icon

Ako zlepšiť partnerovo správanie na verejnosti?

26. sep 2026

Som s priateľom bol roka, len mi začina vadiť , že sa občas nevie spravat v spoločnosti, keď je s kamošmi vonku alebo u jeho rodičov a vyda nejaky dlhý prd, alebo si grgne po obede tak maju všetci z toho najvacsiu zábavu či jeho rodičia alebo kamoši, to prezijem, ale vadí mi napriklad v kostole počas omše tak si umyselne čo najhlasnejsie prdol a ešte zahlasil že pustil vajcovú atómovku tam, alebo keď ideme na večeru tak si bežne odgrgne čo najviac, aby to vsetci počuli, mam pocit, že ho to teši akoby že si to ludia všimajú a je mu jedno že to neberu zábavu ako jeho rodičia

anonym_2ed119
•
26. sep 2026

@anonym_autor Obávam sa, že kto ho mal naučiť správať sa,ten to neurobil.Neviem si predstaviť vychovávať dospelého muža.

anonym_4e7bd2
•
26. sep 2026

Nemusis sa starat o kazde nepodarene zvieratko, ktore stretnes..

anonym_26fd5e
•
26. sep 2026

@anonym_autor si priateľka alebo matka?? Toto naozaj potrebujes?

crazy_cat_lady
•
26. sep 2026

😂😂toto ked nje je vymyslene.., aj si mu nato nieco povedala? To fakt chces taketo nevychovane prasa po svojom boku??

anonym_1f7a83
•
26. sep 2026

Trapny pokus o trolling

unicornlady
•
26. sep 2026

Nemusí to byť vymyslené. Veď sú aj takí jednoduchší ľudia zmýšľaním, pre ktorých je správať sa primitívne, zábavné.

anonym_9a4dbc
•
26. sep 2026
@anonym_1f7a83

Trapny pokus o trolling

@anonym_1f7a83 aj keby to bol zrovna trolling, takéto prasce nevychované existujú. A majú aj manželky. Nechápem

anonym_a92ce2
•
26. sep 2026

@anonym_autor kňaz vypustí atómovku pod sutanou a tvári ako najsvätejši na zemeguli. Obávam sa, že ti nevyhovuje, tak ho prenechaj menej upätej konkurencii a ty si vychutnavaj kostol v kľude, s nejakým dôstojným svätuškárom.

anonym_1f7a83
•
26. sep 2026
@anonym_a92ce2

@anonym_autor kňaz vypustí atómovku pod sutanou a tvári ako najsvätejši na zemeguli. Obávam sa, že ti nevyhovuje, tak ho prenechaj menej upätej konkurencii a ty si vychutnavaj kostol v kľude, s nejakým dôstojným svätuškárom.

@anonym_a92ce2 Ty mas kolko rokov, 14?

zuzana76
•
26. sep 2026

Chce sa ti vychovavat, usudzujem podla toho, ze ak to robi, bude mu aj uplne jedno, co si kto mysli. Bude v tom pokracovat, mne by sa zhnusil.

citronove_koliesko
•
26. sep 2026

@anonym_autor tak ked si toto vydrzala pol roka tak uz to s nim nejako doklepes nie? Mna skor udivuje preco s takym buranom vobec si, to si taka zufala? Btw neprevychovas ho, to je jeho natura.

2691
•
26. sep 2026

@anonym_autor keby mi toto urobil v reštaurácii, tak sa zdvihnem a odídem.
V kostole? To načo tam chodí?
Kamarátov nevie inak zabaviť?
Doma by som urobila taký bordel, že by si ho zapamätal.
A potom podmienku.Bud bude prdieť a grgat na verejnosti, alebo môže ísť.
Inak to nepôjde.Alebo sa chceš celý život vedľa neho hanbiť?

anonym_1f7a83
•
26. sep 2026
@2691

@anonym_autor keby mi toto urobil v reštaurácii, tak sa zdvihnem a odídem.
V kostole? To načo tam chodí?
Kamarátov nevie inak zabaviť?
Doma by som urobila taký bordel, že by si ho zapamätal.
A potom podmienku.Bud bude prdieť a grgat na verejnosti, alebo môže ísť.
Inak to nepôjde.Alebo sa chceš celý život vedľa neho hanbiť?

@2691 Toto je podla mna taky "jednoduchy buran" a to s grganim atd. iste nebude jeho jediny problem...no ale ked to autorke imponuje...🤷‍♀️

marci9
•
26. sep 2026

Toto by som mu netolerovala ani doma, nieto ešte na verejnosti. A vôbec by som sa ho nesnažila vychovávať, to mala urobiť jeho matka. Dávno by bol ex.

