Ako znížiť frekvenciu návštev svokrovcov?
Musím sa vyrozprávať lebo ma už picne, svokrovci bývajú 300km od nas , narodil sa nám synček ich prvý vnuk (má 4 mesiace) do toho aj muž je jedináčik , ona nemá žiadny život žiadne hobby žiadne záľuby nikam nechodia len doma sedia cely ich život je len syn a vnuk , tým pádom nás vkuse otravujú stále by len volala videohovor a tie jej názory a tón hlasu ako rozpráva s malým nevladzem to počúvať je to neskutočne otravne , a stále by chodili k nám na celé vikendy aj keď bývame v menšom 3 izbovom byte s malým bábätkom , oni chcú chodiť každé 2 mesiace na 3 dni , príde mi to často nie som zvyknutá mat narušené súkromie v malom byte s malým dieťaťom , ako toto vyriešiť aby chodili kúsok menej napríklad každé 3 mesiace ? Och .. Nonstop chce volať a hodinové videohovory a keby ste počuli čo rozpráva a ako rozpráva tak by ste ma pochopili že mám nervy aj takto na dialku. Som už na dne s nervami kvôli nej od kedy som otehotnela mám peklo zo života je to otravné hrozne , pýtať sa každý deň ešte aj kedy kakal ako kakal a koľko kakal to len taký maly príklad , ako vyriešiť hlavne tie návštevy aby tu neboli natrepaní každé 2 mesiace ?

À teraz si to po sebe precitaj a predstav si ze toto o tebe pise tvoja nevesta. Mama ma rada svojho jedineho syna, co je natom zle?