneď do teba paff. Proste zisti, že má spriaznenú dušu v okolí a nemusí jej hneď vypisovať. Nekomunikuj len cez sociálne siete. Oslov ho na chodbe, alebo po prednáške.

autor
31. okt 2025
@cyneric

@martinmmartin Ale nesmie ju zabudnúť povesiť na udicu aj s plechovkou RedBullu alebo iného energetického nápoja, aby táto pasca na chlapa fungovala.

@cyneric myslíte ? Skúsim teda

domkakvet
31. okt 2025

@anonym_autor daj mu lajk na nejaky prispevok.

autor
31. okt 2025
@domkakvet

@anonym_autor daj mu lajk na nejaky prispevok.

@domkakvet neviem teraz úprimne či to myslíte sarkasticky alebo vazne

cyneric
31. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ak mu náhodne podaruješ energeťák (keď ich pije) alebo horálku (ak má rád sladké) tak sa poteší. Ale myslíme vážne minimálne tú časť, že ho máš osloviť a pozvať ho von (alebo ak je to IT štúdium tak v hre, do kina, prípadne niečoho viac tématicky zladeného).

domkakvet
31. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vazne to myslim.

autor
31. okt 2025
@cyneric

@anonym_autor Ak mu náhodne podaruješ energeťák (keď ich pije) alebo horálku (ak má rád sladké) tak sa poteší. Ale myslíme vážne minimálne tú časť, že ho máš osloviť a pozvať ho von (alebo ak je to IT štúdium tak v hre, do kina, prípadne niečoho viac tématicky zladeného).

@cyneric keď neviem mne to príde zatiaľ také čudné keď ani neviem či náhodou nemá priatelku príde mi to priskoro

lentakyterapeut
31. okt 2025

Ahoj. Urcite nedavaj energetak to je tak trapne. Ked uz chces byt trosku original kup dva krabickove dzusy. Male do ruky so slamkou a pod nanho kludne do spravy fotka kde ich mas a opytaj sa: pozvsl ta niekto na krabickovy dzus? To je urcite milsie. Zasmeje sa a budem sledovat toto vlakno podla mna pojde.

cyneric
31. okt 2025
@lentakyterapeut

Ahoj. Urcite nedavaj energetak to je tak trapne. Ked uz chces byt trosku original kup dva krabickove dzusy. Male do ruky so slamkou a pod nanho kludne do spravy fotka kde ich mas a opytaj sa: pozvsl ta niekto na krabickovy dzus? To je urcite milsie. Zasmeje sa a budem sledovat toto vlakno podla mna pojde.

@anonym_autor Predpokladám že jeho meno ti je známe, keď si občas píšete - ak ho nájdeš na instagrame/facebooku s fotkami partnerky, tak nejakú asi má, alebo podľa dátumu v minulosti mal. Samozrejme, je to iba návrh, ak si s tým neni stotožnená tak môžeš nechať veci plynúť prirodzene. Ja som sa takto znovu stretla so spolužiakom po troch rokoch, keby sa ho spýtam/mu prihovorím skôr (resp. vtedy) tak už sme mohli byť pár potenciálne dlhšie. Neviem, u nás vo veľkom fičia (a fičali) energeťáky, nejako sa neriešilo či je to gýčové - to by som povedala že bude skôr ten džús (ale áno, súhlasím s
@lentakyterapeut že je to minimálne originálne), to nemôžeš ani zahovoriť že si si kúpila dva "omylom" v automate a že sa chceš podeliť.

autor
31. okt 2025
@cyneric

@anonym_autor Predpokladám že jeho meno ti je známe, keď si občas píšete - ak ho nájdeš na instagrame/facebooku s fotkami partnerky, tak nejakú asi má, alebo podľa dátumu v minulosti mal. Samozrejme, je to iba návrh, ak si s tým neni stotožnená tak môžeš nechať veci plynúť prirodzene. Ja som sa takto znovu stretla so spolužiakom po troch rokoch, keby sa ho spýtam/mu prihovorím skôr (resp. vtedy) tak už sme mohli byť pár potenciálne dlhšie. Neviem, u nás vo veľkom fičia (a fičali) energeťáky, nejako sa neriešilo či je to gýčové - to by som povedala že bude skôr ten džús (ale áno, súhlasím s
@lentakyterapeut že je to minimálne originálne), to nemôžeš ani zahovoriť že si si kúpila dva "omylom" v automate a že sa chceš podeliť.