2691
•
26. sep 2026
@anonym_1f7a83

@2691 Toto je podla mna taky "jednoduchy buran" a to s grganim atd. iste nebude jeho jediny problem...no ale ked to autorke imponuje...🤷‍♀️

@anonym_1f7a83 no veď toto.Autorka by si mala začať všímať aj okolitých mužov....

anonym_189112
•
26. sep 2026

To koľko má rokov 13? Fuj...

anonym_3e6fb6
•
26. sep 2026

V kostole? neverím

alickapusinka
•
26. sep 2026

Ja verím že to tak môže byť. Moja kamarátka ma takeho muža takže môže to byť pravda. Preboha ja by som sa za neho hanbila ale moja kamrátka povie že si za roky života s nim zvykla.Okrem toho čo popisuješ TY tak ked kamaratkin muž ide na letnu terasu sa najesť a je pri nom niekto blači ako na štadione počas zapasu, grga, vylizuje tanier, a mliaska no fuj ona povedla že si zvykla na nekulturneho muža. Brr pre mna odpidzujuce takže nemusi to byť troll. Lebo pozna roky aj ja takeho chlapa. Pre mna by to bol taký chlap totalny debil a prepadak vadný kus. A to už mal 60 rokov prosím pekne.

anonym_7ed840
•
26. sep 2026

@anonym_autor Dať mu hranice s dôsledkami.A skúsiť mu ukázať, že je hodnotný aj bez tých prejavov v nevhodnom čase.Ze sú aj iné talenty na ňom, ktoré si si všimla ty alebo ostatní.

anonym_4be9cf
•
26. sep 2026
@alickapusinka

Ja verím že to tak môže byť. Moja kamarátka ma takeho muža takže môže to byť pravda. Preboha ja by som sa za neho hanbila ale moja kamrátka povie že si za roky života s nim zvykla.Okrem toho čo popisuješ TY tak ked kamaratkin muž ide na letnu terasu sa najesť a je pri nom niekto blači ako na štadione počas zapasu, grga, vylizuje tanier, a mliaska no fuj ona povedla že si zvykla na nekulturneho muža. Brr pre mna odpidzujuce takže nemusi to byť troll. Lebo pozna roky aj ja takeho chlapa. Pre mna by to bol taký chlap totalny debil a prepadak vadný kus. A to už mal 60 rokov prosím pekne.

@alickapusinka a bude to horšie vekom🤪

anonym_967b69
•
26. sep 2026

@anonym_autor
Niako to je primitivny pako exibicionista, a tak istu budu jeho deti budu ho mat za vzor.

alickapusinka
•
26. sep 2026
@anonym_4be9cf

@alickapusinka a bude to horšie vekom🤪

@anonym_4be9cf určite jasne že hej to som jej hovorila aj aj aj ona to vie.

beata_k
•
26. sep 2026

@anonym_autor Fuj, by som sa za neho hanbila jak pes.

domkakvet
•
26. sep 2026

@anonym_autor toto by som nezniesla ani 5 minut, to beries kazdeho kto prejavi zaujem?

anonym_967b69
•
26. sep 2026
@domkakvet

@anonym_autor toto by som nezniesla ani 5 minut, to beries kazdeho kto prejavi zaujem?

@domkakvet
Asi prdi a grga aj pri sexe

anonym_1f7a83
•
26. sep 2026
@domkakvet

@domkakvet No ale moze povedat, ze ma frajera😏🤪 A to sa pocita😄

anonym_9a4dbc
•
26. sep 2026
@anonym_a92ce2

@anonym_a92ce2 kňaz vypustí aj svojho pána tvorstva na nevinné deti a tvári sa ako najsvätejší na zemeguli 🤷‍♀️

liusa82
•
26. sep 2026

no toto ozaj nemusí byť vymyslené.Ja som mala podobného spolužiaka na základnej chodila som s ním na zš od 5-9 takže viem aký bol aj so spolusediacim aj keď ten bol o niečo miernejši..no ale prdol pred celou triedou nahlas potom sa na tom rehotal presne takýto typ ako dotyčný 🤣mne pripadali tí dvaja ako blbší a blbší fakt sa našli.Ako vtedy som sa smiala aj ja jasné.Alebo v súkromí by to až tak nevadilo mne ale vonku pred luďmi to je iné kafe.Asi by som na neho kašlala ak nepomôže rozhovor čo asi nie lebo to je taká šibnutá povaha.Oni si myslia že je to zábava že ludí takto rozosmievajú.Aj ten môj spolužiak málokedy som ho videla normálneho ešte aj cez hodiny učitelom robil opičky priamo pred nimi.A doteraz je to taký blázon