Ako zvládnuť konflikty s bývalou manželkou partnera?
Ahojte, idem sa vás popytat tie čo žijete s rozvedenym mužom ktorí ma deti a bývalú úplnú psychopatku...ja som už psychicky na dne ,jeho bývalá robí len samé peklo, kedysi som sa snou pohádala čo som myslela že už infarkt asi dostanem a samozrejme od vtedy všetko cez dieťa rieši...8rocne) zakazi,príkazy atď ... Tým pádom ako má mať muž dieťa tak ja idem preč lebo ani ono somnou už nechce byť pri Tom som vždy sa starala,zaujímala kupovala atď lenže matka začala pred dieťaťom vyprávať ako nadávam otcovi (čo samozrejme klame ) v živote sa neponizim na takú ženu aby som mužovi nadávala do kkt....atď ...a ja som už v takom bode že keď viem že idú k nemu že ja odchádzam od vlastného manžela len kôli našim hádkam a tomu že to musela riešiť cez dieťa naše problémy tak mi je až zle. Popravde ja milujem najviac na svete svojho muža ale takto žiť je psychicky dosť ťažké ,porozprávať sa snou nemá význam lebo to není nič iné len ty si ku*va,pi*a a ja neviem čo všetko možné (ak sa pýtate či som jej muža prebrala tak to nie) už rozmýšľam nad rozvodom len až chodí dieťa k mužovi tak ako majú súdom stanovené a nie 2 x do roka ...keď treba niečo navyše zaplatiť vtedy volá ale keď o nič nejde tak pomaly nevie malý že má otca...vidím ako sa muž trápi a ja som v neustálom strese, postupujeme už 3 rok IVf a ja neviem hlavu ukľudniť keď ja len čakám kedy zas čo bude zle ..som v strašnom strese každý deň a neviem či si mám už pýtať lieky na ukludnenie alebo čo robiť :( ako to zvládnuť takéto situácie
@earlgrey prepac, az teraz som citala tvoj prispevok, sranda, ako rovnako rozmyslame🙂
@oliolijanka Len mi tam unikol ten jeden rok, čo sa pokúšali o dieťa...no nevychádza to nijako...
@oliolijanka Len mi tam unikol ten jeden rok, čo sa pokúšali o dieťa...no nevychádza to nijako...
@earlgrey Ano, autorka vstupila, vedome alebo nevedome, do neukonceneho, nevyrieseneho vztahu a toto, co tu popisuje, su dosledky jej omylu.
Nebola by prva, ani posledna, ktorej by milenec tvrdil, ze uz so zenou nebyva, ze je to sialena zuriva bosorka, ktora ho podvadzala a opustila...no a po case sa z milenca vykluje podpapucnik domaci s vrucnym vztahom ku svojej ex.
Este raz sa opytam... pises, ze ste sa dali dokopy, tri roky po tom, co sa rozisli. Bol v tom case, kedy ste sa spoznali, uz rozvedeny?
Mne nevychadzaju roky.. chlapec ma 8 rokov. Z toho tri si na IVF, rok ste sa pokusali, kym ste sa odhodlali k IVF a rok ste sa spoznavali, kym ste sa rozhodli spravit si dieta a tri roky bol rozideny. Cize ona si nasla ineho, ked bola tehotna? Alebo s noborodencom?
@oliolijanka však písala, že už spolu neboli. Nechápem prečo by už musel vyt hneď rozvedený. Rozvod mohol iz prebiehať... zase nemoralizujte
Chlapec má 8 rokov, bude mať 9 v októbri. My riešime necelé tri roky IVf to mal cca 5 rokov , 1 rok spoznavacka a on malý mal asi 1-2 roky keď odišla od neho za iným. ...mne je jedno prečo ako sa rozišli bol to ich problém, len ona začala robiť peklo po našej svadbe dovtedy všetko fungovalo...on si nevie urobiť poriadku keď ja som čosi navrhla bolo zle takže sa už nestarám o nič ...len má zaujíma ako sa mám s tým psychicky vysporiadať že má muž takýto vzťah s dieťaťom pretože samozrejme útoky sú na mňa že kôli mne a pri Tom som nič zle deťom neurobila a samozrejme že si ani po hlave nenechám skákať od nejakej pipky....
@oliolijanka však písala, že už spolu neboli. Nechápem prečo by už musel vyt hneď rozvedený. Rozvod mohol iz prebiehať... zase nemoralizujte
@anonym_18ceb8 To nie je o moralizovani. Ja sa snazim autorke pomoct, nechcem jej zle.
