icon

Je sexting bežný u mladých ľudí?

amalka07
16. jún 2026

Narazila som práve na príspevok od jedného podcastu kde riešili, že konverzácie so sexuálnym podtónom respektíve posielanie nudes a sex cez správy má vyše 50% mladých ľudí v dnešnej generácií. Sama som sa zamyslela ako som to mám ja a teda úprimne, mám po 30 ale toto mi nikdy nenapadlo. Občas nejaká správa, že sa s manželom na seba tešíme no nikdy nie nejaké nahé fotky alebo oplzlé správy. To je to ozaj takto bežné? Vraj to začína už v 15 a najviac to je vo veku od 18 do 25 rokov. Neviem si predstaviť, že by toto robili moje deti. Je to proste údel tejto doby alebo je to psycho?

anonym_1eb37b
16. jún 2026

@amalka07 nikdy ti to nenapadlo, lebo si nudna

anonym_917169
16. jún 2026

Ano s jedným frajerom sme boli skoro 10 rokov spolu a sme si všeličo písali
To musí tak ,,klapnut,, z oboch strán 😅

anonym_4fcc20
16. jún 2026

posielam muzovi do prace eroticke fotky, mam cez 40 rokov

anonym_2218ee
16. jún 2026

@amalka07 je to úplne normálne. Prvú fotku v spodnom prádle som poslala môjmu frajerovi keď som mala 16 a myslim že okolo toho veku sme si písali najviac juicy sex správy. Robí to každý (takmer)

anonym_1ca990
16. jún 2026

Sme 30tnici a u nás sú šteklivé správy, niekedy až grafické opisy bežné, hlavne keď sme boli ďalej od seba, to aj videohovory a tak. Nie je to určite pre každého a ani sa to nedá s každým. Vnímam to ako príjemné oživenie a predohru, zároveň to otvára rozhovory o fantáziách, ktoré sa možno do očí nevyslovujú tak ľahko.

anonym_99950e
16. jún 2026

@amalka07 my si tiez s manzelkou napiseme, ked nas poyebal sefinko v praci... 🙂 🙂 🙂

dragonka
16. jún 2026

@amalka07 ja myslím, že hej, najmä dnes oproti tomu, kedy sme vyrastali my. s pribúdajúcim vekom tínedžerov rastie aj pravdepodobnosť, že niekedy poslali alebo dostali sexuálne ladenú správu, fotografiu či video... ale tiež si myslím, že medzi stredoškolákmi a mladými dospelými je sexting často vnímaný ako súčasť nadväzovania romantických alebo sexuálnych vzťahov. Niektorí ho považujú za modernú formu flirtovania.
A čo som tiež niekde čítala, hoci sa o sextingu veľa hovorí, väčšina tínedžerov neposiela pravidelne nahé fotografie. Oveľa častejšie ide o správy s náznakmi, flirtovaním alebo menej explicitným obsahom...

sisska96
16. jún 2026

My sme tiež 30níci a nikdy nám nenapadne. Akože načo prečo?

anonym_963380
16. jún 2026

Mam skoro 40 a teda sexting je celkom pravidelne. Fantazia pracuje naplno. Nevidim na tom nic zle, samozrejme vsak nie mimo vztahu.

anonym_f87285
16. jún 2026

Mam 27 a je to normalne 😂 zase nie uplne nudes ale v spodnom pradle, to je podobne ako v bikinach na plazi, tam tiez ta vidia muzi a najma sexualnu stranku u dospelych najma v zaciatkoch vztahu netreba brat ako tabu 🙄 ako mam potom vediet ci sme na rovnakej vlne ked si o tom nenapiseme ani slovo? 😂 A ja sa v tom citim viac komfortne cez obrazovku ako osobne take veci preberat, najma ak sa nezhodneme to vnimam ako mensi trapas a mam priestor na premyslenie ako co vyjadrim. 😂 Potom necudo ze tolko parov si nesadne v posteli ked o tom sa nevedia porozpravat ako dospeli ludia.

anonym_a8a2e4
16. jún 2026

Mám 40 a často si píšeme s manželkou takto. Dokonca aj foto sem tam pošle. Nám sa to páči. Je to niečo ako predohra že sa nevieme dočkať kedy budeme už spolu. Však keď sa to nepaci tak to nerob niekto to má ako okorenenie vztahu tak prečo nie.