@cyneric no práveže nie, nie každý zverejňuje o sebe fotky alebo informácie na soc. siete takže netuším. Ale to s tým pozvaním znie fajn ak naberiem odvahu tak skúsim uricte

anonym_86bd6e
1. nov 2025

Ty si v 3.ročníku na vysokej a premýšľaš takto o vzťahoch? Buď priama, nie je to vôbec také zložité akým to robíš. Vieš čo naznačuje záujem? Že si intenzívne píšete a z oboch strán tam je záujem sa pýtať aj odpovedať úprimne. Takže buď touto cestou ...a je uplne jedno kto prvý napíše. Alebo môžeš ho skúsiť pozvať niekam a dať mu to vedieť zoči voči. Riadne priamou otázkou najlepšie. Aspoň o tom začnete uvažovať.

anonym_6d8e9d
1. nov 2025

,,Ach, dnes sa ale nudim. Aj by som sa presla, ale kamoskam sa nechce a sama po tme sa necitim prijemne, tak asi budem dnes predsa len studovat, aj ked nemam vobec chut... " Ak ma zaujem, tak by sa mal chytit a pozvat Ta von.

lentakyterapeut
1. nov 2025
@cyneric

@cyneric je to romantika? Je. Ak je normalny pochopi a ide

lentakyterapeut
1. nov 2025
@anonym_autor

@cyneric no práveže nie, nie každý zverejňuje o sebe fotky alebo informácie na soc. siete takže netuším. Ale to s tým pozvaním znie fajn ak naberiem odvahu tak skúsim uricte

@anonym_autor ver vyskusane a neodmietla a ten usmev co jej to vycarilo...

lentakyterapeut
1. nov 2025
@anonym_6d8e9d

,,Ach, dnes sa ale nudim. Aj by som sa presla, ale kamoskam sa nechce a sama po tme sa necitim prijemne, tak asi budem dnes predsa len studovat, aj ked nemam vobec chut... " Ak ma zaujem, tak by sa mal chytit a pozvat Ta von.

@anonym_6d8e9d toto je za mna trapne a lacne ponukat sa. Originalita nula

autor
1. nov 2025
@anonym_6d8e9d

@anonym_6d8e9d no čo vám viem to mi príde také dosť okate

autor
1. nov 2025
@anonym_86bd6e

Ty si v 3.ročníku na vysokej a premýšľaš takto o vzťahoch? Buď priama, nie je to vôbec také zložité akým to robíš. Vieš čo naznačuje záujem? Že si intenzívne píšete a z oboch strán tam je záujem sa pýtať aj odpovedať úprimne. Takže buď touto cestou ...a je uplne jedno kto prvý napíše. Alebo môžeš ho skúsiť pozvať niekam a dať mu to vedieť zoči voči. Riadne priamou otázkou najlepšie. Aspoň o tom začnete uvažovať.

@anonym_86bd6e tak áno len za mňa je to trošku iná situácia poznáme sa ani nie mesiac aj to len tak z obcasneho písania a 2 stretnutí ktoré by som ani nenazval stretnutie

lentakyterapeut
1. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_86bd6e tak áno len za mňa je to trošku iná situácia poznáme sa ani nie mesiac aj to len tak z obcasneho písania a 2 stretnutí ktoré by som ani nenazval stretnutie

@anonym_autor najlepsia je taka ta hra. Nepisat kazdy den to je bombardovanie. Ale podla toho ako casto ste v spojeni mu napis nieco zaujimave ale jednoduche aj ked sa opytas aky ma den davas najavo zaujem. A hadam je slusny a odpise a pokracujes. Nerozpravat o sebe ale zaujimat sa onho klast otazky. A potom ten krabickovy dzus

anonym_4dfd65
2. nov 2025

@anonym_autor v dnešnej dobe je tá chyba, že ľudia nevedia medzi sebou komunikovať, iba si píšu. Podľa toho nevieš odhadnúť jeho správanie, čo si myslí, čo zamýšľa. Treba ho normalne osloviť a viac sa s ním rozprávať

Strana
z2