Ja sa snazim poukazat na to, ze ju jej manzel mozno na zaciatku ich vztahu uviedol do omylu. Resp. jeho byvala manzelka to vtedy vnimala inak, ako to vnimal on.
Ak by som odisla od hnupa a on by si nasiel novu zensku, ktora by cez vikendy opatrovala moje dieta, tak jej budem posielat kvety, a nenazyvala by som ju pi... ani kur...
@anonym_18ceb8 To nie je o moralizovani. Ja sa snazim autorke pomoct, nechcem jej zle.
Ja sa snazim poukazat na to, ze ju jej manzel mozno na zaciatku ich vztahu uviedol do omylu. Resp. jeho byvala manzelka to vtedy vnimala inak, ako to vnimal on.
Ak by som odisla od hnupa a on by si nasiel novu zensku, ktora by cez vikendy opatrovala moje dieta, tak jej budem posielat kvety, a nenazyvala by som ju pi... ani kur...
@oliolijanka očividne neuviedol, keď už včera písala, že to jeho ex bola iniciatorom rozchodu, keďže si nasla niekoho iného. Skôr to ex nevyšlo, tak prečo by malo aj jemu všakže? Máš rôznych ľudí, nie každý je ako ty. Tiež som tvojho názoru, že ak je dieťa a ľudia od seba odídu je lepšie vychádzať s novými partnermi.
Chlapec má 8 rokov, bude mať 9 v októbri. My riešime necelé tri roky IVf to mal cca 5 rokov , 1 rok spoznavacka a on malý mal asi 1-2 roky keď odišla od neho za iným. ...mne je jedno prečo ako sa rozišli bol to ich problém, len ona začala robiť peklo po našej svadbe dovtedy všetko fungovalo...on si nevie urobiť poriadku keď ja som čosi navrhla bolo zle takže sa už nestarám o nič ...len má zaujíma ako sa mám s tým psychicky vysporiadať že má muž takýto vzťah s dieťaťom pretože samozrejme útoky sú na mňa že kôli mne a pri Tom som nič zle deťom neurobila a samozrejme že si ani po hlave nenechám skákať od nejakej pipky....
@anonym_autor pockat pockat tvoj muz ma vzťah s ex
V tomto chaose a blazinci by som nebola už ani deň to v tomto ma vyrastať ďalšie dieťa? Aj keby sa chlap valal v zlate tak by som si takto nervy nenicila s chlapom čo ešte poriadne neuzavrel jeden vzťah a nenastavil si pravidlá s bývalou to je o drzku.
V tomto chaose a blazinci by som nebola už ani deň to v tomto ma vyrastať ďalšie dieťa? Aj keby sa chlap valal v zlate tak by som si takto nervy nenicila s chlapom čo ešte poriadne neuzavrel jeden vzťah a nenastavil si pravidlá s bývalou to je o drzku.
@sova7 však práve , máte pravdu len ja ho moc ľúbim a predstaviť si rozvod kôli jeho dieťati a bývalej...sama neviem čo robiť ..viem že malý raz vyrastie len dlhé roky čakať na to kým začneme normálne žiť 🙈🙈
@sova7 však práve , máte pravdu len ja ho moc ľúbim a predstaviť si rozvod kôli jeho dieťati a bývalej...sama neviem čo robiť ..viem že malý raz vyrastie len dlhé roky čakať na to kým začneme normálne žiť 🙈🙈
@anonym_autor co tak "nahodne" stretnut niekde jej rodicov a pekne im zhrnut jej logiku, 1.podvadza,2.odide,3.ziarli po exovej 2.svadbe,4.intriguje ako najata... Jej sa ten vztah rozpadol, kvoli ktoremu odisla, ma dalsi? Nechodi do roboty, ze ma cas na taketo bomby💥mierene na teba...
@anonym_autor čo ľubis na tomto mantakovi čo ani uzavrieť vzťah nevie a ani čo so sebou a synom. Do tohto cvokhausu doniesť ďalšie dieťa je riadna hlupost a v tom strese je iwf úplne vyhodené peniaze. Keď čítam vetu ale ja ho ľúbim pritom je to s ním celé na palicu len udivene krútim hlavou ach bože ženy ! Ty možno k dieťaťu potrebuješ len kľud zdravý vztah a v pohode chlapa. Keď už sa musis ty zničiť lebo tak aspoň dieta si nerobte. To nemá na výber. Inak ten chaos v ktorom žiješ to okolo lásky ani neutekalo
@anonym_autor co tak "nahodne" stretnut niekde jej rodicov a pekne im zhrnut jej logiku, 1.podvadza,2.odide,3.ziarli po exovej 2.svadbe,4.intriguje ako najata... Jej sa ten vztah rozpadol, kvoli ktoremu odisla, ma dalsi? Nechodi do roboty, ze ma cas na taketo bomby💥mierene na teba...
