icon

Ako zaujať zadaného kolegu na firemnom večierku?

21. okt 2024

Ahojte,o par dni máme firemný večierok, mám jedného kolegu, s ktorým po sebe dlho pozeráme,avšak je zadaný, ale chcela by som mu dat najavo ze aj ja mám záujem a chcela by som to skúsiť ako jna to prosím?

Strana
z5
klip0
22. okt 2024

Vraj nebude prvý ani posledný čo si nájde inú ženu. Aká si si istá že ju nechá a bude s tebou. Ty si fakt psycho

kitycat
22. okt 2024

Preco vlastne cakas na ten vecierok? Pokual su naozaj take silne signaly, tak uz davno ste mali chodit ruka v ruke

katka700
22. okt 2024

Si normálna?
To že ti kolega občas donesie kávu a ide s tebou na obed neznamená že s tebou chce dačo mať.
Znamená to že je milý a slušne vychovaný.
To je všetko.
Ak to nechápeš a obťažujes ho dúfam že to bude riešiť cez personálne a teba vyrazia.
Kôli takým kravam ako ty sa ešte aj tých zopár zlatých chlapov začnú chovať jak burani čo ti zacapia dvere pred nosom. Bo keby tie dvere podržali jak sa patrí tak si milostiva namysla že to preto lebo je na jej zadok zvedavý.

mamina7070
22. okt 2024

nuz ja navrhujem vyznat mu lasku verejne pred vsetkymi
tak si ho poistis

zacala by som oblecenim vhodne je napr tricko s napisom Jana lubi Jana (mena si dopln) pokracuj tym ze si sadnes k nemu budes sa na neho lepit ako liana a podla mna je vhodne si aj pozicat milrofon od didzeja a zaspievat mu nejaku tu lubostnu piesen a na pokracovanie objednaj hotel nedalok a vsetkym to daj vediet

a nezabudni aj fotobudka a par laskovnych foto s nim je fajn a nezabudni icast z nich poslat jeho zene nech ke informovana a tesi sa s vami

mamina7070
22. okt 2024

a este tak aby bola zabava vytiahni pozitivny tehu test (kupis na nete a poloz mu ho pod tanier

marca12
22. okt 2024

Moja nebudes ani ty prva ani posledna,ked bude takto neskor odchadzat od teba. Ono sa ti to vrati.

katka2602
22. okt 2024

Ty si psychicky narušený jedinec, ktorý si namýšľa veci, ktoré sa nedejú. Rozumieš tomu, že ísť na obed s kolegom je normálne? Že doniesť kávu tiež? A je to čisto o dobrých vzťahoch na pracovisku? Sám kolega povie, že žiadne náznaky tam nie sú a ty melieš stále svoje. Asi by ťa mal poriadne poslať do "pecka" aby ti došlo, že s tebou nič nechce mať a dal to najavo viac krát. Že ti napíše, že je chorý? A? Keď som chorá a neprídem, tiež to píšem kolegom v práci, aby vedeli. Keby s tebou chcel niečo mat, už dávno ťa zvedie, on ale chysta požiadat o ruku priateľku. Ty si vopchak hlavu pod studenú sprchu, aby si vychladla a nechaj kolegu kolegom.

h2
22. okt 2024

@marca12 On od nej nebude odchádzať. Lebo s ňou ani nebude. On sa nechystá opustiť priateľku, to si len autorka domýšľa.

andrea_prestastna
22. okt 2024

Karma pozoooor

rozculena
22. okt 2024

@maca1984 to hovorí každý blázon

jana_eyre_2
22. okt 2024

Odmietam veriť že ľudia môžu byť tak hlúpi...

Dúfam že kolega to bude riešiť ako sexuálne obťažovanie.. ak by toto plánoval robiť chlap žene, tak už ho u nás dávno vyrazia..

petronelag
22. okt 2024

Tak hádam ten muž bude mať viac rozumu a zásad a nebude na takéto nadbiehanie reagovať. Keď sú spolupracovníci, tak sa správa k nej ako ku každej inej spolupracovníčke ,slušne a ústretovo, ale to neznamená, že hľadá niečo viac.
Ale tu už boli také, čo sa zaľúbili aj do kuriera a hľadali za slušným správaním niečo viac.

gerber58
22. okt 2024

Načo reagujete na 5 stran, keď autorke je to aj tak jedno a spraví po svojom ?

h2
22. okt 2024

@gerber58 Keby 5! Tá jej druhá diskusia má už 24 strán. Pozri, pobavíš sa.

andymady
23. okt 2024

🤣🤣🤣 to bol vtip, však?? Po prve - zadany = zakaz, po druhe, ak by nieco chcel on, uz by si o tom vedela, po tretie, zena sa muzovi nikdy nenuka sama!! A tiez pozor, aby sa ti to nevratilo....

monika8899
23. okt 2024

@andymady nie toto bohužiaľ vtip nieje

misanthropicdann
23. okt 2024

Moja šéfka mi nosila obed, moja šéfka mi kupovala kávu. Ja nosím kávu a obed ďalším kolegyniam. Vola sa to zdrava kultúra vo firme. Ak si myslíš ze ta kava ktorú ti doniesol niečo znamená tak mentálne musíš byť vo veku tak 12 rokov.

Prosím ozvy sa o opäť pár dní ako to dopadlo. Málokedy mam možnosť si prečítať o životoch a pribehoch mentálne narušených ľudí z prvej ruky.

ankare
23. okt 2024

Pošli mi do správy Tvoju fotku, ja Ti napíšem, či ho dostanes do postele.

purple_wolf
24. okt 2024

pevne dufam ze zostarnes sama ako prst a zozeru ta macky lebo yoto. ie je normalne ... keby mal zaujem tak sa s priatelkou rozide a keby si mala mozog tak mu to povies narovinu

Strana
z5