icon

Ako zvládať náladového partnera?

8. mar 2025

Ahojte, moj priatel je velmi naladovy. Nemam pocit zeby sa nieco stalo, proste sa dnes rano zobudil a nic nerozprava, posobi nahnevane. Ked nieco poviem, tak mi neodpovie, ma problem mi dat pusu a ked som sa ho opytala, ze co sa deje, tak podrazdene na mna vybehol, ze co by mu malo byt... Taketo spravanie je u neho caste. Aspon raz do tyzdna. Co si o tom myslite? Ako mam na neho reagovat?
A este poznamka. Tym ze to je caste, ma to uz prestava bavit a mam chut sa s nim rozist. Uz na nebavi ta jeho protivna nalada, stale len nadava, ked sa mu nieco nepodari, smeje sa z debilin, a so mnou nedokaze normalne komunikovat. Uz sa aj stalo, ze na mna nakrical, ze sa mam zbalit a vypadnut z jeho bytu. Proste dospelo to uz do takeho stadia, ze uz mam strach s nim nieco rozoberat a musim si davat pozor na to co mu a ako poviem...

tairyx
8. mar 2025

Poznám.. na čo je Ti taký chmuľo? Odíď kým nemáte deti. Ja by som už viac s takým človekom nestrácala ani sekundu. A to som podobného mala, čiže viem čo to obnáša. Nestojí to za to.

pribinak
8. mar 2025

Zbal sa aj bez jeho nakrúcania a odidi. Takéhoto idiota do života nepotrebuješ

lukbe
8. mar 2025

Už by som dávno vypadla.

viestta
8. mar 2025

Ako mas na neho reagovat? Zbalit sa, nech si so svojimi naladami poradi sam.

januska12323
8. mar 2025

Zbal sa a vypadni. Sám ti to povedal, už ťa nechce.

siska53
8. mar 2025

A toto ti je naco? Zidi z kratsej cesty.

alickapusinka
8. mar 2025

Skonči to načo TI je taký bud rada že nemate deti.Z deťmi by o bolo ťažšie.Možna ťa ignoruje nechce s tebou už byť ani žiť tak preto to robi neozyva sa k tebe ignoruje ťa.Pozri povedal že z jeho bytu máš odisť načo čakaš.

michaela789
8. mar 2025

Žiaden dôvod na to aby si zostala a všetky na to aby si odišla.
Keby ste mali deti a potrebovala by si sa 100% spoľahnúť naňho, mohla by si sa? Asi ani nie, že.... Keby si ochorela tiež by ti nadával a vyhadzoval ťa z bytu? Ja by som na takéto situácie veru nečakala a radšej to uťala kým viac-menej o nič nejde. Veď ťa sám vyhodil, tak čo tam ešte robíš?

vanilkovazmrzka
8. mar 2025

🚩

rozculena
8. mar 2025

a ty prečo si ešte u neho?

marca12
8. mar 2025

Utekaj od taketo psychopata. S nim ta nic dobre necaka. Kamoska ma takehoto muza. Tyzden je fajn a potom mu prepne a je ako vymeneny a v tej faze vydrzi,cim je starsi,tym dlhsie. Neda sa s nim existovat,ona je z neho nervozna,chodi po spickach a je z neho na prasky.

laurette38
8. mar 2025

Z vlastnej skusenosti ti radim okamzite ukoncit vztah.Budes z neho na prasky.On sa nikdy nezmeni a po svadbe bude este horsie.

marcellka32
8. mar 2025

🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
Zbal sa a choď prec

larisa245
8. mar 2025

Rozid sa s ním ešte kým môžeš lebo už keď budeš mať deti tak budeš trpieť tento prípad už poznám

vorkola
8. mar 2025

Rozid sa s nim,ako ti radi larisa245,on moze byt narcis,,neuziva alkohol,drogy ,? takehoto mam ja,ale uz viem ako nanho,.jednoducho v tej jeho nenalade s nim nic neriesim,,vsetko oponuje vyzor tvare jak vrah, tiez je to unho casto..Tito by sa mali liecit na psychiatrii, ale oni nepojdu,Poznam to..ked si da aspon 2-š deci vina ,,uz je lepsie.

mandarinka555
8. mar 2025

Keďže autorka nereaguje, tak zrejme nemá kam ísť a úplne zbytočne tu vypisuje, lebo žiadna rada jej nebude dosť dobrá... A zozísť sa??? To v žiadnom prípade, veď kam by šla?

romiada
9. mar 2025

Zíď s kratšej cesty. Tieto malé veci sa časom nabalia a dokážu parádne rozleptať vzťah. To je taký skôr životný negativizmus, ktorý sa bude prenášať aj na Teba. A keď by si aj zareagovala dobrou náladou v snahe otočiť to, tak skončíš ako blbka ktorá neberie život vážne a pod. Takýto ufrflaní ľudia sú ako traviči studní. Proste prilieva pomaličky jed, až kým neotrávi všetko okolo.

stanulienkat
9. mar 2025

Ako dlho už trpíš toto správanie?? Ak nemôžeš ísť k rodine, k rodičom, tak si nájdi aspoň zdieľaný byt. Na začiatok ti 1 izba stačí a casom sa zariadis podľa seba. Odíd od neho, lebo toto sa bude už len zhoršovať.

domkakvet
9. mar 2025

Uz si sa s nim mala davno rozist.

dharmasanata
9. mar 2025

"Uz sa aj stalo, ze na mna nakrical, ze sa mam zbalit a vypadnut z jeho bytu"
Veď ťa tam nechce 🤷 asi preto je nasratý, že ti to nedošlo..