Ako zvládať náladového partnera?
Ahojte, moj priatel je velmi naladovy. Nemam pocit zeby sa nieco stalo, proste sa dnes rano zobudil a nic nerozprava, posobi nahnevane. Ked nieco poviem, tak mi neodpovie, ma problem mi dat pusu a ked som sa ho opytala, ze co sa deje, tak podrazdene na mna vybehol, ze co by mu malo byt... Taketo spravanie je u neho caste. Aspon raz do tyzdna. Co si o tom myslite? Ako mam na neho reagovat?
A este poznamka. Tym ze to je caste, ma to uz prestava bavit a mam chut sa s nim rozist. Uz na nebavi ta jeho protivna nalada, stale len nadava, ked sa mu nieco nepodari, smeje sa z debilin, a so mnou nedokaze normalne komunikovat. Uz sa aj stalo, ze na mna nakrical, ze sa mam zbalit a vypadnut z jeho bytu. Proste dospelo to uz do takeho stadia, ze uz mam strach s nim nieco rozoberat a musim si davat pozor na to co mu a ako poviem...
Zbal sa aj bez jeho nakrúcania a odidi. Takéhoto idiota do života nepotrebuješ
Už by som dávno vypadla.
Ako mas na neho reagovat? Zbalit sa, nech si so svojimi naladami poradi sam.
Zbal sa a vypadni. Sám ti to povedal, už ťa nechce.
A toto ti je naco? Zidi z kratsej cesty.
Skonči to načo TI je taký bud rada že nemate deti.Z deťmi by o bolo ťažšie.Možna ťa ignoruje nechce s tebou už byť ani žiť tak preto to robi neozyva sa k tebe ignoruje ťa.Pozri povedal že z jeho bytu máš odisť načo čakaš.
Žiaden dôvod na to aby si zostala a všetky na to aby si odišla.
Keby ste mali deti a potrebovala by si sa 100% spoľahnúť naňho, mohla by si sa? Asi ani nie, že.... Keby si ochorela tiež by ti nadával a vyhadzoval ťa z bytu? Ja by som na takéto situácie veru nečakala a radšej to uťala kým viac-menej o nič nejde. Veď ťa sám vyhodil, tak čo tam ešte robíš?
🚩
a ty prečo si ešte u neho?
Utekaj od taketo psychopata. S nim ta nic dobre necaka. Kamoska ma takehoto muza. Tyzden je fajn a potom mu prepne a je ako vymeneny a v tej faze vydrzi,cim je starsi,tym dlhsie. Neda sa s nim existovat,ona je z neho nervozna,chodi po spickach a je z neho na prasky.
Z vlastnej skusenosti ti radim okamzite ukoncit vztah.Budes z neho na prasky.On sa nikdy nezmeni a po svadbe bude este horsie.
🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
Zbal sa a choď prec
Rozid sa s ním ešte kým môžeš lebo už keď budeš mať deti tak budeš trpieť tento prípad už poznám
Rozid sa s nim,ako ti radi larisa245,on moze byt narcis,,neuziva alkohol,drogy ,? takehoto mam ja,ale uz viem ako nanho,.jednoducho v tej jeho nenalade s nim nic neriesim,,vsetko oponuje vyzor tvare jak vrah, tiez je to unho casto..Tito by sa mali liecit na psychiatrii, ale oni nepojdu,Poznam to..ked si da aspon 2-š deci vina ,,uz je lepsie.
Keďže autorka nereaguje, tak zrejme nemá kam ísť a úplne zbytočne tu vypisuje, lebo žiadna rada jej nebude dosť dobrá... A zozísť sa??? To v žiadnom prípade, veď kam by šla?
Zíď s kratšej cesty. Tieto malé veci sa časom nabalia a dokážu parádne rozleptať vzťah. To je taký skôr životný negativizmus, ktorý sa bude prenášať aj na Teba. A keď by si aj zareagovala dobrou náladou v snahe otočiť to, tak skončíš ako blbka ktorá neberie život vážne a pod. Takýto ufrflaní ľudia sú ako traviči studní. Proste prilieva pomaličky jed, až kým neotrávi všetko okolo.
Ako dlho už trpíš toto správanie?? Ak nemôžeš ísť k rodine, k rodičom, tak si nájdi aspoň zdieľaný byt. Na začiatok ti 1 izba stačí a casom sa zariadis podľa seba. Odíd od neho, lebo toto sa bude už len zhoršovať.
Uz si sa s nim mala davno rozist.
"Uz sa aj stalo, ze na mna nakrical, ze sa mam zbalit a vypadnut z jeho bytu"
Veď ťa tam nechce 🤷 asi preto je nasratý, že ti to nedošlo..

Poznám.. na čo je Ti taký chmuľo? Odíď kým nemáte deti. Ja by som už viac s takým človekom nestrácala ani sekundu. A to som podobného mala, čiže viem čo to obnáša. Nestojí to za to.