Ako znovu oživiť vzťah?
Chcela by som sa vyrozpravat, poprípade si prist po radu od niekoho,kto je uz vo vztahu dlshie. Ostala som so syncekom sama a po nejakom case som stretla muza, s ktorym sme sa dali dokopy, po 3 mesiacoch zacali spolu zit, lebo sme boli dost daleko od seba a trval na tom,lebo tak sa zwvraj lepsie spozname.Vsetko bolo super, na maleho si zvykol, zo zaciatku mi s nim vela pomahal, vedela som sem tam aj ja brigadovat, zatial bol s nim, sice je velmi pracovne vytazeny,ale kazdy vecer sme posedeli,pokecali,no proste pohodicka. Presiel ale necely rok, a ja si vsimam ze sa vzdialujeme od seba. Ked pridem a jbjimem ho, on nic, ani neopatuje ani nic, ked sa ho nedotknem prva, tak jemu sex vobec nechyba, ak mu nezavolam alebo nenapisem ja, on nic, pritom ked sa ho opytam a sadnem si ako jormalna zena a poviem mu nech ki povie,ak vidi v jiecom problem, povie mi ze vsetko je v uplnom poriadku. Boli sme aj v nemocnici s malym, mal prist pre nas a po 4och dnoch mi povedal,ci neostaneme par dni u nasich, lebo sa citi chory, ze by prisiel pre nas potom a ked sme si raz tak vymenili nazpry, tak mi povedal ze ja som sa zmenila, ze na zaciatku som nebyvala tolko nervozna, ze teraz sa aj stazujem ze je tiho na mna vela a predtym som sa nestazovala. Chcem radu, co podla vas robit aby mal muz znova zaujem? Ja som za cely zivot mala len otca maleho, toto je moj druhy vqzny vztah a nechfem to hned vzdat. Nejake tipy,ako to ozibit, ako to zlepsot, co ribit aby si ten muz vsimol, ze sa snazim, alebo cokolvek,akukolvek radu prijmem, lebo neviem co robit
Vyzerá to tak, že ružové okuliare spadli a on si uvedomil, že zrazu ma až veľa zodpovednosti, a asi sa snaží odskočiť. Tu pomôže len otvorený a priamy rozhovor a navzájom si povedať, čo každý z vás od vzťahu očakáva. Nasilu nič nezmôžeš, len bude ešte viac uskakovat
@7miriam77 aj ja sa presne tohto obavam, lebo ako vravim, na zaciatku sa strasne snazil, ked sme prisli nas cakal s detskou postielkou, so vsetkym moznym, a zrazu po roku je to uolne iny clovek. PRITOM dieta mu na krk nekvackam, malemu sa cenujem len js
Spýtala by som sa či sa mám odsťahovať?
Odišla chémia a prišiel bežný život.
Ja poviem za seba, po roku a 3 mesiacoch nemá čo človek riešiť ochladnutie a trápiť sa. Ja nepoviem, 10 rokov, 15 rokov, deti rutina...ale toto?ono sa to proste niekedy stane, že ľudia zistia, že si nesadli-nikto nie je horší ani lepší, proste je to tak. Vy ste to zistili skôr, lebo spolu hneď bývate. Mňa tu asi ukameňujú, ale zachraňovať sa má dlhoročný vzťah, ktorý láskyplne klapal a prišlo ťažšie obdobie kvôli chorobe, práci atď. A nie toto. Rozprávala si sa s ním a on problém nevidí, zaňho je všetko ok.😣🚩Toto sa zmení max tak k horšiemu. Ty to asi chceš zachraňovať a ísť proti sebe, lebo si nezažila poriadny vzťah a nechceš ostať sama. A to je vždy cesta do pekla.
