Ako zistíte, že chlap prestal milovať svoju ženu?
Ako zistíte že vás muž už nemiluje?
@kobylka123 mám asi ten istý problém.Len skór sa pýtam ako stým naložiť.????
Taky chlap nechce sex, vyryva, útočí, odťahuje sa, klame, uzavrie sa do seba atd. A nekomunikuje. Od takého prec, ved na co by ti asi bol???
Fakt muž nechce so ženou sex?
@cajomila
@jania023 by ste sa čudovali baby ale existujú veru..mam kamošku,ktorá má partnera..zo začiatku bolo všetko ok prejavoval city atď..Maju spolu dcérku..a začalo to už vlastne hneď po pôrode..prvý rok nemali vôbec sex.on nechcel(pri pôrode nebol čakal na chodbe)..no a teraz ma mala 8r a sex majú tak raz za dva mesiace aj to len z jej iniciativy,,celkovo ochladol,neobjime,nepobozka ju😔😔chuuda..ale keď mu povie ze teda koniec,odíde aj s malou tak nechce..veľmi čudný vzťah,skôr len taky pracovný majú a okolo malej niečo riešia keď je treba..ja by som bez citov nedokázala žiť..potrebujem lásku ako dostávať tak aj dávať
@petravelasova no mala by odísť definitívne, lebo ak odišla už párkrát a vrátila sa alebo len sľubuje a aj tak neodíde, tak on ju bude mať na háku, ja by som tak nechcela žiť veru, veď takto premrha najkrajšie roky života, smutné
@janickacrazy no veru,trápi sa pri ňom😔ale nechce brat malej otca a naopak,,plus je naucena pri nom už na určitý štandard co sa týka 💶💶,pracujú spolu,býva uňho na dome,zobrati nie sú,takže ona by s malou musela začať úplne od nuly a asi si to nevie predstaviť😔😔a pri tom je šikovná,ma vysokú školu,pracuje ešte v jednej firme,takže keby sa odhodlá určite by to s malou zvládla..ale tak je to len na nej..pri ňom má proste istotu o ktorú nechce prísť
@petravelasova zijem podobne ako vasa znama..Som z toho zufala..Vidim to na rozchod.Takto sa neda zit.😭
@petravelasova Nuž otcom ostane aj po rozchode. No ale peniaze sú silnou motiváciou pre niektoré ženy. Každý si je strojcom svojho života.
@petkadankosonicka je to smutné keď vo vzťahu chyba láska a city😔tak sa nedá plnhodonotne fungovať vo vzťahu..aj ona sa s ním vela krát bavila o tom..ci ma milenku,alebo ho už nepritahuje,a pri tom ona je kocka ako lusk,stara sa o seba.Ale proste oj je zataty workoholik a jeho jedinou prioritou je aby ich finančne zabezpečil a všetko ostatné dava bokom😔😔takže city ochladli,a celý vzťah išiel do čudu
@janickacrazy presne tak..ona sa už na to vykaslala,rieši len seba a malú a potichu trpí no😔ma co potrevuje,dovolenky,oblecko,proste všetko materiálne..mala vyrastá v kompletnej rodine a ona už rezignovala a prijala to tak ako to bez citov a emócií..už sa podľa mňa neodhodla už odísť..bude mat pomaly 40r,pri nom istotu a zázemie..nechce sa jej začínať od začiatku a dcére vysvetľovať prečo to tak je ..jej rozhodnutie žiaľ 😔😔
@petkadankosonicka sú iba dve možnosti, alebo to s ním ukončiť, alebo sa dohodnúť, že budete spolu žiť ako dvaja spolubývajúci. Ja by som volila tú prvú
@petravelasova Na jednej strane je aj čudné tú ženu ľutovať.
Lebo pred citmi uprednostnila vlastnú istotu, zázemie, finančné výhody.
Možno práve preto jej prišiel do života človek ako jej muž, aby sa naučili si svoje záujmy obhájiť a žiť plnohodnotný život.
Ale zjavne to nepochopila.
A ešte...ja neverím, že deti tieto veci nevidia...možno raz bude nemilo prekvapená, keď jej vlastná dcéra povie..."Mama prečo si položila takúto obeť? Ja som ju od teba nežiadala."
Za mňa toto je len taká výhovorka " chcem dať deťom plnohodnotnú rodinu"...pokiaľ ťa rodina nieje šťastná a zdravá vo svojom jadre, nieje ani plnohodnotná. Skôr rodičia svojim deťom ukazujú pravý opak toho, ako sa má žiť.