klotildabazarik
16. jún 2026

@amalka07 ano lebo dnešnej generaci mladych ludi uplne jebe s prepacenim ze sexting😂

anonym_7e0bed
16. jún 2026
@anonym_4fcc20

posielam muzovi do prace eroticke fotky, mam cez 40 rokov

@anonym_4fcc20 cele oddelenie ma urcite radost 🙂

anonym_b131f1
16. jún 2026

Ja som asi uz prilis stara, takuto foto by som nikomu neposlala...raz sme mali dovolenkove fotky z nuda plaze z mojich mladych hlupych cias , normalne fotky ako na dovolenke len bez plaviek a hadajte co? Po rozchode sa mi trulo vyhrazal ze to ukaze kde kade. Odpisala som mu ze podam trestne oznamenie tak uz dal pokoj potom.

anonym_963380
16. jún 2026
@anonym_b131f1

Ja som asi uz prilis stara, takuto foto by som nikomu neposlala...raz sme mali dovolenkove fotky z nuda plaze z mojich mladych hlupych cias , normalne fotky ako na dovolenke len bez plaviek a hadajte co? Po rozchode sa mi trulo vyhrazal ze to ukaze kde kade. Odpisala som mu ze podam trestne oznamenie tak uz dal pokoj potom.

@anonym_b131f1 total eroticke fotky to vobec, lebo tam sa neda verit nikomu a nicomu. Ak fotky, tak max take, kde nic nevidno... ale pre mna/nas je skor sexting pisanie

anonym_1b1672
16. jún 2026

Ja tohto kona taaaak milujem 😅🤣🤣. Keby tu napisala zena, ze jej posiela nejaky muz nahe fotky alebo ze ona poslala, tak jej naposete, ze aka je hlupa, tupa a ako to on zneuzije a ci vie, co dokaze internet a hla, takato tema, kde z autorky urobite asexualnu osobu, ze je nudna a neviem co a kolke sa tu chvalite, ako posielate nahe fotky. No dobreeee toto 🤣🤣🤣

anonym_05e4ef
16. jún 2026

Nie je to udel tejto doby, ani psycho- je to o ludoch. Ty si pises s muzom, ze sa na seba tesite, my- poniektori si piseme pikantne sms a posielame aj fotky- ja osobne po 10r manzelstve s manzelom 🙂 Nevidim na tom nic zle. Pre mna osobne by bola nuda si neustale citat, iba to ako sa na mna tesi, ale to som ja 🙂 Kazdy sme iny, ty si spokojna s tym, ze sa na teba muz tesi tak bud spokojna a neries ako to maju vo vtahoch ini 😉

anonym_4fcc20
16. jún 2026
@anonym_7e0bed

@anonym_4fcc20 cele oddelenie ma urcite radost 🙂

@anonym_7e0bed ake oddelenie, do mobilu a podnika, potom uteka domov a rovno do spalne

anonym_7e0bed
16. jún 2026
@anonym_4fcc20

@anonym_7e0bed ake oddelenie, do mobilu a podnika, potom uteka domov a rovno do spalne

@anonym_4fcc20 radsej sa spytaj. U nas vo firme takto muzi bodovali navzajom tie svoje. :D

anonym_f8ab1e
16. jún 2026

Žiadne takéto správy a fotky si nikdy s nikým neposielam. Nie som padnutá na hlavu. Párkrát sa mi stalo, že som dostala nevyžiadanú fotku vtáka, takého úchyláka okamžite blokujem.

anonym_4fcc20
16. jún 2026
@anonym_7e0bed

@anonym_4fcc20 radsej sa spytaj. U nas vo firme takto muzi bodovali navzajom tie svoje. :D

@anonym_7e0bed ma len jedneho podriadeneho 😝

anonym_759e96
17. jún 2026

Fotky si neposielame, ale šteklivé správy ano a je to rajcovné. Nieje to na dennej báze, ale občas, ak sme zrovna pár dní pracovne od seba. A to sme spolu skoro 20 rokov.