icon

Ako zvládate manžela, ktorý je vášnivý rybár?

16. aug 2025

Ahojte . Tie čo máte doma chlapa Rybára ako to zvládate ? Ja mám už pocit že to nedávam . Od jara do jesene sa všetko točí okolo rýb až mi to príde fanatické . Už rozmýšľam aj nad rozvodom . Stále sama s deťmi a on stále u vody . Ako to máte vy ?

Strana
z3
zuzubb007
16. aug 2025

Ako stále pri vode? Však ide ráno a potom príde do obeda nie? Čo poznám rybárov je to taká poldenna akcia, je to jeho koníček, vždy lepšie ako vymetať krčmy čo robí kopa chlapov, alebo gembliť, nájdi si aj ty koníček a budeš spokojna

madeincssr
16. aug 2025

@anonym_autor chlap bez konicka je zas "nudny" (podla staznosti partneriek/manzeliek tu na MK). Skusit sa na tom konicku spolupodielat? Najst v tom aj s detmi nieco pekne? Alebo si najst v danom case svoj konicek?

marianarem
16. aug 2025

@anonym_autor Nemoze zobrat deti so sebou aspon obcas?

biba_18
16. aug 2025

noooo, pokiaľ nezačneš rybárčiť aj ty… tak verím že ti to môže vadiť… ale ak nie je na rybách je aspoň vtedy nápomocný a venuje sa rodine?

biba_18
16. aug 2025

@zuzubb007 tak to veľa rybárov nepoznáš, sú aj takí čo na celý víkend sa odlifrujú k vode…

autor
16. aug 2025
@zuzubb007

Ako stále pri vode? Však ide ráno a potom príde do obeda nie? Čo poznám rybárov je to taká poldenna akcia, je to jeho koníček, vždy lepšie ako vymetať krčmy čo robí kopa chlapov, alebo gembliť, nájdi si aj ty koníček a budeš spokojna

@zuzubb007 ja nemám čas na koníčky veľa pracujem a stále riešim kto bude s mladšou dcérou . Niekedy ide aj na tri dni . Alebo ide o 17 tej a príde na další deň buď doobeda alebo k večeru . Deti to tam nebaví . A on chcem mat kľud a odpočívať . Keď ide s kamošmi na chatu tak väčšinou akcia ryby - chlast .

autor
16. aug 2025
@biba_18

noooo, pokiaľ nezačneš rybárčiť aj ty… tak verím že ti to môže vadiť… ale ak nie je na rybách je aspoň vtedy nápomocný a venuje sa rodine?

@biba_18 je s mladšou dcérou . Ale keď pridem z prace báli auto a ide na ryby .

autor
16. aug 2025
@biba_18

@zuzubb007 tak to veľa rybárov nepoznáš, sú aj takí čo na celý víkend sa odlifrujú k vode…

@biba_18 veru aj môj muž chodí na týždňovky týždeň robí a týždeň doma . Príde v utorok a štvrtok až do nedele je na rybach . Príde má len vystriedať u dcéry kým som v práci

petulda333
16. aug 2025
@zuzubb007

@zuzubb007 moj svagor a svokor chodia na tyzdnovky. A ak nemozu tak dlho,tam min.od piatka do nedele. Moj muz pomenej a vacsinou idem aj ja s nim

petulda333
16. aug 2025

Sak mu tam prihod aj deti. Akoze toto by som mu netolerovala,kedy bude s rodinou?!

biba_18
16. aug 2025

@anonym_autor teda doma je reálne 6-7 dní do mesiaca?? 😲

autor
16. aug 2025
@petulda333

Sak mu tam prihod aj deti. Akoze toto by som mu netolerovala,kedy bude s rodinou?!

@petulda333 a ako keď mala tam nechce ? Vydrž tak 2 hodiny

autor
16. aug 2025
@biba_18

@anonym_autor teda doma je reálne 6-7 dní do mesiaca?? 😲

@biba_18 áno niekedy viac ak nejde na ryby ale už má to fakt nebaví. A ak nejde tak len o rybach rozpráva a má pustený tv program o rybach

yasina
16. aug 2025

Co.. . To je vtip?
Nechapem preco je 4 dni na rybach? To je vtip?

anonym_24ae83
16. aug 2025

Pred deti manželstvom nechytal ryby?že si takto prekvapená

yasina
16. aug 2025
@anonym_autor

@biba_18 áno niekedy viac ak nejde na ryby ale už má to fakt nebaví. A ak nejde tak len o rybach rozpráva a má pustený tv program o rybach

