Ako zlepšiť vzťah, keď muž ignoruje svojou ľahostajnosťou?
Dlhodobo sa muž o mňa nezaujima. Total ľahostajne, napriek tomu, že ja fungujem a všetko robím. Tak som ho začala ignorovať aj ja a nič, efekt nula. Keď sa chcem rozpravat, neochotny. Neviem čo s tym. Ako s nim pohnut. Snazim sa aj mat svoje konicky, staram sa o seba, ale mame deti rodinu, neda sa ze teraz kazdy den budem niekam chodit, aby on snad videl, ze som zena, ktora ho nerieši. Čo s tym?
@anonym_autor
Mam doma presne to iste... prestala som prať, nenaliala som ani mydlo do nádobky tak sa umýval 3 dni len čistou vodou potom ho napadlo doplniť.
U nas je to uz však totalne zle lebo ziarli na všetkých, uz aj na môjho brata .... je to psychicky narocne
@anonym_9ca3b0 nie posledné štádium vzťahu je nevera. Emocionálne puto sa ignoráciou stráca a časom ho začne každý z partnerov hľadať inde, pretože každý človek prirodzene túži vytvárať a byť spojený s niekým. Ak k nevere ešte nedošlo stále je možnosť nájsť a pochopiť partnera v terapii.
@summer138
Lahostajnost je posledna faza vztahu, ked uz clovek neciti potrebu ,,bojovať,, ani sa hnevat.Ked nie su pritomne uz ziadne emocie, ani negativne a hadky.Ostalo len ticho, nezaujem riesit.Nevera je dosledok lahostajnosti.Takze skor ci neskor, ked este k nevere neprislo, pride.To, ze vam poradna pomohla je ok, zrejme ste este neboli tak daleko ako autor, mali ste zaujem obaja a zalezalo vam na vasom vztahu.
Zalezi aj na tom, kolko ten stav trva.Ako je to so sexualnou oblastou. Lebo u niektorych parov ostava aj napriek tomu zachovana, vtedy sa da skor vztah obnovit.Ale ked taky stav trva roky, bez intímnosti , a zaujem ma iba jeden ako u autorky , je to konecna vo vztahu, nebudeme si tu zit v iluzii ako sa da mrtvy a nefunkcny vztah zachranit.
@summer138
Lahostajnost je posledna faza vztahu, ked uz clovek neciti potrebu ,,bojovať,, ani sa hnevat.Ked nie su pritomne uz ziadne emocie, ani negativne a hadky.Ostalo len ticho, nezaujem riesit.Nevera je dosledok lahostajnosti.Takze skor ci neskor, ked este k nevere neprislo, pride.To, ze vam poradna pomohla je ok, zrejme ste este neboli tak daleko ako autor, mali ste zaujem obaja a zalezalo vam na vasom vztahu.
Zalezi aj na tom, kolko ten stav trva.Ako je to so sexualnou oblastou. Lebo u niektorych parov ostava aj napriek tomu zachovana, vtedy sa da skor vztah obnovit.Ale ked taky stav trva roky, bez intímnosti , a zaujem ma iba jeden ako u autorky , je to konecna vo vztahu, nebudeme si tu zit v iluzii ako sa da mrtvy a nefunkcny vztah zachranit.
@anonym_9ca3b0 moja kamoska mala s manželom sex 3x do týždňa a aj tak si našiel mladšiu a do týždňa ju opustil - hneď po dovolenke pri mori s 2 deťmi do 3 rokov, kde hral idylický vzťah. A na otázku na dovolenke “či by niečo chcel na vzťahu zmeniť?” “Nie nič”
Takže nie vždy 😅
@anonym_autor s tymto "materialom" vela neurobis. Asi si uz vyhoreta. Mala som takeho smrada on uz iny nebude. Otazka casu kedy prejdes z faze vadi mi to do faze nevladzem a potom do faze uz to nevydrzim a das mu "vypoved"
@anonym_autor daj mu rozvodove papiere a uvidus co povie

Vžiť sa do muža. Možno niečo dusi v sebe, nemusíš to byť ty...ale môže ho trápiť hocičo...možno jeho práca, možno ho ťaží úver, alebo zle vzťahy s okolím...zle bývanie...a nemusí ho trápiť iná žena. Chlapi jednoducho niekedy vyhoria a správajú sa rovnako keď si nevedia pomôcť. Vyskúšaj na neho ísť pomaly, pochváľ ho...bud v kľude... moznonsa otvori a povie co je vo veci. Len potrebuje podporu a tvoju pomoc...