icon

Ako zvládate manžela, ktorý je vášnivý rybár?

16. aug 2025

Ahojte . Tie čo máte doma chlapa Rybára ako to zvládate ? Ja mám už pocit že to nedávam . Od jara do jesene sa všetko točí okolo rýb až mi to príde fanatické . Už rozmýšľam aj nad rozvodom . Stále sama s deťmi a on stále u vody . Ako to máte vy ?

hviezdicka002
16. aug 2025

My deti ešte nemáme, takže neviem to posúdiť z toho hliadiska, tiež najprv som k tomu mala odpor, ale postupom času som si povedala že musím sa aj ja prispôsobiť, tiež ma to občas nebaví ale tak ako on mne sa prispôsobí, tak ja s ním ide na 4 dni na ryby. Tiež mi to lezie občas na nervy, keď len o tom točí a hlavne, ked si kúpi novú vec, ale tak jedným uchom dnu a druhým von a tvárim sa že ma to zaujíma. Ale po 3 rokoch už to začína aj mňa chytať. Vnímam to ako oddych a vypnutie od všetkého, hlavne stresu a ľudí

roja01
16. aug 2025

Však nájdi niečo s pobytom a tiež choď raz za čas s kamoškou. Prestriedate sa.
Viem, rybolov je povolený od marca do augusta, t.j. 1/2 roka. Druhý polrok ti to nevynahradi?

autor
16. aug 2025
@anze25

Nezakazoval ale obmedziť …my bývame v dome cize prace na záhrade okolo domu je stále ….pokial je toto spravené môže ísť.keďže mame malé dieta väčšinou chodí na noc čiže z tým nemám až taký priblem 😅
Ale nebola by som s niekým kto uprednostňuje svoje koníčky pred rodinou !!! Ja som sa kvôli rodine tých svojich dokonca vzdala tak on musel svoje “obmedziť “

@anze25 ak dame nejakú dohodu vydrží len chvíľu . Jeho vymluva je že som si ho ako Rybára zobrala .

autor
16. aug 2025
@anonym_342e27

@anonym_autor ze tato diskusia je nejaky vtip? Prepac ale... Mne je to strasne smiesne vsetko...neviem nezda sa mi torealne.. Aby niekto bol posadnuty rybami a bol zavisly na rybach proste nechapem to

@anonym_342e27 naozaj real 😭😭

anonym_3b551f
16. aug 2025
@anonym_autor

@anze25 ak dame nejakú dohodu vydrží len chvíľu . Jeho vymluva je že som si ho ako Rybára zobrala .

@anonym_autor zobrala si si ho ako rybára, ale nepracoval na týždňovky kedy chce byť s deťmi, doma porobiť, s tebou spoločný život?Toto by som netolerovala veď žijete oddelene.Nech ide, ale v rozumnej miere

autor
16. aug 2025
@roja01

Však nájdi niečo s pobytom a tiež choď raz za čas s kamoškou. Prestriedate sa.
Viem, rybolov je povolený od marca do augusta, t.j. 1/2 roka. Druhý polrok ti to nevynahradi?

@roja01 to sa mu nepáči keď mám byt na noc preč z domu . Ale idem v septembry na wellness s kamoskou a to už oheň na streche čo tam akože budem robiť 🤷🏼‍♀️

anonym_3b551f
16. aug 2025

Má aj rodinu a tej sa treba venovať.Keby si ty povedala, že ideš na 3 dni s babami bol by tolerantný?

autor
16. aug 2025
@anonym_3b551f

@anonym_autor zobrala si si ho ako rybára, ale nepracoval na týždňovky kedy chce byť s deťmi, doma porobiť, s tebou spoločný život?Toto by som netolerovala veď žijete oddelene.Nech ide, ale v rozumnej miere

@anonym_3b551f len on si ide svoje ….

anonym_3b551f
16. aug 2025
@anonym_autor

@roja01 to sa mu nepáči keď mám byt na noc preč z domu . Ale idem v septembry na wellness s kamoskou a to už oheň na streche čo tam akože budem robiť 🤷🏼‍♀️

@anonym_autor no nič nájdeš si tam wellnessaka🤣

autor
16. aug 2025
@anonym_3b551f

Má aj rodinu a tej sa treba venovať.Keby si ty povedala, že ideš na 3 dni s babami bol by tolerantný?

