icon

Ako zvládnuť každodenné otravné návštevy svokry?

dominikatomas
15. mar 2024

Zdravim. Chcem sa spýtať či to je normálne keď každý deň tu chodí mojej svokry dcéra s jej rozmaznanym príveskom (21), a vždy sa bavia l Tom istom pletky,pletky,chvalene čo majú čo nie ... Mne to príde otravné a trápne... Keď prídu a ja som hore , nebezim dole ako sa zjavia som typ človeka,ktoré také hlúposti nezaujímajú ... Nemám problém ,že prídu ale skoro každý deň. Bohužiaľ nemám slovo ani keď som budúca nevesta ... V Tom nič nezmením,ale zase nezmením sa kvôli nim,nech si tarakaju .. mám kamamosky a okruh ľudí,s ktorými sa bavíme o normálnych veciach nie o Tom ,kto čo má ,že na to majú atď .. ako povedala moja známa nie je to tvoja povinnosť tam byť, je to jej návšteva, nerob čo nechceš a riadim sa tým. Má niektorá niečo podobné aký máte na to názor čo by ste robili? Opakujem je to pravidelne niekedy to bol iba víkend ....

Strana
z6
dominikatomas
autor
16. mar 2024

@alessavandervelden No mňa sa sa nedotknú tvoje nemôže má uraziť osoba ,ktorá mi do života nič nedáva🙂😉

dominikatomas
autor
16. mar 2024

@dskjhfdlkdjhl tvoja spriaznená duša si ty sama. Rozumieš si so sebou🙂, ja sa tiež nestacim čudovať čo si za osobu už sa vôbec nebudem k tebe vyjadrovať.

dominikatomas
autor
16. mar 2024

@domi2425 počkaj ženy čo nie sú ešte matky sú akoze hlúpe?? A to jediné hrdinstvo čo máš že ich máš ty? Vážne nebuď smiešna. Presne toto žena napíše iba druhej žene ty máš ja nie čo ty vieš. Prosím ťa utri si čelo ,lebo melies jendo cez piate...

domi2425
16. mar 2024

@dominikatomas To som kde napisala prosim ta ? 😂Ty teda vies citat s porozumenim. Ja dieta zatial nemam, iba mi prislo smiesne ako sa paprcis ze ta ludia hodnotia na zaklade par viet a vyjdruju sa urazlivo voci tebe, ale ty v pohode na zaklade par viet odsudis aka je kto matka, ze sa nevyjadruje ako zena alebo ze je tupelo😂Moja zlata, ani sa necudujem ze ta nikto nema rad a to ze sa ti ludia pozdravia na ulici fakt nie je ziadne meritko.
Ani pisat, ani citat a este si aj financne negramotna🤣Ja teda komunizmus nepamatam, lebo som ho nezazila a svoje byvanie mam. Len to treba aj zdvihnut rit a neprizivovat sa u rodicov alebo svokry. Ty tupelko nadpriemerne inteligentne🤣

dominikatomas
autor
16. mar 2024

@domi2425 zlatíčko nevieš o mne nič tak si ti neskackaj ,lebo darmo takato atrapka má neurazí 🙂😛😉 z pismieniek si vytvarať svoje príbehy tak im aj ver 😉Tupelinka krásna ty si taká hlupucko naivná , že uveris každej hovadinke ,len aby si bola v boji za práva, že? Z teba si ľudia musia robiť srandu ,že všetkému uveris lebo si naivka 😉🙂 vidíš ty si nižšie ako ja. Veľmi si hrdá ako píšeš , ale nejde to Zlatko 🙂 vidíš musia byť aj inteligentnejší ako ty , lebo po žiadnej stránke nie si zaujímavá. A vystatovat s aha mám svoje Zlatko, to nie je jediná výhra v živote , príde chvíľa keď razom nebudeš mať nič a potom čo? Potom budeš hrdinka?

domi2425
16. mar 2024

@dominikatomas 😂ty si dobra sedlana.. a vobec nie povodom, ale to zmyslanie🤦🏻‍♀️

oranzovyvevericnik
16. mar 2024

Tajne dufam, ze toto je troll...
ale ked sa pozrieme na dianie na Slovensku...stracam iluzie.

dominikatomas
autor
16. mar 2024

@domi2425 ty si nižšie ako sedlana a niečo ľahšie 🙂🙂😉 kto môže vydržať s takým kuracím mozgom ako máš ty? Naozaj sa čudujem veľmi 🙂 ci si nejaká prominentka možno máš konekcie 🙂 tak potom to veľa vysvetľuje... Okej.. zbohom

letfenixa
16. mar 2024

@dominikatomas konexie

domi2425
16. mar 2024

@dominikatomas ake zbohom?😂ved este nieco pekne mi napis

zooeynka
16. mar 2024

Pytala si sa co by sme robili....vsetky ti napisali to iste - odstahovali by sme sa, lebo kazda normalna zena chape, ze ked pride s 1 kufrom k cudzej rodine do domacnosti, tak nema narok otvarat usta ani krutit ocami nad zvykmi domacich. Liezt na nervy ti mozu, ale kazda pricetna si uvedomuje, ze nie je vo svojom, ze domacou pani je tam niekto iny a nemam narok zavadzat nove pravidla. To je cele. Zda sa ze to ty vidis inak, tak trp v tej hnusnej, zlej domacnosti dalej.

eli22111
16. mar 2024

V prvom rade, ano, je to normálne, ved prisla na miesto, kde vyrastala a ku vlastnej matke a je pekne, ze majú taký blizky vzťah .... Ty svoju nenavstevujes? Okrem toho, riesis "uroven" ich rozhovorov, a pritom v podstate ty riesis podobné, akurat s cudzimi ľuďmi na MK. Myslim, ze do toho, o com sa bavia, ta nic nie je... A ako radili uz aj ostatní, vybav si hypotéku a nemusis "trpiet".

Strana
z6