Ja si myslim, ze ak sa zena zamysli, niekedy zisti, ze muz bol rovnaky cely cas. Len v case zamilovanosti si ho idealizovala, bola zalubena do svojej predstavy o nom. Mala urcite nerealne ocakavania na konkretneho muza. Pr. Su rodiny, ktore su dotykove, kde sa ludia vela objimaju, stiskaju, pusinkuju a v takejto rodine vychovany tvor je potom na to zvyknuty. Tuzi po dotykoch, objatiach, pusinkach, tie mu “dokazuju” zaujem a lasku. Su aj rodiny, ktore su chladnejsie, neobjimaju sa, rodicia pred detmi si nedaju najavo nic. Ci uz je to z puritanstva alebo to nepotrebuju, neviem. No a takyto clovek neberie a nechape objatia ako potrebu. Ide na vykon. Vacsinou ho totiz ocenovala rodina za vykon, vitazstva… cize podla mna strasne vela zavisi na tom, ako hlboko sa dokazu ludia o tomto porozpravat a zaroven prijat toho druheho aky je a na spolocnej laske pracovat. V nejakych diskusiach bola spominana kniha 5 jazykov lasky, ktora je presne o tomto. O tom, akym sposobom vieme lasku prijimat, kedy sa citime lubeny, co ten druhy musi robit, aby sme sa citili lubeny. Odporucam. Ak by bola vola, aby si ju precital aj aprtner, tak by to bolo super. Pretoze to moze viest k hlbsiemu poznaniu, aky je typ zena a aky typ je muz, co od vztahu potrebuju a potom, ak im na sebe zalezi, tak programovo si to davat, hoci im to nemusi byt prirodzene. Proste to je ta laska - naucit sa potrebam druheho, hoci mi nie su prirodzene a snazit sa tieto potreby naplnat. Ist na to bez vycitiek, sklamania, skor s nadejou, ze je to mozne zlepsit, ked sa vzajomne pochopite…
@cajomila máš úplnú pravdu..to dieťa nasáva celý život to ako sa k sebe správajú jeho rodičia..a keď to nezaziva pri rodičoch ako si dávajú lásku tak je v tom ze takto je to v poriadku,a potom keď si nájde priateľa a ten jej bude lásku prejavovať tak to bude možno pre ňu úplne cudzie a nebude to vedieť opätovat,,,to ze im nič nechýba po materiálnej stránke je sice pekne,ale coz keď z toho dieťaťa bude možno len prázdna schránka bez citov k opacnemu pohlaviu😔😔skúsim sa s ňou o tom ešte porozprávať a som zvedavá co mi na to povie
Prečo muž aj žena môže byť taká aj ona môže prestať milovať muža
Pekný deň vám prajem všetkým ja mam teraz tiež takú menšiu krízu a chcem sa švami Otom podeliť a poradiť mi mam partnera mam sním dve deti 5 a 9 rokov majú za tie roky bol môj partner zavretí 4 rokov si odsedel a vrátil sa minuli tižden štvrtok všetko sa zmenilo ale uš spolu nie sme ostali my moje deti celé tie roky som sa o ich stará a svojmu bývalému som povedala ak dostane viac ako 15 mesiacov tak ho čakat nebudem pre na bola dlhá doba ket som sa dozvedela ze dostal viac ako 15 mesiacov tak sme sa rozišli a nasla som si iného partnera staral sa mi o deti neprekážalo mu to povedal ze ak bude mylovat mňa tak bude mylovat j deti roky ubehli a ona sa vrátil a teraz sa cítim menej cena malo sa rozprávame sex mame 1 za 3 tizne a stále sa hádame stále mi hovorí o mojom bývalom a stále že Boh vi co som sním robyla vonku ale ja za ním chodím gvoly malému ze ho chce vidieť co mam robyt ľudia myslíte si že tento vsath ma budúcnosť alebo ako ďakujem za každú jednu možnosť a info🙏

Podľa môjho názoru,prestane javiť o teba záujem vo všetkých smeroch..nemiluje sa s tebou,nerozpráva sa,ignoruje ta viacmenej,robí sa plány a programy bez teba,nezaujíma ho tvoj názor,správa sa odmerane a chladno..premna by boli toto jasne signály.