icon

Ako zvládať partnera, ktorý všetko kritizuje?

22. aug 2024

Ahojte. Ako zvladate partnera ktory vsetko komentuje a vo vsetkom hlada chyby? Vybrala som dovolenku na SVK tento rok pytala som sa ho ci mozu byt Tatry? Povedal ze jemu to je jedno hlavne ze bude s nami. Nema rad zimu, nema rad turistiku. Prisli sme na dovolenku a nic sa mu nepaci. Uz tri dni komentuje ze on chcel ist k moru do tepla a travi cas na izbe na posteli. Ja sa venujem dietatu. Minuly rok pri mori tiez bol väcsinou času na hoteli lebo bolo velmi teplo a nechcelo sa mu ist na plaz 🤦 Vsetko co robim vo vsetkom najde nieco zle. Takto on si oddychuje a ja sa starám o nase dieta ktore on par mesiacov nevidel tym ze pracuje v zahranici.

Strana
z2
simonka1304
24. aug 2024

@zuzanapjat 🤣🤣

gerber58
24. aug 2024

Si žena a nevieš sa postaviť za seba? Dieťa nie je len tvoje ale aj jeho, tak nech sa panko stará. Keď vo mne hľadal bývalí chyby a našiel ich habadej, tak popritom ospevovali ďalšiu babenku, tak aby ten tvoj nestrávil náhodou na izbe čas s mobilom ruke v písaní s inou, čo by aj zodpovedalo, že vás má na háku..

zazka666
24. aug 2024

@tenerifka
@hrasocek12 toľko taktu, to dá len tak nevidí. 👎

evansova
24. aug 2024

Myslim, ze bude najlepsie takyto vztah ukoncit. Asi sa bojíš, ze budes sama s dietatom. Ale aj teraz si sama, hoci mate spolocnu izbu. A bonusom bude, ze ti nikto nebude otravovat zivot tym, ze ta vecne zhadzuje a nici ti sebavedomie. Vybav si vyzivne a uzivaj si pokoj s dietatom. Ved raz, možno.... existuju predsa aj normalni chlapi...

hrasocek12
24. aug 2024

@zazka666 trafená hus zagágala 😋

margotka17
26. aug 2024

Veď daj vybrať dovolenku jemu. Moja kamoška vždy povie, že idú na dovolenku, či z sám vybral, aj keď; ju vyberie ona. Takto je vždy spokojný.

tiezjedna
26. aug 2024

@hrasocek12 kopa debilov ani nemusí pracovať v zahraničí...

martinadomianova
28. aug 2024

Ja by som takého pustila k vode a nie ešte s ním mala decko. Pretože sám sa správa ako veľké decko. Načo Ti je taký chlap ?

Strana
z2