icon

Ako získať srdce vysnívaného muža?

1. jan 2024

2 mesiace chodím vonku s jedným chalanom. Veľmi milý, pozorný a dobrý muž. Cítim sa pri ňom šťastná. Mám z neho "motýliky v bruchu". Čakala som, že ma zbalí a budeme spolu šťastný pár.

Lenže pred mesiacom do jeho života vstúpila iná žena. Mladšia, krajšia, vtipná, dobre oblečená a vždy vhodne namaľovaná. Milá a neustále sa smejúca. A tu je ten problém. Síce chodieva aj so mnou von, ale poslednú dobu viac času už trávi s ňou.

Snažím sa makať na sebe aby som mala čo ponúknuť. Minimálne sa cítim oproti nej inteligentnejšia, vzdelanejšia a postavu mám tiež o niečo lepšiu keďže pravidelne cvičievam.

Takže otázka je jasná. Čo by ste urobili aby ste získali svojho vysnívaného muža a porazili konkurenciu? Ak by som nabrala odvahu a opýtala sa ho, či by som mnou chcel ísť do vzťahu, myslím si, že na 1x ma odmietne. Silvester trávil s ňou, som smutná, zranená, poplakala som si. Viem, že fňukať a ľutovať sa mi nepomôže. Práveže musím byť silná, odvážna a mať čo ponúknuť.

Nepíšte mi prosím rady na štýl, že sa mám na neho vykašľať a nájsť si niekoho iného. A viete prečo? Lebo ani športovec sa nevzdá uprostred zápasu s tým, že ďalší zápas možno vyhrá. Aj keď viem, že prehrávam, potrebujem zápas čestne a spravodlivo vyhrať a poraziť svoju súperku. Akú férovú a športovú techniku by ste odporučili aby bol muž môj? Ďakujem za rady.

Strana
z2
babulkomale
1. jan 2024

@babulkomale na Mesiac malo byť.

eva8
1. jan 2024

Vztah sa nenavrhuje, vztah sa vyvija. Skus nie slovami, ale cinmi. Chytit za ruku bolo kedysi. V sucasnosti objat, pobozkat?
Skus, budes na cistom. Aj ked to nevyjde, nic sa nedeje.

la_dolce_vita
1. jan 2024

Vztah nie je sportovy zapas, tu nejde o superenie. Potrebujes sa len cestne vzdialit, ak si chces zachovat uroven.

thunderbird
1. jan 2024

To vazne, ako keby toho nebolo malo, z manzelstva sa nam pomaly stava buisness model, a ziskavanie si pozornosti partnera sa meni na sportovu disciplinu, kto z koho. 🙏

lucinka12356
1. jan 2024

Píšeš malo informácií... Kde ste sa spoznali? Kde s spoznal s tou druhou.. Stretávali ste sa vonku a čo ste robili? Boli nejaké bozky, objatia,.. Alebo ste sa stretávali ako partia viacerých ludi? Na Silvestra bol s ňou, o samote? Alebo v partii niekde na chate? Pozval ju tam on alebo ona jeho...? Nebolo to náhodné stretnutie s kamarátmi?

minka201
1. jan 2024

@autorka Keby si mu navrhla vzťah, mohol byť tvoj, ale ani nemusel. Mohol to s tebou začať, lebo nemal nič lepšie. Keby po mesiaci vášho vzťahu (čo je naozaj veľmi krátko) stretol tú druhú, s veľkou pravdepodobnosťou by ťa nechal a aj tak si začal s ňou, lebo ona mu očividne sadla viac ako ty. A to by si určite znášala horšie.
Tak hlavu hore 🙂 Toto ozaj nie sú preteky, nie je to súťaž. Chlapi si nespisujú na papierik plusy a mínusy dievčat a nevyberú si tú, ktorá bude mať najviac bodov. Vyberú si tú, pri ktorej sa cítia najlepšie. Môžeš na sebe pracovať, byť k nemu milá, vyhľadávať jeho prítomnosť a uvidíš, ako sa to vyvinie. Možno mu to nevyjde ani s tou druhou, ale ty ju určite v jeho očiach nezhadzuj ani tomu nedopomáhaj.

sono2
1. jan 2024

Nie. Príde mi z príspevku, že by si sa mu nanutila. Hlavne s ňou nesuper.
To majú robiť muži.

aandrea9
1. jan 2024

Potrebujem zápas vyhrať 🤦‍♀️ ty si už prehrala, len si to nechceš priznať. O chlapa ani o ženu sa nebojuje. Ak to už prirovnávaš k športu...ber tuto prehru ako ponaučenie.

barborachors
1. jan 2024

Vybral si mladšiu, s tym moc nenarobíš. Vzdy ked ma chlap na výber, vyberie si mladšiu. To akoby si zena vyberala medzi dvoma porovnateľnými chlapmi, tak vyberie si bohatšieho. To je proste zákon prirody. Kedze ineho nechces, tak este mozes pockat, kym ho mladá okasle pre bohatšieho a potom pozbieras aspon omrvinky (lebo potom sa ti zaručene ozve).

