icon

Ako zaujať zadaného kolegu na firemnom večierku?

21. okt 2024

Ahojte,o par dni máme firemný večierok, mám jedného kolegu, s ktorým po sebe dlho pozeráme,avšak je zadaný, ale chcela by som mu dat najavo ze aj ja mám záujem a chcela by som to skúsiť ako jna to prosím?

gerber58
21. okt 2024

Ako tebe nie je blbé oprudzovat okolo zadaného? Nie je ti to blbé už len pre jeho partnerku? Divne a riadne

rozculena
21. okt 2024

už zase?????????????????????

rorino
21. okt 2024

Nijako,ruky preč!

gerber58
21. okt 2024

Z tých komentov mi príde, že si až moc veríš, že ho zlákaš. Alebo už myslíš, že ho máš namotaného. Ako viaceré ti tu píšu, nie si zo zlata ani on, to čo teraz robí jej, že pokukuje po druhých čakaj u seba. Aleee vsak tebe bude stačiť, že ho máš 😂 smutné

hefo
21. okt 2024

Obleč si veľmi voľné šaty bez spodného prádla, a keď ho uvidíš, urob stojku na hlave a roztiahni nohy. Pokiaľ skonštatuje "hm, niekde nablizku je tu asi rybí trh", znamená to, že si neuspela...

enmery
21. okt 2024

@gerber58 On nepokukuje po nikom. Uż na prvej strane je skopírovaná jej iná téma a v tej téme iná téma. Je to chorá osoba, ktorá si myslí, že ju ten muž miluje, chce a túži po nej na základe žiadnych náznakov.

grof_monte_christo
21. okt 2024

Autorka, ak si troll a toto vypisovanie ta jedného dňa prestane baviť, priznas sa nám?

autor
21. okt 2024

@enmery pozera na mňa, nosí mi kavu, chodí so mnou na obed, chodíme spolu na akcie..

autor
21. okt 2024

@grof_monte_christo čo máte s tým trollom?

grof_monte_christo
21. okt 2024

@anonym Lebo ak nie si troll, tak ti preplo. A to myslím teraz úplne vážne 🤔

karolinakr
21. okt 2024

takže ty nie si troll? o to horšie pre teba

autor
21. okt 2024

@grof_monte_christo neprepina mi ani nič

karolinakr
21. okt 2024

tuto ženy na zaklade jednej nevery su schopne odkopnut chlapa, alebo 90% sa tak vyjadruje a ty sa ich pytaš, ako zvadzať zadaného

karolinakr
21. okt 2024

a ešte čo si od toho sĺubuješ? 1 noc či vzťah..lebo tu jednu noc ti môže poskytnúť, ale laska tam nebude...a kedže bude chciet zatlkať pred partnerkou, začne sa ti vyhýbať..budeš dôkaz a ten treba odstrániť..

autor
21. okt 2024

@karolinakr všetko chcem s ním mať...sex,vzťah,...

zanka777
21. okt 2024

Ty sa daj hlavne liečiť

bessie12
21. okt 2024

tak si hladaj slobodneho ..

aurora33
21. okt 2024

Myslim že pozerá aj na iné, kavu nosí hocikomu nie len tebe, na obed chodí isto aj s priateľkou. To len ty si prepnuta chudera, a ešte aj uchylačka, ktorá je schopná počúvať cez stenu ako majú sex a rátať si akú ma vydrz a ešte mu o tom aj hovoriť. Je mi ta uprimne ľúto.

maca1984
21. okt 2024

Nahlásila som 3 tvoje diskusie.
Ak je to reálne, potrebuješ odbornú pomoc.
Dúfam, že admini ti tu už priestor nedajú.

karolinakr
21. okt 2024

teraz som si prečitala pôvodnu diskusii, z tohto mráčka nezaprši, brusiš si zuby nadarmo..
neviem či si real alebo troll, ale je mi ťa trochu ĺúto
ked v 17 človek takto vyvádza, ešte sa to da pochopit, ale v 27 rokoch?
ako vyzeraš, si kočka alebo nejaká bomba?
ako ti taktne naznačit, tvoje prejavy lásky sú obťažujúce a nie žiadúce
na tvojom mieste začnem cvičit a absolvujem kurz sebalásky.
alebo si len prdel zo všetkých robíš a ešte sa aj smeješ sama na sebe

jovka
21. okt 2024

Mne to pripomina tu mini sériu z netflixu raindeer , kde sa baba zamilovala do barmana len ze bol na nu mily , a potom ho prenasledovala , nie si ok sorry , bodaj by chalan prestal brat na teba ohlady a povedal ti do ksichtu co si o tebe mysli , snad by ta to trochu prebralo , ak by si ovsen aj na tom ze si napr.pekna **** nenašla len to ze si pekna..

jovka
21. okt 2024

@dota6 naa vidis a ja som sa pridala lebo uz mi nedalo :D

gabikaa96
21. okt 2024

Kebyže nepoznám jednú takúto psychopatku ako ty, tiež by som si myslela že toto je troll,ale bohužiaľ poznám. Mamina bývalá kamarátka sa tiež takto namotala na kolegu, len ona navyvádzala ešte horšie veci ako ty, no ako čítam, časom to aj ty budeš robiť . Amen tma 🤔

margotka17
21. okt 2024

Veď, keď sa máte navzájom tak radi, tak čo chces od nás poradiť? Veď tej druhej nech to povie, že už má rád teba. Ty už len prídeš na večierok a je noha v nohave 😄. Môžete žiť šťastný život. Ak má aj deti, ja byť tou ženou, dám striedavu starostlivosť, aby si aj macocha užila detičky. Joooj, či si ty len so...ta, to hádam ani nemôže byť pravda. Zažiť to doma u rodičoch a urobiť to isté, nooooo, toto je asi aj na prášky. Tak veľa šťastia.

pe_mi
21. okt 2024

Nech žijú vianočné večierky 😅
Takto to poviem, on je zadaný, on si ma držať odstup.
Jednoducho sa mu môže ponúkať kto chce,koľko chce , on by nemal urobiť krok.na večierkoch by mali zakázať piť 😅

margotka17
21. okt 2024

Ty aj čítaš, čo píšeš?

rozculena
21. okt 2024

@maca1984 majú v paži

katka2602
22. okt 2024

@maca1984 evidentne to majú admini na háku. Hlavne, že iné témy vedia hneď stopnúť a tu nechajú priestor psychicky narušenej žene, čo si kvôli káve a obedu namýšľa, že ju kolega "miluje". To podľa jej logiky sa my v prácu milujeme všetci navzájom 🤣🤣🤣🤣

autor
22. okt 2024

@katka2602 nie som psychicky narušená..

lululucy
22. okt 2024

Ty si šialená. Uplne mimo. Aj to co pises v tej druhej diskusii. Smer psychiatria bez urazky