Ako žena dokáže skritizovať ženu, ktorá je prirodzená a pekná?
Dobrý večer. Na margo jednej včerajšej diskusie, by ma celkom zaujímalo, ako žena dokáže skritizovať ženu, ktorá je prirodzená, pekná, možno obyčajná, s malými perami, žiadne vylepšovania ani plastika. A niekto si dokáže dovoliť napísať, že má príliš malé pery, že je šedá nevýrazná myška a neviem čo. (A keď si ich dá urobiť - potom to je kačka, plastická** umelina, štetka a pod.) To je už fakt také zlé, keď ma niekto od prírody úzke pery? Má sa za to žena hanbiť? Za úzke pery? Veľký nos? Riedke vlasy? Je to vôbec fér? Že nie nie in? Môžu ľudia pochopiť, že aj žena s malými perami, dlhym nosom, riedkymi vlasmi, väčšími stehnami sa môže cítiť pekne a dobre?!
Normálni ľudia to chápu a takých je väčšina. Akurát to nepoznať, lebo tí normálni poväčšine ani nemajú záujem zapájať sa o debát o niečom vzhľade, takže najhlasnejšia je menšina povrchných a krátkozrakých 🙂
Jeeej, to som ja 😃 úzke pery, riedke vlasy, široké stehná 🤭 a okrem toho teda súhlasím s @thoughtfulweirdo 👍
Tak ten, kto to pochopit nevie, podla mna v skutocnosti nie je spokojny ani sam so sebou. Kto naozaj je, tak podla mna nema najmensiu potrebu hladat a kritizovat nedostatky na druhych.
To sa oplatí riešiť názory cudzích ľudí? Veď keď sa cítim dobre taká aká som je mi jedno čo mi kto napíše povie. Prisahám bohu keď raz som so sebou spokojná cítim sa ako bohyňa sama pre seba a ostatní mi môžu fúkať práškový cukor do riti. Toľko k tomu.
Ja si prosím link na diskusiu 🙂
...ty si tá skritizovaná pani hej?.. či z akého dôvodu deň po funuse riešiš niečo, čo sa Ťa netýka? 🙄
Ale to dufam nenarazas na mna? 😅 ja som nic skarede nenapisala
To je uhol pohľadu ,každému sa páči niečo iné
Myslím, ze horšie ako úzke pery je, nemať na takéto triviálne otázky vlastný názor a musiet sa pýtať inych

A?