@anonym_3b551f práve že nieje lebo ja ako žena môžem mat kohokoľvek a keď poviem že tiež jeho ryby nevidím ako aliby sa urazi

colsami
16. aug 2025

Nuz klasika, opat raz sa mi potvrdilo ze to patri medzi najhorsie konicky, co moze zenaty chlap a otec deti mat 🙃 nic v zlom, a cest vynimkam. Ale presne takychto rybarov ja sledujem v okoli. 90% fanatici, vsetko sa toci okolo ryb, a zena doma nestastna a sama s detmi permanentne. A chlap klapky na ociach, usiach, ryby ryby ryby, rybacky, prip.sutaze, zvaz, a tak dalej.

A tie, ktore hovorite ako mu ma nabalit deti alebo ist s nim - no nie kazdeho to bavi tam vysedavat, a potichu, za kazdeho pocasia, a teda deti uz vobec nie... Naopak - okrem tych, co tym realne ziju, to proste nebavi a je to urcitym sposobom najma s detmi jednoducho nekomfortne.

autor
16. aug 2025
@colsami

Nuz klasika, opat raz sa mi potvrdilo ze to patri medzi najhorsie konicky, co moze zenaty chlap a otec deti mat 🙃 nic v zlom, a cest vynimkam. Ale presne takychto rybarov ja sledujem v okoli. 90% fanatici, vsetko sa toci okolo ryb, a zena doma nestastna a sama s detmi permanentne. A chlap klapky na ociach, usiach, ryby ryby ryby, rybacky, prip.sutaze, zvaz, a tak dalej.

A tie, ktore hovorite ako mu ma nabalit deti alebo ist s nim - no nie kazdeho to bavi tam vysedavat, a potichu, za kazdeho pocasia, a teda deti uz vobec nie... Naopak - okrem tych, co tym realne ziju, to proste nebavi a je to urcitym sposobom najma s detmi jednoducho nekomfortne.

@colsami ďakujem proste u mna ro nefunguje že ideme všetci snim . Nebudeme sa 3 prispôsobivosť jednému .

anze25
16. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor predpokladám že asi bezdetného…tak nech prestane byt sebec a venovat sa rodine … inak by som odišla …načo mi je taký muz

autor
16. aug 2025
@anze25

@anonym_autor predpokladám že asi bezdetného…tak nech prestane byt sebec a venovat sa rodine … inak by som odišla …načo mi je taký muz

@anze25 no už som sa snažila snim dohodnúť aby má vyplatíl a mohla si s deťmi nájsť slušne bývanie ale
To odmieta a bez peňazí to je na figu ísť preč .

skumavka
16. aug 2025
@colsami

@colsami trochu na odľahčenie- ved sa aj hovorí, že rybar= tichý blázon. Ale najhoršia kombinácia konickov je rybár + numizmatik. A ak je chlap k tomu náhodou ešte aj povolaním vojak, tak amen tma😅

anonym_6361a1
16. aug 2025
@anonym_autor

@petulda333 a ako keď mala tam nechce ? Vydrž tak 2 hodiny

@anonym_autor toto nie je manžel a otec, žije si ako slobodný bez záväzkov. Zapíš mu, koľko času mesačne venuje svojmu koníčku a spýtaj sa, či bude s tým ok, ak budeš aj ty odchádzať na tak dlho, keď on už po sezóne nebude chodiť na ryby, že by ste sa vymenili. A kedy žijete spolu ako rodina. Na jednej strane by som ti radila vykašľať sa na neho a povedať mu, že si budeš hľadať pre seba skutočného partnera a pre deti otca, ktorý sa im bude venovať, ale čo dosiahneš rozvodom? Pochybujem, že by si v sezóne bral deti na víkend, ak áno, tak by ich asi niekomu strčil, lebo na rybách by mu prekážali. Asi by som s ním skúsila rozhovor a nejaký kompromis. ak neuspeješ, potom musíš sama zvážiť, čo je pre teba lepšie. Zrejme ale boi ryby vždy na prvom mieste, aj keď ste ešte nemsli deti, len vtedy si to vnímala ináč. Aj som ti chcela napísať, aby ste kúpili karavan a išla by si aj ty s ním do prírody, ale ked to má spojené s kamarátmi a chlastom, tak je to asi zbytošné