13uzivatelka11
1. jan 2024

@barborachors teba nechal chlap pre mladšiu ci co sú toto zas za názory? 😀

janetinka27
1. jan 2024

Ako z nejakej rubriky

subartic
1. jan 2024

mala som mu navrhnúť vzťah ? to sa dnes navrhuje , nevyplynie to zo situácie ?

sima338
1. jan 2024

@barborachors Toto nemusí byť pravda. Život je pestrý, ľudia rôzni. Mali sme takého šéfa v jednej robote a dosť som po ňom šla naša sekretárka. Mladá, asi 22 ročná kočka, bola pekná, vždy super nahodená, vek tip top pre chlapa po 40tka a jeho povahu, mala fajn postavu a ešte bola aj vždy tip top upravená a milá. Ten blázon s ňou síce flirtoval, ale pootom si vybral 35 ročnú kolegyňu, ktorá bola taký podpriemer (nekritizujem, porovnávam s tou ,,mladšou, krajšou"), hlasom znela ako muž, celá bola taká nijaká oproti mladej...a pozri, vybral si ju, pritom mohol mať mladšiu, krajšiu, mne tá sekretárka pripadala aj inteligentná, zlatá...sú veci, ktoré sa vyvinú a nijaká ,,logika" tam nie je.
Autorka, ja neberiem ako chválenie, že sa porovnáš s inou ženou, neprídeš mi, že ti chýba pokora, skôr si myslím, že si sklamaná a smutná, že si vybral niekoho iného a nie teba. Na také emócie máš právo. Momentálne by som sa stiahla a jeho nechala s tou druhou. Ak si vybral, nič s tým nenarobíš, hoci tvoje pocity aj emócie úplne chápem. Možno časom z toho niečo bude, ak sa ešte niekedy v živote stretnete, ale zatiaľ by som sa obzrela po niekom inom, resp. nevenovala dotyčnému energiu.

rorino
1. jan 2024

Ale vzťah je je športové zápolenie.Ak on nebude chcieť,môže mať aj zápis v guinnessovej knihe rekordov a nepomôže ti to , Ak si o sebe myslíš,že si inteligentnejšie a múdrejšia ako tá druhá,tak sa tak aj správajú.

hugger
Autor odpoveď zmazal
aandrea9
1. jan 2024

Keby si mu navrhla vzťah, už by bol tvoj???? Hm hm 🤔

trinityf
1. jan 2024

Tak ale toto nie je sportova disciplina. Pobavila si ma velmi. Take huzevnate dievca to daleko dotiahne. Ved maj na to gule mu to povedat narovinu. Co sa tu budeme krutit, ked hrame prvu ligu.

hugger
Autor odpoveď zmazal
mikadooo
1. jan 2024

Ak by som videla, že preferuje inú, určite by som sa silou mocou nesnažila o vzťah s ním. Pripadalo mi to ponižujúce. Vôbec by som to neprirovnávala k športu.

tmonika
1. jan 2024

Myslim, že odpoveď bola včerajši Silvester trávil s ňou, hlavne keď muž nedáva žiadny signál žene, ono by sa to už vyvýjalo iným smerom … netlač tam kde je to zbytočné, nemá to význam, aká bitka o muža? Žena ty si sa úplne zbláznila… veď keď neprejavil záujem a prejavuje ho inde tak sa nanho vykašli.. budeš sa ničiť

hugger
Autor odpoveď zmazal
trinityf
1. jan 2024

@hugger ale no tak chlapce. Mas pocit, ze som jej neporadila?

hugger
Autor odpoveď zmazal
trinityf
1. jan 2024

@hugger ale to uz su tvoje s*acky, nie moje. Toto tu nie je o tebe, ale o nej. Priamejsie a otvorenejsie som jej to uz nemohla napisat.

aandrea9
1. jan 2024

@hugger prečo triky a načo triky? Prečo sa ide pchať tam, kde nie je žiadaná? Ty by si silou mocou bojoval o ženu, ktorá si vybrala iného?

minka201
1. jan 2024

@hugger Prečo si si zmazal komenty? Nestíham čítať.

hugger
2. jan 2024

@minka201 moj prispevok asi vyznel agresívnejšie nez som chcel, zmazal som lebo som nechcel uraziť dalsie

domkakvet
2. jan 2024

Ak o teba nema zaujem, tak ti nepomoze nic.

Strana
z2