Ako zbaliť Taliana: Rady a tipy
Baby strašne sa mi páčia Taliani.. strašne ma priťahujú a ten taliansky jazyk joooj.. hotova som..
mali ste niektorá Taliana? Akí sú povahou? Počula som že sú prelietavi… mám btw 22 rokov..
Chcem strašne skúsiť vzťah s Talianom .. postačí ísť na dovolenku tam? Aké typy báb sa im asi páčia?
Nemusela som si ani na dovolenku, stačila náhoda v práci. Nežijem ale na Slovensku. A to aki sú záleží od charakteru nie národnosti a do akej mieri mu na tebe záleží
@mircalla ja som tlmocila pre Talianov v Eneli ked kupili SE a teda 90% z nich boli super, chodila som aj na sluzobky, vsetci mili,ochotny,velmi sa im pacil zivot na SK, lebo ze tu je vacsia pohoda a tam len robota do 19.00, stres, tu ked sa koncilo o 17.00 tak to vnimali pozitivne + ze pre rodinu lepsi zivot.
Nikto z nich neb tupy, vsetci velmi sikovni a mili.
Ale celkovo aj mimo toho som poznala vzdy spravnych ludi, staci si vyberat s kym sa clovek bavi... ale pre mnohych aj tak Slovenky su aj tak len " donna dell' Est" cize zena z vychodneho bloku..z toho ma slo rozdrapit, ok, pre nich smr trosku vychodne , ale nie sme, sme stred Europy..co uz.
Zabudla som , chceš Taliana stačí prísť do Šurany. Dnes som sa dozvedela že máme suseda Tatiana vážne.je rozvedení z jedným dieťaťom . Ale tebe TK vadiť nebude,😂🙈 tí chceš len jeho klobásu pre viac info kontaktuj ma 🙈😂
Ja som mala dva vzťahy s Talianmi, obaja sú z Ríma a poviem k tomu len to, že to bola divočina…No napriek tomu krásne spomienky…
Sesternica sa prave s jednym talianskym kretenom rozisla. Maju 2 deti, 3a10, mali krasne talianske manzelstvo.
@svetlonos hm ja rubem vyššie.
Skús Tinder,tam mi ich zopár písalo 🤣😂
@modrymotyl8
a uz mas aj konkretny plán a vyhliadnuteho majiteľa aspom korporatu - Američana?
😁
@aylinn_ škoda odpisovať. O rok tu bude písať ze je tehotná a muž ostal s rodičmi v Miláne...Naivne zeny
@jozeffezoj ale veď teba sa to nijak netýka, každý nech si žije svoj život tak ako chce. Ja som v živote spravila milion hrozných rozhodnutí a neľutujem ani jedno. Každé ma niekam posunulo.
Neexistuje správny manuál na život. Neskúsiš = nevieš.
Taliani su najmenej verní partneri. Podvádzajú najviac v ramci Európy ak nie sveta, je to ich prirodzenosť. Tak ako su pekní su neverní. Vedia oceniť krasu zeny a velmi si ctia svoje matky. Su nespútani a vášniví. Svoje nevery ani milenky netaja. Vzdy musia mat viac zien atd.
@barborachors ha ha, lebo slovaci su verni fakt
@barborachors Žila si so všetkými, keď si to tak krásne zhrnula?…
@barborachors to máš zrejme len z nejakej štatistiky, keď tak pausalizujes
Choď precestovať taliansko. Zistíš, napr., že v sanreme a okolí zbalis skôr rusa ako taliana, v dolomitoch to bude skôr rakúska povaha, dole na juhu budú trošku lenivejší, v Miláne budú bohatší. Všade bude tá natura trošku iná. Nie sú všetci taliani pekní. Na severe nájdeš aj modrookych blondakov, vo väčších mestách aj miešancov alebo černochov a Arabov. Ak chceš krásneho taliana, carabieri to istia 🤣🤣. Tam majú podľa mňa špeciálne castingy 😁🤤. Minule som videla mestských policajtov, štátnych a carabinierov vedľa seba, chystala sa nejaká akcia, tak sa koordinovali, mestskí boli takí obyčajní, štátni už boli fešáci, ale carabinieri v tých ich uniformách 🤤🤤🤤🤤
Choď robiť do Ba do nejakého korporatu, je ich tam viac než dosť 😅 1 ma volal na kávu asi 5 rokov, nevzdával to aj keď som ho dokola odmietala, že som zadaná...ďalší jeho kamoši má na každom večierku volali do nekonečna tancovať, stále som bola zadaná 😅potom nastúpili ďalší, kde mi týpek posielal žiadosti o kontakt niekoľko mesiacov asi každý týždeň, až kým som ho nepotvrdila, nech si teda pokuka moje fotky s frajerom omg ..😅takže podľa mňa není nič ľahšie na svete ako zbaliť Taliana, resp.ho ani baliť nemusíš😅😅

@h2 ja som si myslela,že to je nejaká maska,nie reálny človek