@ahhola jej rodičov,koli čomu
@anonym_autor napisala si ,že ako psychicky zvládnuť takýto vzťah s dieťaťom,on ma ale vzťah s ex a nie s dieťaťom
@minenkaa jaj prepáč ..no myslela som to tak že mňa viacej trápi to že dieťa k nemu nechce ísť že je to psychicky náročné keď muža vidím že je z toho smutný ale urobiť preto tiež nič nechce a aj keby urobil tak zas je niečo iné zle ....to je dokola istý kolotoč problémov a hádok
@ahhola nerobí veru nikde....tak čas má na všetko ...
@ahhola nerobí veru nikde....tak čas má na všetko ...
@anonym_autor a jej mama je alkoholicka tak to snou riešiť už vôbec nič
@anonym_autor toto je o tvojom mužovi, on ma koľko, 20rokov?
Boji sa ex?
Neviem si s nou poradiť, dihodnut..tak na Sydney,na tvrdo.
Ale ukazuje ti ze ty si bokom a on je z nej celý pokakany?
Ty nemáš čo odchádzať z bytu či skrývať sa a prepáč.
Keď je odovzdávanie dieťaťa vždy cirkus taj naco oba chodi k vám domov.
Nech si ho item vyzdvihne doma, vlnky, kdekoľvek ale nie na prahu vášho bytu.naco sa tam ona nominuje a dnu do bytu?????
@minenkaa jaj prepáč ..no myslela som to tak že mňa viacej trápi to že dieťa k nemu nechce ísť že je to psychicky náročné keď muža vidím že je z toho smutný ale urobiť preto tiež nič nechce a aj keby urobil tak zas je niečo iné zle ....to je dokola istý kolotoč problémov a hádok
@anonym_autor to nie je žiaden kolotoč problémov,to je neriešenie problému
Inak s kým ma ten chlap vzťah s tebou alebo s ex,pre ktorú toho viac spraví
@anonym_autor a jej mama je alkoholicka tak to snou riešiť už vôbec nič
@anonym_autor s dobrou familiou sa zaplietol, mamka intriganka, baba ozranka, chudak ten maly. Niekto by ju mal chytit pod krkom, to je niekedy za tisic slov. 👽
@anonym_autor s dobrou familiou sa zaplietol, mamka intriganka, baba ozranka, chudak ten maly. Niekto by ju mal chytit pod krkom, to je niekedy za tisic slov. 👽
@ahhola hlavne sa snažiť dostať syna do starostlivosť... co ho pri nich čaká...
@earlgrey lasocka moja vsak toto nie je pre teba tema, ty mas rada erotikus a uhorky temy a nie nejaku co si bere za muza vadny kus aj zo zavadami
@earlgrey lasocka moja vsak toto nie je pre teba tema, ty mas rada erotikus a uhorky temy a nie nejaku co si bere za muza vadny kus aj zo zavadami
@princkrason Nooo si predstav, že občas viem byť aj normálna 🤣
@princkrason
@earlgrey Veď tam je. Manžel túži po iných ženách. Či ako sa to volá. 🙂
@earlgrey o dva tyzdne pojdem ,asi na vychod tak hadam budes doma, ci? 😉
@earlgrey o dva tyzdne pojdem ,asi na vychod tak hadam budes doma, ci? 😉
@princkrason Ja doma budem určite, len nech ten môj je preč a budú aj buchty 🤣🤣🤣

A to predtým, ako si sa vydala sa takto nesprávala? či toto trpíš celé tie roky? syn má 8 rokov...3 roky riešiš IVF....dajme tomu, že rok ste sa poznali, pokiaľ bola svadba...čiže malý mal 4 roky...a predtým bol 3 roky už lo rozchode/rozvode...čiže toto sa deje odkedy má malý 1 rok? tak on si ju takto naučil...za 7 rokov si mohol nastaviť jasné hranice...
@earlgrey prepac, az teraz som citala tvoj prispevok, sranda, ako rovnako rozmyslame🙂