@anonym_autor to je ako zo zleho filmu co pisea.. Ryby.. O rybach tv ryby

petulda333
16. aug 2025
@yasina

@yasina pre rybara su 4dni malo 😁

autor
16. aug 2025
@anonym_24ae83

Pred deti manželstvom nechytal ryby?že si takto prekvapená

@anonym_24ae83 chytal ale menej a chodievala som snim ale nebolo to take extrémne a nerobil na týždňovky

autor
16. aug 2025
@yasina

@yasina áno a aj stále rozpráva o rybach 🤦🏼‍♀️ a keď je na rybach ani sa neozve nič proste neexistujem

kiki68
16. aug 2025
@anonym_autor

@yasina áno a aj stále rozpráva o rybach 🤦🏼‍♀️ a keď je na rybach ani sa neozve nič proste neexistujem

@anonym_autor asi by som zacala chytat ine zraloky a mala take domace akvarko v urcitom smere 😂😂😂 Akoze vsetko ma mat nejaku mieru, bud sa nejako dohodnete, alebo rozvod a mat pekny zivot s niekym inym. Sama si uz teraz podla toho popisu

berenika39
16. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor A co bys chtěla, aby byl?

amonet
16. aug 2025

kolko maju deti rokov?
nasa ma 5 zachvilku. chodime vsetci. teraz sme boli 3 dni sli sme skor kvoli vystrahe a revala ze ideme skor. my to mame taku kempovacku rodinnu. muz nahodi. dieta nahodi a hrame karty, aj ine hry. zberame kvety teraz mame taku knihu co mame stale nieco povyrabat. potom krmi ryby, clnkuju sa, aj tablet a hry bravame ale ten menej vyuzijeme skor vecer pred spanim.

anonym_0ef1fc
16. aug 2025

a kedy mate sex? ak uz ani to tak radsej bud sama. aspon ta nebude srat, ze mas chlapa, ale vlastne nemas....

autor
16. aug 2025
@amonet

kolko maju deti rokov?
nasa ma 5 zachvilku. chodime vsetci. teraz sme boli 3 dni sli sme skor kvoli vystrahe a revala ze ideme skor. my to mame taku kempovacku rodinnu. muz nahodi. dieta nahodi a hrame karty, aj ine hry. zberame kvety teraz mame taku knihu co mame stale nieco povyrabat. potom krmi ryby, clnkuju sa, aj tablet a hry bravame ale ten menej vyuzijeme skor vecer pred spanim.

@amonet 5 a 14 . Proste tam nechcú byt . Komáre hyc voda špinavá a mna to tam už tiež nebaví . Už mám odpor celým rybám .

autor
16. aug 2025
@anonym_0ef1fc

a kedy mate sex? ak uz ani to tak radsej bud sama. aspon ta nebude srat, ze mas chlapa, ale vlastne nemas....

@anonym_0ef1fc no to už tiež je bieda

autor
16. aug 2025
@berenika39

@anonym_autor A co bys chtěla, aby byl?

@berenika39 neviem …viac manžel a nie rybár ?

amonet
16. aug 2025
@anonym_autor

@amonet 5 a 14 . Proste tam nechcú byt . Komáre hyc voda špinavá a mna to tam už tiež nebaví . Už mám odpor celým rybám .

@anonym_autor ono. ak mas ty odpor tak deti iba kopiruju co vidia. ja mam rada ten pokoj a pohodu. hyc je vsade pri vode trochu menej. komare existuju repelenty, aj ine prostriedky.

autor
16. aug 2025
@amonet

@anonym_autor ono. ak mas ty odpor tak deti iba kopiruju co vidia. ja mam rada ten pokoj a pohodu. hyc je vsade pri vode trochu menej. komare existuju repelenty, aj ine prostriedky.

@amonet ja tam chodiť nechcem . Stačí mi doma to počúvať a koľko to ide do peňazí ani nehovorím .

anze25
16. aug 2025

Nezakazoval ale obmedziť …my bývame v dome cize prace na záhrade okolo domu je stále ….pokial je toto spravené môže ísť.keďže mame malé dieta väčšinou chodí na noc čiže z tým nemám až taký priblem 😅
Ale nebola by som s niekým kto uprednostňuje svoje koníčky pred rodinou !!! Ja som sa kvôli rodine tých svojich dokonca vzdala tak on musel svoje “obmedziť “

anonym_342e27
16. aug 2025
@anonym_autor

@berenika39 neviem …viac manžel a nie rybár ?

@anonym_autor ze tato diskusia je nejaky vtip? Prepac ale... Mne je to strasne smiesne vsetko...neviem nezda sa mi torealne.. Aby niekto bol posadnuty rybami a bol zavisly na rybach proste nechapem to

Strana
z3