Ako nájsť nové kamarátky v cudzom meste?
Ahojte baby, máte tu nejaké problém nájsť si nové kamarátky? Mám 21, študovala som vždy v inom meste a kamarátky mám z iných koncov Slovenska, alebo odcestované do zahraničia, takže vzťahy síce pokračujú, no už nie sú čo bývali. Skúšala som aj fb skupiny, no nebola to taká sláva, nepijem a nechodím do klubov apod, takže tá možnosť vypadáva. Máte nejaké nápady ako ešte, nájsť nové kamošky? Prípadne by sa tu našla nejaká, ktorá to má podobne a chcela by sa spoznať? 🙂
musis zacat pomaly a "ohranicene" . Prvy kontakt s cudzou osobpu musi mat jasne casove hranice. Takeho ze "odteraz sme kamosi na furt" sa kazdy zlakne lebo je to obrovsky moloch na krku a radsej sa tomu podvedome vyhne.
Takze ak hladas novy vztah (priatelstvo) tak vzdy prvy krat ohranicene. Musis tam jasne hlasit element - kto so mnou pojde tam a tam v tento datum, odvtedy dovtedy.....
Potom mozes tacat nieco budovat ak budu obe strany suhlasit
@pinkpotato123 v práci? ak ešte študuješ tak okrem školy jedine nejaký kurz, krúžok, niečo čo by ste mali spoločné.
@anonym_f43825 v práci podla mna nie je dobrý nápad...já som mala viacerych tzv kamarárov, potom som zachytala, že'kamarát ma rozoberá s kolegynou....
@pinkpotato123 Nájdi si dobrého chlapa, alebo ostaň na Koníkovi. V tvojom veku je to už problematické, ale nie tak beznádejné ako v mojom. Mám 65 a iPSA 646. Ja mám už iba jednu, čo ma príde občas pozrieť. " Zubatú s kosou."
Pozri si moje fotky na:
yhttps://www.modrykonik.sk/blog/ipsa646/album/brodil-som-hron-fcjm9n/
a nevešaj hlavu. Po starobincoch je väčšina babiek a ak dotiaľ nenájdeš nikoho, tam určite.
Prajem hodne zdravia a šťastia v hľadaní.

@pinkpotato123 v práci? ak ešte študuješ tak okrem školy jedine nejaký kurz, krúžok, niečo čo by ste mali spoločné.