icon

Ako zistím, či ma partner podvádza?

karolina0987
14. aug 2025

Ahojte , našla som mužovi podozrivú konverzáciu.
Nič v nej nebolo a mal to tak aby mu nechodili upozornenia keď mu to číslo napíše ( whatsup ).
Potrebovala by som zistiť koho je to cislo.
Cislo je s najväčšou pravdepodobnosťou z orange.
Bola by nejaká žienka ochotná mi s tým pomôcť ? Nepracujete niektorá v orange ?
Ďakujem 🙏🏻

dskjhfdlkdjhl
14. aug 2025

@karolina0987 Ved zavolaj a snad sa dotycna predstavi.

anonym_d8c7aa
14. aug 2025

Tiez by som zavolala
Alebo popros kamosku nech zavola ona zo svojho mobilu ze omyl

karolina0987
autor
14. aug 2025
@dskjhfdlkdjhl

@karolina0987 Ved zavolaj a snad sa dotycna predstavi.

@dskjhfdlkdjhl no keď niekto volá mne tak sa nepredsavujem ale poviem iba prosím. Keď niekomu volám ja čo sa nepoznáme tak sa predstavujem. A pochybujem že povie celé meno. Iba priezvisko mi nepomôže

ajka19
14. aug 2025

ved to môže byť hocikto, aj nejaký kamarát, s ktorým sa už nechce kamarátiť 😉

anonym_a2934f
14. aug 2025
@karolina0987

@dskjhfdlkdjhl no keď niekto volá mne tak sa nepredsavujem ale poviem iba prosím. Keď niekomu volám ja čo sa nepoznáme tak sa predstavujem. A pochybujem že povie celé meno. Iba priezvisko mi nepomôže

@karolina0987 ja by som tam zavolala a keď ti dvihne žena, spustila by som na ňu najskôr uplny monolog : ahooj, konečne som na teba zohnala číslo, tak dávno sme sa nevideli, čo je s tebou ako sa máš....? Ona bude asi zaskočená, a v tej chvíli sa opýtať: ou, komu som sa dovolala?

ariannazara
14. aug 2025

Daj cislo ja zavolám 😆 a zistím

123profil321
14. aug 2025
@anonym_a2934f

@karolina0987 ja by som tam zavolala a keď ti dvihne žena, spustila by som na ňu najskôr uplny monolog : ahooj, konečne som na teba zohnala číslo, tak dávno sme sa nevideli, čo je s tebou ako sa máš....? Ona bude asi zaskočená, a v tej chvíli sa opýtať: ou, komu som sa dovolala?

@anonym_a2934f toto je supeer 😄

anonym_2688ed
14. aug 2025

a nie je to trochu dosť trápne? snoriť v telefóne, a potom vyvolávať na číslo?

kiki68
14. aug 2025

Normalne volaj a zahraj sac ze dobry den, dnes ste objednala na kozmetiku, aha, to nie ste vy, prepacte dopo

chrobak7
14. aug 2025

@karolina0987 Určite nikto v Orange ti nepovie, komu to číslo patrí. Veď by ho vyhodili okamžite, to nebude nikto riskovať.

A prečo sa vôbec hrabeš partnerovi v mobile? Má ti aj on vojsť do mobilu a prelustrovať všetky tvoje čísla?

karolina0987
autor
14. aug 2025
@anonym_2688ed

a nie je to trochu dosť trápne? snoriť v telefóne, a potom vyvolávať na číslo?

@anonym_2688ed ja som v tom telefóne ani nesnorila, išla som si poslať fotky z dovolenky 🙃 a tam som uvidela tu “konverzáciu” no a potom mi už nedalo a rozklikla som to. A preto nevyvolavam ale chcem to zistiť inak

karolina0987
autor
14. aug 2025
@chrobak7

@karolina0987 Určite nikto v Orange ti nepovie, komu to číslo patrí. Veď by ho vyhodili okamžite, to nebude nikto riskovať.

A prečo sa vôbec hrabeš partnerovi v mobile? Má ti aj on vojsť do mobilu a prelustrovať všetky tvoje čísla?

@chrobak7 nech sa páči môže , nemám čo skrývať. Uňho sú aj iné náznaky. A opýtať sa nepomôže. Je to typ čo bude zatĺkať do aleluja

sanen
14. aug 2025

Tu za poplatok zistia https://tel-zoznam.sk/

anonym_dea2ca
14. aug 2025

Co by bola sranda,keby ho zverejnis a niektora zisti,ze to jej osobne cislo.Ach aj taketo veci sa stavaju.

sisska96
14. aug 2025
@anonym_a2934f

@anonym_a2934f mne sa už stalo. A povedala som že ste asi zavolali na zle číslo a zložila som 😂

karolina0987
autor
14. aug 2025
@sanen

Tu za poplatok zistia https://tel-zoznam.sk/

@sanen nezistili tam som skúšala hneď 😂

mirokub
Odpoveď bola odstránená
ariannazara
14. aug 2025
@karolina0987

@karolina0987 abo kludne povedz ze si zo slovenskej sporiteľne, ze ci si mozes overiť totožnosť a ci ma zaujem o nejaky produkt abo o2 dačo vymysli sak v dnešnej dobe to je strasne jednoduché 😁 sak len tak vyhadzujú peniaze ta podľa mna meno povie povedz ze ti stačí meno/priezvisko a posledne stvorcislie rodného cisla a bla bla ja by to uhrala😆

123profil321
14. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub 😂😂😂

huxy
14. aug 2025
@anonym_a2934f

@anonym_a2934f tak na niekoho blbšieho by to mohlo zafungovať. Ale ja by som odpovedala: a komu ste chceli zavolať?

huxy
14. aug 2025
@ariannazara

@karolina0987 abo kludne povedz ze si zo slovenskej sporiteľne, ze ci si mozes overiť totožnosť a ci ma zaujem o nejaky produkt abo o2 dačo vymysli sak v dnešnej dobe to je strasne jednoduché 😁 sak len tak vyhadzujú peniaze ta podľa mna meno povie povedz ze ti stačí meno/priezvisko a posledne stvorcislie rodného cisla a bla bla ja by to uhrala😆

@ariannazara však keď volajú z banky, tam v prvom rade sa spýtajú: dobrý deň, tu je ...banka, pani xxx?
Teda niekto jednoduchší by možno nemal s tým problém, prezradiť svoje meno. Ale keď mne volajú, tak moje meno nikdy prvá nehovorím. Dokonca ak aj povedia zlé meno, tak len poviem že sa zle dovolali 🤷🏼‍♀️

anonym_79e6fa
14. aug 2025
@karolina0987

@karolina0987 čo je to poduzriva konverzácia?

domkakvet
14. aug 2025

@karolina0987 pisali si o com?