icon

Ako zaujať zadaného kolegu na firemnom večierku?

21. okt 2024

Ahojte,o par dni máme firemný večierok, mám jedného kolegu, s ktorým po sebe dlho pozeráme,avšak je zadaný, ale chcela by som mu dat najavo ze aj ja mám záujem a chcela by som to skúsiť ako jna to prosím?

nyusika
21. okt 2024

@kitycat
alebo

Pocuj, Fero, nebud svona..mas mpoje sympatie, mohol by si ma obcas v praci nastojaka pretiahnut.
ked sa ti az tak velmi nepaci, kludne sa otocim chrbtom.

alexis617
21. okt 2024

No dievča ruky preč od zadaného ináč povedané ak sa ti ho podarí zbaliť buď si istá ,že keď budete spolu tak zas iná ti ho preberie to je karma

petronelag
21. okt 2024

A čo ak ťa odmietne, lebo má doma lepšiu. Prvý má prejaviť záujem muž. Niektorí muži majú aj zásady a takáto žena bez zásad pre nich nič neznamená.

karolinakr
21. okt 2024

tak asi ta velmi chce, ked ty sa mu musiš prosit o sex..

nyusika
21. okt 2024

@karolinakr sucast predohry 😀 😀

domka222
21. okt 2024

Moja studňa od zúfalstva vysychá. Načri do nej a skús aká je hlboká a ja tupá,keď sa ti musím prosiť o sex.

maca1984
21. okt 2024

@domka222 😂 ako básnicky poňaté

vilma7
21. okt 2024

Ty ho poznáš a my cudzie ženy mame dat radu, ako na neho?
Ty toho asi nemáš veľa b hlavičke, alebo?
A mas 30.rokov a on je spokojný v dlhorocnom vzťahu, len ty si myslíš ze by moznk.chcel aj teba?

lindus_esterka
21. okt 2024

Prosim ta prestan tu vypisovat stale dokola, uz je tu rovnakych tem od teba dost 🙏

autor
21. okt 2024

@vilma7 určite má bude chcieť

ruxandra
21. okt 2024

@menonepoviem3333 si myslis, ze ked založíš nove fórum, tak ti to tu uz zeny budu schvaľovať? 😀😀😀
On ta nebude chciet ani ked tu založíš sto fór 😀

nikpa
21. okt 2024

Tak si daj pol litra vína, skoč po ňom, vlez mu do postele a možno konečne pochopí akú máš hodnotu a rozíde sa kvôli tebe s terajšou priateľkou...

konikmodry111
Autor odpoveď zmazal
kat_
21. okt 2024

kks aj my sme mali taku kolegynu, chuderu, co zviedla zenateho kolegu... jeho to samozrejme po case omrzelo a ona bola za debila pred vsetkymi a nakoniec odisla z prace... smelo do toho 🙂

jajanka31
21. okt 2024

Otazka je ze ako mu mas dat na javo ze aj ty mas zaujem? Tak pockaj kedy prejavi zaujem on ( kedze aj ty, to znamena, ze si musis byt na istom, ze on ma zaujem) a tak mu to opatuj. Ved chlap ma dvorit zene. Ja by som nikdy neobskakovala chlapa ako prva. Ked ti prejavi naklonnost tak to opatuj a vybavene.. a teda keby islo o mna tak by som mu odpovedala stylom ze ok mozme to skusit ale musi byt najprv volny.. 🙂 zo zadanym nie.. to co je za vztah.

Ak chces byt prva ze ti to nerobi problem. Tak chod za nim a spytaj sa ci je este zadany ze ked nebude ze by si mala onho zaujem ty.. a uz. Malo by tam byt ze musi byt volny ved nechces byt 5 koleso na voze..

h2
21. okt 2024

Najprv som neverila, že toto je reálne. Potom som začala pripúšťať možnosť, že je. A keď si napísala toto "na začiatok stačí aj sex,to potom pôjde...ale otázka je ako na neho aby konečne niečo bolo?", tak už zase neverím! Kto môže byť natoľko zúfalý, že toto zo seba vypustí???!

h2
21. okt 2024

Autorka, nechce ťa. Nepozeráte po sebe, to len ty pozeráš po ňom. Nemá ťa rád, má rád svoju priateľku. Nenechá ju, aby bol s tebou. Ani ťa nepretiahne, aj keby to preňho nič neznamenalo. Nebude šťastnejší s tebou. Lebo ťa nechce! S ňou si kúpil dom, s ňou žije, ju ide požiadať o ruku, s ňou chce prežiť svoj život. Nie s tebou! Chápeš?????!

barborachors
21. okt 2024

Daj si par kolecok kolo baraku aby si vypustila paru. Ako by sa tebe páčilo keby po tvojom chlapovi slintala nejaka nadrzana kolegyňa?

fadama
21. okt 2024

Teda , dámy zbystrite tie čo vám muž ide na večierok o pár dní. 😄😂

h2
21. okt 2024

@fadama Žiadny strach, normálny chlap o takúto zúfalku s psychopatickými sklonmi nezakopne.

karolinakr
21. okt 2024

@barborachors čo slintala, ona sa už chystá, že si ho odvedie, lebo ľúbi len ju a s frajerkou býva z ľútosti :D

elisebah91
21. okt 2024

Ja by som len napísala...
Čo nechceš aby robili iní tebe nerob ani ty.

Predstav si seba o pár rokov v manželstve s dieťaťom a muža ti odvedie nejaka slobodna kocka...

buba183
21. okt 2024

Vôbec ti nie je blbé sa takto ponúknuť na podnose. Keby každá takto rozmýšľala tak sme v prdeli.

janka_23
21. okt 2024

Po tvojej tretej ci štvrtej diskusii začínam mať pocit ze o tebe budeme počuť v televíznych novinách a nič pozitívne to nebude. Si tym muzom posadnutá, mas bludne predstavy, žiješ v realite ktorá neexistuje takže psychiatricku diagnózu máš určite. Pre svoje dobro aj dobro svojho okolia vyhľadaj pomoc pretože toto skončí tragédiou.

ssimusska
21. okt 2024

Toto je troll nie? 😀

zanka777
21. okt 2024

Pane bože ja by som ti tak úprimne zo srdca dala po papuli že až.... A dúfam že ti po papuli za to aká si dá život....

nika501
21. okt 2024

🍷🍿

vikiki29
21. okt 2024

Keď si si taká istá, že ťa chce, načo tu stále vypisuješ? Vrhni sa na neho na tom večierku, alebo v práci, alebo to je jedno kde. A potom daj vedieť ako ťa poslal do riti. Ďakujeme 🤷‍♀️🤣

mijunik
21. okt 2024

Dievčatá, veľmi chcem, aby toto bol len nejaký sociálny prieskum, kde autorka študuje psychlógiu a skúma reakcie ľudí na takúto situáciu. Ďalšiu autorkinu diskusiu som zatiaľ nečítala, ale určite si ju prečítam. Ja fakt neviem, či môže byť niekto tak sebecký, sebestredný, egoistický, protivný ako sa tu javí autorka. Naozaj mi to príde neuveriteľné. A autorka - ak je to naozaj reálna situácia, zaplať si gigola. Neotravuj zadaného muža. 😡🤬

vanilkovazmrzka
21. okt 2024

Uz zas? NECHCE TA. Daj mu pokoj.