liusa82
16. aug 2025

nemám síce polovičku rybára ale tato je rybár a tiež to mamine liezlo vždy na nervy.A to že tam chodil ani tak nie to jej bolo akože jedno išiel ráno alebo nad ránom a prišiel poobede.Sem tam sme išli spolu s ním občas aj stanovačka pri vode bola.Ale nákupy mu robila na rybačku a to jej liezlo na nervy.Ako nechápem prečo si nenakupoval sám ale dobre ja som bola decko takže som to neriešila😀 a ďalšia vec čistenie a pitvanie rýb.Robil výlučne doma v dreze takže si vieš predstaviť ten krásny smrádok od rybaciny všade😁 stále mu hovorila aby to čistil pri vode a domov došiel už s vypitvanými ale to ako hrach na stenu.No ale aspoň boli ryby

autor
16. aug 2025
@anonym_6361a1

@anonym_autor toto nie je manžel a otec, žije si ako slobodný bez záväzkov. Zapíš mu, koľko času mesačne venuje svojmu koníčku a spýtaj sa, či bude s tým ok, ak budeš aj ty odchádzať na tak dlho, keď on už po sezóne nebude chodiť na ryby, že by ste sa vymenili. A kedy žijete spolu ako rodina. Na jednej strane by som ti radila vykašľať sa na neho a povedať mu, že si budeš hľadať pre seba skutočného partnera a pre deti otca, ktorý sa im bude venovať, ale čo dosiahneš rozvodom? Pochybujem, že by si v sezóne bral deti na víkend, ak áno, tak by ich asi niekomu strčil, lebo na rybách by mu prekážali. Asi by som s ním skúsila rozhovor a nejaký kompromis. ak neuspeješ, potom musíš sama zvážiť, čo je pre teba lepšie. Zrejme ale boi ryby vždy na prvom mieste, aj keď ste ešte nemsli deti, len vtedy si to vnímala ináč. Aj som ti chcela napísať, aby ste kúpili karavan a išla by si aj ty s ním do prírody, ale ked to má spojené s kamarátmi a chlastom, tak je to asi zbytošné

@anonym_6361a1 mame aj karavan ale proste ja nechcem chodiť . Ja sa tam nevyspim žaby , horko , hmyz decká rozbite ja tiež . A proste nechcem sa mu prispôsobiť už . On na mna neberie ohľad

biba_18
16. aug 2025

a čo on má čo súhlasiť že ťa vyplatí - ste manželia a máte všetko na 1/2…

autor
16. aug 2025
@biba_18

a čo on má čo súhlasiť že ťa vyplatí - ste manželia a máte všetko na 1/2…

@biba_18 nemáme on už dom mal postavený niesom zapísaná LV

biba_18
16. aug 2025

božemoj…

amonet
16. aug 2025
@anonym_autor

@amonet ja tam chodiť nechcem . Stačí mi doma to počúvať a koľko to ide do peňazí ani nehovorím .

@anonym_autor nuz vravim. ty nechces. za mna je to komplexny problem nie iba teraz. mate problem v manzelstve a tak uteka tam kde ma pokoj. moznosti su. od zakladnej komunikacie cez terapiu az po rozvod. otazka je co sa ti chce

barka1
17. aug 2025
@anonym_342e27

@anonym_autor ze tato diskusia je nejaky vtip? Prepac ale... Mne je to strasne smiesne vsetko...neviem nezda sa mi torealne.. Aby niekto bol posadnuty rybami a bol zavisly na rybach proste nechapem to

@anonym_342e27 rybár je diagnóza. Podobne ako polovnik. Áno, niektori vedia tento koníček drzat na uzde, ale ini tým žiju. Doslova. A nie, nemusí to byť o úteku z domu.

