icon

Ako zvládať finančné problémy v manželstve?

11. mar 2026

Ahojte ako riešite finančne problémy v manželstve tak aby to neovplyvnilo negatívne vas vzťah. Manžel ma zle obdobie v práci, je szco a ako sa zdvihli ceny odvody a zaviedli konsolidácie slo to radpidne dole. Ľudia nekupujú a ked kupujú tak muž nema za co nakúpiť tovar lebo skoro kazdy plati faktúru az ked tovar pride. Ledva splatil úver uz si ide brat ďalších 10tisic aby objednal tovar a chce ho vyplatiť hned ako mu zákazník zaplatí. Ked tovar neobjedná stratí aj tych pár zákazníkov. Mame dve deti žijeme v najme. Ak to v práci takto pojde dalej bude musiet prepustiť nejakých zamestnancov co nechcel. Ja robim v zdravotníctve do prace sa mozem vratit tak o rok ked bude mat mladšie aspon rok a pol a môže ist do jasli. Ale tam zarobím 900€. Šetrím kde sa da nakupujem oblečenie z bazáru, nechodíme nikam. A Ano ak sa do pár mesiacov nic nezlepší muž zavrie firmu a nájde si nejaku robotu. Mna to strasne mrzí, vidim ako sa pre to muž trápi a ja mu neviem byt oporou pretože sa hnevam aj ked viem, ze to nie je jeho vina. Na druhej strane mi s tým úverom aj bliká kontrolka aby nas nezadlzil keďže dlhy su aj moje. Vela sa hádame, nespime spolu. Nemam možnosť žiadnej babky a brigády.
Prosim aby ste nepísali nenávistne komentáre ako sme si nemali robit deti. Deti nie su problem. Chcem poradit ako byt mužovi oporou v ťažkých časoch a neobviňovat ho. Dakujem.

Strana
z7
autor
12. mar 2026
@nyusika

@anonym_autor ty nie si kompletná 🙈🙈🙈
Dostala si ZADARMO právne rady s ideš tu ešte ľudí urážať ?

Tam si prežívaj ako žobrák so svojim neschopným chlapom, nič iné si nezaslúžite

@nyusika urážať ste zacali vy a ja si to nenechám. A uz vobec nie od takej starej zakomplexovanej chudery. Peniaze sa daju zarobit ale ak si raz p.ica tak nou aj ostaneš

anonym_62e4fc
12. mar 2026
@nyusika

@nyusika to ty niesi kompletná si zakomplexovaná stará jalova žena a chodíš tu ľudí len urážať. Vysmievas sa ľuďom kvôli oblečeniu, urážaš,zosmiešňuješ. To ty si neschopná nie manžel autorky.

autor
12. mar 2026
@anonym_62e4fc

@nyusika to ty niesi kompletná si zakomplexovaná stará jalova žena a chodíš tu ľudí len urážať. Vysmievas sa ľuďom kvôli oblečeniu, urážaš,zosmiešňuješ. To ty si neschopná nie manžel autorky.

@anonym_62e4fc dakujem. Ja uz s touto témou končím. Dostala som cenné rady ale urážať a ponižovať sa tu nenechám. Pekny den

michaelam2
12. mar 2026
@nyusika

@nyusika nebola by si to ty keby si zase raz v dalsej teme niekoho neurazila …teba musi hrozne nieco trapit v zivote

reela
12. mar 2026

Mimo tohto meme ti chcem povedat: Autorka, mi pride ako horor, co prezivas, dufam, ze sa to coskoro pohne aspon nejakym smerom, nech nie si dlho v neistote v zivote s detmi. Lebo 10 rokov byt stale na nule je uz prilis.

anonym_9c8bfc
12. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_62e4fc dakujem. Ja uz s touto témou končím. Dostala som cenné rady ale urážať a ponižovať sa tu nenechám. Pekny den

@anonym_autor skus napisat o par rokov ako ste pokrocili drzim peste
ja poznam viacerych kde muz si realizuje podnikatelske sny uz 20 rokov + a teda do rodiny neprispieva lebonvacsinou nevyda vsetko mina na firmu a zena sa musi obracat
je to smutne ze chlap je schopny tolko rokov okradat rodinu a deti a nezabezpecit im stabilne byvanie atd
nepoviem dva tri roky pri rozbehu ale tolko rokov

u teba je horsie to ze tie dlhy mas s nim aj ty a zdedia ich deti

anonym_cd1ceb
12. mar 2026
@anonym_cd1ceb

@anonym_544d4a aj ovocné stromy, travnate koberce je tovar, bazény🤪a sám by to nespravil, nepredal.Opakujem tak ako oni žije veľa podnikateľov.Ked vie, že úver hneď splatí len potrebuje tovar a na tom zarobí, tak je to ešte dobre.

@anonym_cd1ceb si jednoduchšia?predstav si, že sú ľudia, ktorí kosia mesto, pokladajú trávnaté koberce pre ihriská futbalové do dedín a vysadzaju zeleň pre mestá.Znamy robi tieto práce pre mestskú časť pili stromy, polieva, kosia a darí sa mu.Bazen bol príklad, lebo na ňu útočili, že sezónny tovar predáva.Asi sám nevykope, nevybagruje miesto pre bazén.

aurora33
12. mar 2026
@anonym_autor

@nyusika urážať ste zacali vy a ja si to nenechám. A uz vobec nie od takej starej zakomplexovanej chudery. Peniaze sa daju zarobit ale ak si raz p.ica tak nou aj ostaneš

@anonym_autor fuuuu len vám sa už desať rokov nedarí zarobiť nič.

anonym_bbf8bd
13. mar 2026

@anonym_autor prosim ta co tu splietas, ze deti niesu problem - SU, muz vobec nevie podnikat ked ste s dvomi detmi furt v podnajme - asi sa nedarilo nikdy....najskor zazemie bolo treba pre vas a neskor deti, lebo na MD mu tazko budes oporou....ty lutuj deti co dte im spravili a nie neschopneho chlapa, nech ide normalne na TTP lebo to svojou neschopnostou dopracuje do stadia, ze nevyplati mzdy zamestnancom a narobi problemy dalsim rodinam

Strana
z7