Ako získať nové kamarátky?
Zdravím toto bude asi trochu inak diskusia a neviem vôbec či to sem patrí. Som mladá baba a nemám žiadne kamarátky. Nikdy som nemala nejak šťastie. Buď to po čase nejak vyšumelo z ich strany alebo som zistila že to nie sú práve kamarátky. Skúšam rôzne skupiny aj všetko ale nedarí sa.
Čo by ste mi poradili. ?
@karin902 haha to je milé 😂💙
Vážne budeme kamošky 😁
Neviem, čo myslíš tými skupinami, ale ak máš nejakú aktivitu, ktorá ťa baví, môžeš skúsiť nájsť miesto, kde sa tej aktivite venujú aj iní ľudia a začleniť sa medzi nich (napr. fitko, skupinové tréningy, tanec... podľa toho, o čo sa zaujímaš) a možno tam niekoho takého nájdeš. Samotná aktivita bude tvoriť základ, prečo tam vlastne chodíte a medzitým sa budete priamo/nepriamo spoznávať, niečo ako v triede. A keďže tam prídeš primárne kvôli tej aktivite, tak nemusíš byť v strese z toho, či sa s niekým zoznamuješ alebo nie.
Ak hľadáš rovesníčky, tak základ je podľa mňa byť často medzi ľuďmi tvojho veku a ostatné už ide takpovediac samo 🙂 Najlepšie je asi pravidelne chodiť na rovnaké miesto, pretože aj ostatní môžu potrebovať čas na to, aby sa rozhodli, či ťa chcú bližšie spoznať, prihovoriť sa a podobne. Čiže nie, že jeden deň a dosť :D
Skús si pozrieť Instagram Tomáš Vepi je to psychológ a radí ako komunikovať s ľuďmi.

Aj ja môžem byť tvoja kamarátka 😁