Ako zvládnuť komplikovaný vzťah s matkou?
Bojím sa vychádzať uz len ako kolvek s matkou. Do kopy toho nič nehovorí hovorí so mnou len obrazne. Citim sa ignorovana aj u otca i ked ten je na mna ako tak chápavý, dobrák to mám po ňom.Skor citim ignor zo strany matky. Stale sa len jeduje i ked som sa snažila obhajovať ale prišlo mi to také že je to zbytočne niekedy sa da na vecí aj vykašľať, počúvam ju na slovo všetko sa snažím som vyčerpaná. Furt akiby bolo s matkou nejaky pocit že mám problém.podla otca sa doma len nudím lebo som na dôchodku. Matka to berie akoby som im to vyčítala,ja uz neviem nájsť v ničom vychodisko všetko akokoľvek sa snažím je len chyba a hanba. Často rozmýšľam nad smrtou lebo mi pride lepší ako život niekedy. Radili mi aj ma napadlo aby som sa odstahovala ale z dochodku ledva vyzijem. Totálne mám pocit ze na mne nezalezi
@tina356 Čiže ty si psychiatrický pacient na invalidnom dôchodku, celý život doma vyjedáš a nasieraš svojich rodičov a este sa na nich aj sťažuješ na internete. Moj ty Bože! 🤣🤣🤣
@anonym_4ee9f1 a z toho sedenia doma a nič nerobenia im esre viac potom šibe. Žiadne ze ID a nepracovat. Nie nadarmo sa hovorí, že práca sllachti a ma veľký význam pri poludsteni opice. Platí to do bodky

@tina356 veď dá chod spýtať do nemocnice, či ťa vezmú a aké potrebuješ vzdelanie, ktoré si môžeš aj dorobiť.
Ja v nemocnici pracujem a rozhodne neberieme bez aspoň trochu primeraného vzdelania, jedine upratovačky
@anonym_7ec6d3
@anonym_7ec6d3 aha