autor
17. aug 2025
@amonet

@anonym_autor nuz vravim. ty nechces. za mna je to komplexny problem nie iba teraz. mate problem v manzelstve a tak uteka tam kde ma pokoj. moznosti su. od zakladnej komunikacie cez terapiu az po rozvod. otazka je co sa ti chce

@amonet neuteka , proste je to jeho priorita

liliputka2131
17. aug 2025

Autorka mam muza rybara a ked pride 1jun co sa da chytat 24h tak uz ho niet😄a vies co vobec mi to nevadi chodia aj na tyzden partia ,varia gulas popijaju a pride uplne zregenerovany a ja tiez oddychnem ku mne zase pride sestra ,kamosky ....ked boli deti male cele leto sme stravili na domasi lebo chceli sa kupat atd uz su pubertaci a syn uz ma tiez povolenku takze chodia spolu a mna ani nehne tam ist uz !,neviem aka si ty povaha ale ja si to uzivam,jedine co mi vadi ked pridu domov po vikende ,veci vyudene od ohna od bahna smrad ,a nevedia sa dojest 😄

lenkakravcova
17. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_3b551f práve že nieje lebo ja ako žena môžem mat kohokoľvek a keď poviem že tiež jeho ryby nevidím ako aliby sa urazi

@anonym_autor mňa by hnevali tie chaty s alkoholom k tomu. Lebo keď toto bude robiť pravidelne, tak budeš mať doma alkoholika. A potom už tie ryby nezruší nikdy ani neobmedzí, lebo bude chcieť tam chodiť - už len z fyzického hľadiska kvôli alkoholu. ☹

derdia
17. aug 2025

Pozri nemá vas za nic. Lepšie mu je pri rieke alebo pri jazere. Vôbec mu nie je ľúto, ze Vas nevidí, ze Vas necháva samých, ze si ty na všetko sama. Krasny eegositicky si užíva svoj koníček. Ved doma ma všetko zariadené. Navarene, postarané, vyzehlene, upratané....ved predsa to všetko skvele zariadil. A este si stihne aj 3 dni oddýchnuť... Pred tým ako odíde na týždňovú, kde mu je tiež skvele...
Jasne ze treba rázny rozhovor.. Nech sa rozhodne ci chce rodinu alebo zit pri rieke...
Aj tak s nim v podstate už nič nemas. Nenahovaram ta na rozvod, to si musíš sama zatriediť v hlave. Ja ti píšem fakty
A fakty sú fakty.
Aby si videla co pre tvojho manzela najdôležitejšie... A vy to nie ste.

lucia13022023
17. aug 2025

Mužov brat je rybár. Za ten čas co sme spolu s mužom, mal 3-4 partnerky, super ženy, a každá z nich to s nim skončila kvôli rybám. Ze to už nedávali. A ja sa im teda nečudujem. A to nemali deti...
Takýto zarytý rybári ako je predpokladám aj tvoj manžel, sú na rybách kľudne 4-5 dní, alebo ak pracujú tak venujú všetok svoj voľný čas rybám. A keď sú náhodou doma, tak rozprávajú o rybách 🤣

anonym_6361a1
17. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_6361a1 mame aj karavan ale proste ja nechcem chodiť . Ja sa tam nevyspim žaby , horko , hmyz decká rozbite ja tiež . A proste nechcem sa mu prispôsobiť už . On na mna neberie ohľad

@anonym_autor ja ťa plne chápem, ja by som toto netolerovala ani náhodou. Môj muž má tiež konáčka, vlastne dva, ale venuje sa im pár hodín týždenne, tak ako aj ja mojím. Ja by som s ním nemala ani tom druhé dieťa

morpheuss
17. aug 2025
@anonym_autor

@biba_18 nemáme on už dom mal postavený niesom zapísaná LV

@anonym_autor nerozumiem jednej veci... vadí ti, že je s tebou málo, preto sa s ním chceš rozviesť, aby ste neboli spolu vôbec... tak si šťastnejšia s ním alebo bez neho?