@luccija to je ze uz som sa ho to pytala asi 2 krat a stale mi tvrdi ze nie, preco, on je v pohode,ale jednoducho to clovek vidi a citi ze veci v pohode nie su, a to neviem ako to trosku zlepsit, ci sa nezaujimat az tak,alebo prave naopak snazit sa viac
Skús sa správať k nemu ďalšie dva mesiace tak, akoby on bol ideálny partner. Budeš sa diviť, ako ho to zmení. Sám som túto techniku vyskúšal a zaujímavé bolo, že to bolo aj pre mňa veľmi zábavné a zaujímavé. Po tých dvoch mesiacoch by sa mal váš vzťah markantne zlepšiť a budete si ho oveľa viac užívať. Nie je tu dostatok detailov, ale skús vypustiť nervozitu zo vzťahu - veci sa dajú povedať aj inak. Povedz to tak, ako keď niečo hovoríš človeku, ktorého miluješ a nie nervózne. Lebo on to automaticky podvedome berie tak, že ho nemiluješ a je jedno, že mu povieš 100-krát za deň, ako ho miluješ. Prajem pekný deň a veľa úsmevov ;)
@bystrozraky a to je prosim ako?
Lebo varim mu, balim do prace jest, staram sa o neho,v noci mam o neho zaujem,kludne aj tak ze on nemusi robit nic, len ja sa postaram, a v poslednom case pocujem len to ze nie a ze je unaveny,tak by som potrebovala radu, ze ako na to ,lebo ja uz neviem
Preboha, aj v noci sa postarám aj tak, ze on nič nemusí robiť.🥺
Nie, nie to som vôbec nemyslel. Muži nemilujú ženu preto, že všetko robí za nich v domácnosti a oni nič nemusia robiť. To je od teba samozrejme pekné, ale to som vôbec nemyslel. Nehovoriac o tom, že si nie som istý, či je to predstava ideálneho muža - že nič nerobí. Muži milujú ženu, keď sa pri nej môžu cítiť maskulínne a cítia jej femininitu. Úsmev, dobrá nálada, keď príde, priama milá komunikácia, trochu nežného provokovania, upravená, dobrý parfém a daj mu priestor sa prejaviť. Hlavne na neho netlač a žiadne výčitky a nervozita... komunikuj s ním s láskou a pochopením. A to všetko musí byť naozaj úprimné. Dokonca si myslím, že keďže robíš pre neho skoro úplne všetko, tak sa môže cítiť trochu nedocenený a nepotrebný. Postupne, veľmi opatrne, ho popros, aby ti pomohol s niečím veľmi ľahkým a potom postupne pridávaj, toľko koľko potrebuješ, aby si nebola nervózna a cítila sa príjemne. Ale popros ho tak, aby to neznelo ako príkaz a už vôbec nie ako kritika. Taktiež musíš brať do úvahy, že môže prechádzať vnútornou krízou alebo inými problémami.
Tak si zagratulujte, kazdy ste vyuzili toho druheho aby ste sa nejakym sposobom vyliecili zo svojho predosleho dlheho vztahu, a teraz sa mozte rozlucit a najst si kazdy niekoho na novy dlhy vztah
Pane bože ... Varíš mu chystáš obed do práce .. staráš sa o domácnosť a syna a ešte vnoci sa mu povenujes a on nemusí robiť vôbec nič .... Ako vážne ???? Tak čo čakáš že sa zmení keď ťa má so všetkým komplet kedy si len zmyslí 24/7 ? Máj trochu hrdosti pane bože. Nepchaj sa mu do zadku rob si svoje zi si svoj život a nevtieraj sa ... A buď sa uvedomí za ten čas a prejaví záujem o teba alebo nie... A ak nie nech ide odkiaľ prišiel

Dodatok
Je aj on po dlhom vztahu,somnou sa dal dokopy v podstate po polroku cca po 10 rocnom vztahu, myslite ze by to mohlo byt aj tym? Ze do toho skocil a popripade si to nepremyslel?
Dodam ze o maleho mal strasne velky zaujem od xaciatku, preto som aj ja do toho skocila tak skoro