Ako získať podporu od partnera počas chudnutia?
Ahojte od 10.1 som sa sekla a začala som sa inak stravovať a cvičiť...Keď som začala mala som 111.5 kg no k dnešnému dňu mám 98 kg ...No a deň čo deň ako som začala chudnúť počúvam stále to isté do kola ( načo chudnes,mne si sa páčila aká si,musím ťa uviazať reťazou doma aby si nikam nešla ,ty si nájdeš iného,už sa sťahujes atď) ...No a aj keď mu poviem že chcem od neho počuť aj niečo pekné ze šak stále mi hovorí ale pritom vôbec nie ...keď si chcem obliecť saty tak to zas len sprosté reči ,alebo vystih tak isto aj čo sa týka make-up to max špirálu lebo rúž je už moc že vraj ...Ako by ste mu vysvetlila že to robím pre seba aby som sa cítila lepšie a sebavedomá ...Lebo už fakt neviem ako
"V nájme bývame ...no platím ho ja 700€ mesačne (nájom,paušáli-jeho ,môj,dcéry,synou) on len stravu ale tu tiež kupujem aj ja" ??
Čo ťa pri ňom drží? Peniaze od neho nemáš, podporu nemáš, vôbec sa na neho netešíš..

@barbado prepac,ale naco ti je ten chlap? Ked ta nema podporit,iba deptat,tak ho posli rychlo kade lahsie.