Ako zvládnuť konflikty so švagrinou počas tehotenstva?
Ahojte s manželom sme spolu 8 rokov, manželmi sme skoro 4... má staršiu sestru kým chodila do práce bola švagriná snov vedela som snou hovoriť o hocičom... po tom čo otehotnela začala byť mamkin cicek skákali okolo nej ako okolo vajca podotýkam ze kým nemali deti nemali na seba pekného slova... švagriná spohodlnela a mali druhe dieťa... my s manželom sme mali problém s otehotnenim nevyhli sme sa debilnym poznámkam typu kedy budú deti či nám treba prísť pomôcť alebo ze ona kľudne privíta aj tretie co ja ako kvázi "neplodná"... no zle sa to počúvalo... po 3 a pol roku sa na nás usmialo šťastie a som tehotná cez vianoce sme im to oznámili reakcia bola krásna slzy v očiach a pri ďalšej návšteve zabila ze počkajú do nášho termínu a ze budu mat ďalšie ide ma poraziť ako keby potrebovala uputat pozornosť na seba v novembri bol rok co robí a už chce ísť na materskú pritom s dvoma detmi bola skoro 7 rokov doma... ide mi len o to nech rodí ako čerešňa ale svokrovci rýchlo pri deťoch zabudli na krivdu ze sa nestretavali a idú sa z nej posrat a ona keď otehotnie pomoc z ich strany asi neprichádza do úvahy... som z toho na prášky neviem či som zaujata len ja alebo je proste drbnuta ona... ešte podotýkam mam skvelých rodičov ale svokrovci idú tento rok do dôchodku moji sú ešte pracujúci teda pomoc bude asi možná len cez víkendy... váš názor? Mam skludnit tehotenské hormóny? :D alebo jej dat facku lemre lenivej 35 ročnej? Ďakujem za každé prečítanie
No dievčatá, ale ste jej naložili, až tak, že sa ani neodváži niečo napísať. Vôbec nereaguje na komentáre.. ktovie, či nakoniec ju hanba NEFACKA. 😉
@markaterka možno si dala tu facku nakoniec sebe 😁
Tu sa skôr hodí názor na teba....no koment!!!
No,Švagriná je trúba ,polovica diskutujúcich k tomuto príspevku asi tiež.Držím palce ,nech to dobre všetko dopadne,gratulujem k bábätku .Švagriná bude pútať pozornosť za každú cenu ,musí byť ona na tróne ,iná nebude .A na facku by som to videla aj ja 😜
Ty musíš byt strašne nešťastná, hnusná, závistlivá ženská.

Prečo sa netesis že si otehotnela a riešiš švagrinú? Buď rada ,že aa to podarilo a ona nech rodí ako čerešňa ,ty budeš mat možno jedno a dáš mu viac 🙂 a neuvažujem hneď kto ti tvoje dieťatko bude baviť si mama a máš zrejme aj muža čiže otca pre dieťatko 🙂 je veľa rodín kde starý rodičia pracujú alebo bývajú ďaleko a vnúčatá nebavia .Nie je to povinnosť skôr privilégium ;) a hej z tvojho príspevku cítiť žiarlivosť len nerozumiem prečo