Ako zlepšiť komunikáciu v začínajúcom vzťahu?
Ahojte, čítala som tu podobné príspevky, tak sa podelím ja so svojim. Máme s jedným mužom začínajúci vzťah, spoznávame sa stále. Nie sme spolu každý deň, máme povinnosti, ja mám deti, on má deti, vidíme sa 1-2x týždenne. Čo sa týka komunikácie, je to ťažšie. Nie vždy vieme zdvihnúť, buď sme v práci, alebo nemôžeme hovoriť. Nevieme sa nejako časovo zladiť. Včera sme si napríklad už večer nestihli zavolať, kúpala som deti, uspávala som ich a keď som dala všetko do poriadku už bolo 21.30 a už som mu iba napísala dobrú noc, on už nič neodpísal. Ja som s tým bola ok, chápem, on už večer volať nechce, tak som mu len napísala. Dnes ráno volal on mne, nedvihla som, nemohla som, volala som ja jemu, tiež asi nemohol. A po 09.00 som už v jednom kole a nemôžem volať, ale môžem mu napísať. Tak som mu napísala, že sa nám nepodarilo spojiť, že mu prajem krásny deň a po práci sa počujeme. Na to ani neodpísal. Viem, že nerád píše správy. Ale on nerád aj volá. Tak toto ani z voza, ani na voz.
Vadilo by mi, ze straca vzacny cas tym, ze vsade chodi vsetko vybavovat osobne, ved sa mu neraz musi stat, ze nevybavi nic, kedze uradnici ci lekari necakaju len na neho. Tento typ nastavenia by mi celkovo prekazal. Dnes je proste standard vybavovat veci cez telefon a kto to tak nerobi, je pre mna nestandard a popravde aj podivin.
@mandzula on pozna kopec lekarov, aj sefov na uradoch, vsetko vybavuje vzdy osobne. A naozaj vsetko vybavi. Po telefone malokedy. Ja zase vsetko vybavim telefonicky alebo emailom. Pride mi to zvlastne, ale jemu to funguje. Specialne, ak je na druhej strane zena, vybavi vsetko 🙂.
Ja si myslim ze nemozes porovnavat vztah a vztah...samozrejme je organizacia s detmi, pracou atd zlozitejsia ako ked sa stretavaju slobodni q bezdetni ludia.
Byvat3 aspon v jednom meste? Ako casto sa stretavate?

Vadilo by mi, ze straca vzacny cas tym, ze vsade chodi vsetko vybavovat osobne, ved sa mu neraz musi stat, ze nevybavi nic, kedze uradnici ci lekari necakaju len na neho. Tento typ nastavenia by mi celkovo prekazal. Dnes je proste standard vybavovat veci cez telefon a kto to tak nerobi, je pre mna nestandard a popravde aj podivin.