icon

Ako zbaliť Taliana: Rady a tipy

26. dec 2024

Baby strašne sa mi páčia Taliani.. strašne ma priťahujú a ten taliansky jazyk joooj.. hotova som..
mali ste niektorá Taliana? Akí sú povahou? Počula som že sú prelietavi… mám btw 22 rokov..
Chcem strašne skúsiť vzťah s Talianom .. postačí ísť na dovolenku tam? Aké typy báb sa im asi páčia?

rebi789
26. dec 2024

Ja som jedného stretla v clube v bratislave (ostali sme kamarati) a poviem ti tak, že neni to bohužiaľ úplne také ako v telenovelách😂

michal_dr
26. dec 2024

Autorka

Píšeš, že máš 22... evidentne máš, ešte málo problémov v živote za sebou, si myslím 🙂 (subjektívny názor).
Až by si bola troška scestovaná, zistila by si, že rôznorodosť kultúr, pováh národov je diametrálne odlišná a "zväčša" žena je niekde na konci vo vnímaní mužov (najmä sloveniek, češiek, poliek, maďariek). Česť "šťastným" výnimkám, skutočne "česť".

Chod do talianska na dovolenku, každý po slovenke skočí, pretože ste najkrajšie, ak si túžiš užiť sex...
Ale vzťah... ?🙄, treba sa v živote popáliť, ponaučiť. Len potom tu nezalož tému "Milujem Taliana, ale citim sa zneužitá, ignorovana..."

Buď šťastná, nech sa ti podarí splniť sen 😉
Lovu zdar 🫡😉

earlgrey
26. dec 2024

A po taliansky vieš? 😀

liliput12
26. dec 2024

Aká téma už tu nebude ,😂😂🙈 chod na týždeň dovolenky a zbal hneď prvého. A budeš to ľutovať celí život keď ta nabucha, ale uspokojiš svoju túžbu že budeš mať posteli taliana ? 😂😂🙈

rorino
26. dec 2024

@earlgrey Ona chce taliana,nie taliančinu🤣

earlgrey
26. dec 2024

@rorino Tiež pravda 😀 jazyk je nepodstatný, teda ten hovorový...

rorino
26. dec 2024

@earlgrey pre ňu očividne🤣,inak taliančina je krásna reč.Za mňa radšej taliančina ako Talian.🤣

tim23
26. dec 2024

@drake122 bonjour je po francúzsky, mimochodom

rozculena
26. dec 2024

@muchotrafka298 dve témy už zmazali

rozculena
26. dec 2024

@marianarem a všetko v jednej osobe

rozculena
26. dec 2024

@drake122 to je po francúzsky

momoqui
26. dec 2024

Moj ex manzel je talian, chces kontakt? 😁

aylinn_
26. dec 2024

Ja som raz chcela ist na steak ale nenašla som tu restiku tak som skončila na tej ulici v talianskom bistre , sadla som si objednala carbonare , potom som išla platiť a majiteľ že amore , ty nemusíš platiť nikdy , grazie, pridi aj nabudúce.
Môžeš tam ist somnou , ma síce asi 60 rokov ale keď sa ti nebude páčiť tak aspoň sa zadarmo najeme ☺️

modrymotyl8
26. dec 2024

Ja chcem Američana, najlepšie by mi pasoval Brad Pitt, alebo Chriss Hemsword. Ale stačil by mi aj Asap Rocky, či spevák Wekeend.

h2
26. dec 2024

Nech sa páči, výkvet talianskej kinematografie. Ktorý sa ti páči najviac? 😉😄

emka530
Odpoveď bola odstránená
mircalla
26. dec 2024

@barka1 Dufam, ze nemyslis toho isteho, co ja
Ja som mala sefa taliana a bol neuveritelne tupy a vobec nechapal, co robime, dosiel z Amazonu. Po necelych dvoch rokov aj odisiel
Ale teda k veci, robila som pre talianov a s talianmi, niektori su super, niektori fakt povedala by som ze extremne otravni a narocni teraz to myslim cisto pracovne

jozeffezoj
26. dec 2024

Dospej

lilinkas
26. dec 2024

Mám kamošku, ktorá sa hneď po strednej vydala za Tatiana. Nechápali sme, z ničoho nič bola svadba, neviem, či sa poznali aspoň pól roka. Veľká láska sa za krátky čas zmenila na domáce násilie, žiarlivosť, domáce väzenie. Roky sa nedostala na Slovensko za svojou rodinou, pretože jej nedovolil vycestovať s deťmi a bez detí odísť proste nechcela, pretože sa bála, že už ich neuvidí. Svoju slobodu získala opäť až keď deti dospeli.. najkrajšie roky života prežila v pekle kvôli kŕatkej pobláznenosti za talianskym šarmom a temperamentom.
Skúšaj, ale s rozumom a opatrne

svetlonos
26. dec 2024

@aylinn_
si pobavila 😂 Ale tak oni sú rodinné založení, ta isto berie ako dceru 🫠😉

svetlonos
26. dec 2024

@modrymotyl8
chod do DE, maju tam kasárne 😉😁 Sup v lete na kupko a pozorujem tupý chlapov a počúvaj reč. Príhovor sa opytaj sa a sup. Len ci by sa ti taky zivot pacil 🙂

larinka552
26. dec 2024

Jedna baba tu mala za muza Taliana... zeny neviete meno, nick? 🙂 Ma s nim aj dieta ale uz su rozvedeni, ona sama so synom byva niekde na Sicilii, pridava aj fotky obcas.

aylinn_
26. dec 2024

@larinka552 hagarik

aylinn_
26. dec 2024

@jozeffezoj prečo by mala dospieť 😃 má 22 rokov, nech si užíva život kľudne aj s mongólmi.

rozculena
27. dec 2024

@h2 ten posledný je kto?😨

h2
27. dec 2024

@rozculena Ten hral Fantozziho dcéru. 🤪😅

rozculena
27. dec 2024

@h2 to fakt? Lebo toto ma prvé napadlo 😂

larinka552
27. dec 2024

@aylinn_ ano, super👌🤌😃😛

h2
27. dec 2024

@rozculena Fakt, volá sa Plinio Fernando.

h2
27. dec 2024

@rozculena Sexi, nie? 😂🤣