Ako zistiť, či muž skutočne ľúbi?
Ahojte baby, mala by som otázku. Mám 24 rokov.
Vždy som si myslela a bola presvedčená, že lásku chlapa si všimnem podľa jeho skutkov.
Myslela som si, že láska je prejavovaná záujmom, časom, spoločnými debatami a dôverou.
Ostala som mierne šokovaná.
Stretávala som sa s jedným mužom, ktorý mi prejavoval náklonnosť, zaujímal sa o mňa, trávil so mnou čas, vždy si našiel na mňa čas, bral ma vždy von medzi svojich kamarátov, chodili sme aj len my dvaja spolu von, držal ma za ruku a aj pobozkal.
V skutočnosti som nevedela na čom som od samého začiatku, pretože raz so mnou chcel byť, ale mám byť trpelivá, kvôli problémom, ktoré nevyriešil a na ďalšej strane som počula ako vzťah nechce. Nevšímala som si reči, ale skutky. Venoval sa mi ako človek, ktorému na mne záleží a má ma viac rád. Po čase už mi začalo byť nepohodlne(2mesiace), pretože som začala mať pocit, že zabíjam čas. Keď som chcela o tom otvorene hovoriť, tak mi bolo povedané, že na neho tlačím, že nechce sa zamilovať.
Nakoniec z neho vyšlo, že sa do mňa ani nezalúbil.
Z jednej strany ma to ranilo, ale z druhej strany som rada, že odišiel z môjho života.
Otázka znie.. kedy muž skutočne ľúbi ženu? Ako to viem vyzistiť?
Ďakujem baby za radu.
@terezatete keď povie, že vzťah nechce, tak nechce..
@terezatete velmi tazko to zistis.
Vacsinou sa to prejavi az časom. Pol roka je málo.
@barka1 Áno, láska sa buduje. 😊
Úprimne, keď chlap začne takto od veci blabotat, ako on sa nechce zalubit a nevie, či chce vzťah a hento a tamto, treba ho pustiť hľadať si takú, ktorá tiež nevie, čo chce. Alebo chce alebo nech ide do čerta. 🤷🏼♀️ Ale či skutočne a úprimne ľúbi - no, to nemáš často istotu ani po 20 rokoch manželstva, ale v každom prípade by si to mala cítiť. Vtedy muža viac zaujimas ty ako jeho problémy. Venuje ti svoj čas, lebo chce byť s tebou a nie (len) preto, lebo si s tebou fajn pokeca. A väčšinou sa na teba dlho a často diva. Len tak, bez nejakého sexuálneho podrobí, proste sa rád pozerá na ženu, ktorá sa mu páči. Toto je síce také starosvetske, ale čo si všímam, je to aj pri moderných mladých mužoch očividne (sledujem pri dcére, nie že by na mňa nejaký zajačik obdivne kukal)
@terezatete to bol nejaký špekulant, asi mal rozrobenych viac žien a nevedel, čo vlastne chce
@terezatete muz lubi zenu, ktorú obdivuje, vzhliada k nej. Ked si uvedomí jej jedinečnosť, jej hodnotu. Ked je ta zena pre neho trochu hádanka, trochu tajomstvo, ked ho pritahuje nielen fyzicky ale aj duševne. Ked sa s ňou cíti dobre, ked mu dava niečo, co mu nevie dať hocikto iný. Ked však muz na lásku nie je pripravený, je po tazkom sklamaní, vyhorety apod tam vela vody nenamutis, mozes byť femme fatale, nepohnes s nim, iba co sa ty sklames a to nechceš. Cize dolezite je aj načasovanie, a to ako tvoja osobnost hrá s jeho osobnosťou, ci mu vies dat to co potrebuje atd.

@terezatete wau,nie každý dokáže ľúbiť ako si predstavuješ ,nie každý keď lubi dokáže to dať aj najavo a niekto nedokáže proste ľúbiť .Niekto je s niekým len preto že mu je dobre a niekto je s niekým ,aj keď mu je zle ale lubi toho človeka a teraz si vyber