icon

Ako zvládať súťaživú svokru?

16. máj 2025

Ženy, aj vy máte také súťaživé svokry, čo musia mať stále navrch?
Už som si zvykla na "nechcem ti radiť, ale...", "ja by som to...", dnes ma ale dorazila poznámkou, že ona by naučila rozprávať aj nášho papagája 🙂 Máme takého malého papagája, ktorý sa naučí max. napodobňovať zvuky, nemá výbavu naučiť sa nič viac, ale ona by ho naučila rozprávať. Niekedy už neviem, či sa smiať, či plakať :-/ Muž ju vie dokonale ignorovať, mne sa až tak nedarí 🙉🙊

Strana
z2
0silvia0
16. máj 2025
@koniarova

@0silvia0 a naučili ste papagája hovoriť. 😂😂😂😂

@koniarova no presne, toto tetku zresetuje😁

tykat
16. máj 2025

Tak ked pride ku vam nech keca s papagajom. Podla mna najneskor o tyzden ti papagaj povie ze "posli svokru prec" a ty povies svokre ze vyhrala 😁

autor
16. máj 2025
@tykat

Tak ked pride ku vam nech keca s papagajom. Podla mna najneskor o tyzden ti papagaj povie ze "posli svokru prec" a ty povies svokre ze vyhrala 😁

domkakvet
16. máj 2025

Daj jej za pravdu, ze je to skvely napad, ale ostanes pri svojom, lebo tak si uz zvyknuta.

cukroska
16. máj 2025

Jedným uchom dnu druhým von. Sme rôzny ľudia aj svokry.

som_realistka
16. máj 2025

U nás zabrali dve veci prvá: "dobre, dobre, ja to robím takto, a takto to bude".
a keď sa pokúšala znovu presadiť tak som sa zadívala tak povedľa je hlavy a asi po dvoch minútach jej monológu "hovorila si niečo? tak si to zapamätaj, lebo teraz nemám na to čas, povieš mi to neskôr". Ale moja "svokra" bola obzvlášť tvrdý orech, musela som sa naučiť ju ignorovať, ona išla ako pokazený gramofón krížený s reťazovou pílou.

torysheer
17. máj 2025

A čo tak ,,ale ja nemôžem byť ako Vy, lebo môj muž - Vás syn má miluje práve preto aká som"

777januska777
17. máj 2025

Ja sama osobne by som ju asi ľutovala. Ved to je také smutné, že sa celý svoj život porovnáva. Musí mať veľký pocit nedostatočnosti. Ja ked sa mi to stane sa snažím otočiť to na humor alebo som úprimná a poviem, no tak nie som superhrdina a ja to nezvládam tak dobre. Snažím sa neodporovat tomu človeku, ale trosku to skor otocit na humor. Lebo si vždy poviem, on musí žiť sam so sebou a s vlastnou hlavou, ktorá ho núti stále s niekym súťažiť a to je smutný život.

Strana
z2