icon

Ako získať kontakt po zrušení zhody na Tinderi?

26. aug 2024

Na zoznamke som spoznala mileho, pekneho chalana. Par krat sme sli von, bolo nam velmi fajn. Obaja sme na zoznamke s cielom najst vztah, sympatie medzi nami boli, ale potrebovala som cas sa rozhodnut. Komunikacia cez chat, ked sme neboli spolu nam vsak posledne dni nesla. Neslo o ziadne vazne temy, prave naopak, chcel sa rozpravat o comkolvek, ale velmi do hlbky a ja naopak nie, bola som unavena, unudena a naposledy neprijemna. Napisala som mu, ze sa asi rad hada a ma pravdu, ze riesi somariny atd. nebola som k nemu mila. Ak by som si bola ista, ze ho chcem, odpisovala by som inak, no bola som nim otravena a bolo mi to jedno. Navrhol vsak zrusit zhodu, bol tiez podrazdeny, este sme si vymenili par sprav, chcela som sa aj stretnut, ale netlacila som sa mu, moznosti mam vela. A tak nejak somu vysvetlila, ze keby vedel komunikovat zmysel by to malo, lebo sa mu pacim...zhodu si do rana zrusil...nemame na seba iny kontakt a realne mi je to luto, lebo sme sice rozdielny ale v niecom aj podobny a malo to nejaky potencial. Bola som rada, ze mam niekoho na stretnutia, kavu, vylet, pacil sa mi aj fyzicky, tiez som premyslala nad rozdielnymi vecami medzi nami, ale rozhodne malo cas rozhodnut sa...viem kde byva kedze z vyletu som bola unho na kave, ale iny kontakt nemam...je to take odveci, ze zrusil kontakt, lebo sme nemali naladu a nepohodli sa ...sme dospely ludia a to kamaratstvo aj ked zacinajuce malo pre mna nejaky vyznam. Je to take, ze ja ako zena by som mala byt teraz hrda a zacat randit s inym...za nim mozem ist max po moje slnecne okuliare, ktore unho akoze ostali...ale je to take...kazdopadne to on podla mna urcite lutuje...chcela by som ho este vidiet...a najhorsie je ze som ho nahlasila na oslavu kamaratky, ze tam pridem s nim ako s partnerom, jemu som to nestihla spomenut, takze ho musim zrusit...

Strana
z2
luccija
26. aug 2024

Ak by som si bola ista, ze ho chcem, odpisovala by som inak, no bola som nim otravena a bolo mi to jedno.

Tu máš odpoveď splnil ti prianie.Nechaj to tak.
Tvoje ego sa ozvalo?

timing
26. aug 2024

Nechcela si ho,ale ked si zostila,ze on bol prvy co zrusil vasu zhodu ci co,tak si sa urazila a teraz utrpelo tvoje ego.
Zamerne tam nechas slnecne okuliare? Mozno subuz v kosi. Proste si si pripravila pôdu lebo si si myslela o seba ( podla toho ako si pisala,moznosti mas vela, urcite to on lutuje) ze si viac,prilis velka sebadoveria v samu seba Ti dovolila byt protivna na neho,lebo ved ty mozes a tam si akoncila. Chalan ma rozum,ze ta zrusil. Tolko red flags si mu dala,ze sa mu ani necudujem.

domi2425
26. aug 2024

ver mi ze keby ta ten chlap naozaj chcel tak by si o nom este pocula🤣zabavil sa, videl ze ti vyhrava tak isiel o dom dalej😅a to vobec nemyslim zle ale ked si bola z neho otravena tak len tvoje ego neunieslo ze ta fakt zrusil lebo tipujem ze si si myslela ze to nespravi

evaachesa
26. aug 2024

Takže zaujímavý pre teba začal byť až keď ťa poslal do teplých krajín? 🤦🏻‍♀️

lolita555
26. aug 2024

Dobre spravil ,veď chlapa nebaví sa hádať a už vôbec nie keď nič nebolo🤭inak dobre ťa odfajčil 🤣,prepáč ale čo si cakala

emma022
27. aug 2024

Na jednej strane si si nebola istá, či s ním chceš vzťah. Na druhej strane si ho bez opýtania(!) prihlásila na oslavu tvojej kamarátky, ako tvojho partnera. Tak čo vlastne chceš? Mimochodom ja by som si ani nedovolila, niekoho s kým sa chvíľu poznám, prihlásiť bez opýtania na oslavu.

Mám dojem, že tebe chýba iba to, že si mala s kým ísť na kávu, na oslavu, ale on ako človek ti úplne nesedel. Možno mal pocit, že ho len využívaš a došla mu trpezlivosť. Každopádne nechaj ho tak, okuliare nerieš, lebo sa iba strápniš

klip0
27. aug 2024

A este inak si myslím. A aj vlastne sama píšeš že to je najväčší problém.. že si ho nahlásila na oslavu ako partnera. Že proste nechceš vyzerať, že ti dal niekto košom

libertz
27. aug 2024

hahahah jak si myslis ze on toho lutuje. To urcite, jak tu uz pisali predomnou, on si bol dobre vedomy ze tym to hasne. Necudujem sa ze sa takto zachoval.. urobil by som to iste...

Strana
z2