icon

Ako zvládnuť muža, ktorý vždy zapína telku?

Včera o 14:50

Ahojte. Neviem, prečo ma to posledné mesiace tak vytáča, ale on príde domov a automaticky zapne telku, aj keď ju vôbec nesleduje. Len aby niečo hralo. Ja mám zas po práci chuť na ticho a ten zvuk v pozadí ma strašne unavuje. Už rozmýšľam, či som len precitlivená, alebo by mi z toho liezlo na nervy každému :-/ Máte to niekto podobne? Neviem, ako to vyriešiť :-/ Každý chceme niečo iné, aj keď to je asi pre niekoho blbosť.

Strana
z2
anonym_af7fab
Včera o 14:53

bývate v garsónke?
Chceš ticho, choď do inej miestnosti.

cyberk
Včera o 14:53

Tak chod do inej izby… ak nemate deti, a ine povinnosti nema, tak w/e

maca1984
Včera o 14:57

Aj môj zapina telku a nepozerá ju, často popri telke ešte robí. Nerozčuluje ma to. Keby áno, tak odídem do inej izby.

jblheart
Včera o 15:01

Tak nalej do telky vodu kým nie je doma. 😂😂

anonym_57c197
Včera o 15:04

@anonym_autor okej. Povedala si mu to? Alebo tu mame dalsiu, co nekomunikuje?

anonym_30fa2a
Včera o 15:06

a radio ti tiež vadi ?
chodite domov v rovnakom čase
skúšali si komunikovať o tom ?

anonym_d87060
Včera o 15:09

Ano, aj mne to vadí. Ked som bola na návšteve, tak to tak mali. Je to na nervy. Ved sa porozprávajte. Ak nepozerá, pusťite radio. Určite to aj menej škodí ako telka.

liusa82
Včera o 15:13

ja som nikdy inak nechápala ludi ktorí majú zapnutú telku len ako kulisu že nepozerám ju.Veď to zbytočne ide.My máme zapnutú telku len keď sme pri nej a niečo pozeráme.No ja by som ju buď hned vypla alebo odišla do inej miestnosti.Ale tiež poznám kopec ludi čo to má takto zapnuté len zo zvyku

anonym_45ddf3
Včera o 15:18

Tiez mavam zapnutu ako kulisu popri praci (pracujem z domu). Ale ak by to niekomu vadilo, asi by som si to dala na tu hodinku kludne aj sluchatka...

anonym_af8107
Včera o 15:29

Niekto počúva podcasty , iný rádio alebo telku. Teraz napríklad zaváram, očistila som za bednu paradajok, a pol jednej paprík. Ešte sa chcem pustiť do sliviek, nedokázala by som to robiť v úplnom tichu.

michaela329
Včera o 15:34

U nás tiež stále niečo hrá, no a? Rádio, Tv - hlavne správy a sitcom. No vieme ako dvaja dospelí odkomunikovať, čo chceme. Povedz mu, že by mohol chvíľu počkať, že potrebuješ ticho a je vybavené 🤷 Inak ako konkrétne tá TV "škodí" viac ako rádio?

tenerifka
Včera o 15:55

Moji najlepsi kamodi za posledny rok su sluchadla/reproduktory. Od rana, kedy vstanem, dam na usi, pocuvam podcasty, hudbu, reels na Fb..... Nikoho neotravujem a nikto neotravuje mña.

anonym_d38b5c
Včera o 15:57

moj stale ako pride domov ako prve zapina tv, ale ja poviem akurat nech da tichsie, neznasam ked tv reve, on ma zavislost od mala na telke, keby je na mne ani telku nemame

anonym_b664a8
Včera o 16:02

Mne to tiež vadi keď to celý deň hra, keď sme doma, rádio TV, niekto neznáša to ticho, a niekto hlavne introverti ho vyhľadávajú.

anonym_81c69a
Včera o 16:04

´tak mna viac serie, ze dojde domov a prve co urobi zapina airko - a ja cele leto doma mrznem. Deky som prakticky ani neodlozila. Ja som uz zuriva z celeho airka. A v kancli dtto

anonym_256c1e
Včera o 16:09

Môj tiež zapína stále telku keď je doma. A pri tom robí veci a počúva. Ja keď dôjdem prinho tak stále vypínam telku, mám radšej keď je ticho.

mirage
Včera o 16:14
@michaela329

U nás tiež stále niečo hrá, no a? Rádio, Tv - hlavne správy a sitcom. No vieme ako dvaja dospelí odkomunikovať, čo chceme. Povedz mu, že by mohol chvíľu počkať, že potrebuješ ticho a je vybavené 🤷 Inak ako konkrétne tá TV "škodí" viac ako rádio?

@anonym_81c69a airko? To je nieco ako vianky? ;)
Neznasam zapnuty televizor ako podmaz. Ma to vela negativnych dopadov, staci si o tom precitat.
@michaela329

anonym_efe4f1
Včera o 16:19

@anonym_autor ja milujem TV ako kulisu 😃

wolf_
Včera o 16:20

Vadilo by mi to, holt, musel by sa mi prispôsobiť 😛 A buď mať tiež ticho alebo slúchadlá 🙂

euka210
Včera o 16:26

@anonym_autor keby mi to vadilo, idem inde. Mne vadia synove pesnicky, tak ked pride do kuchyne, bud vypne alebo si da sluchatka.
Je chcem niekedy pokoj, niekedy si pustim pesnicky.
Telku ako pozadie tiez neznasam a hlavne na navsteve ked sme. U nas ked sa nepozera, tak sa vypne.

anonym_83fe79
Včera o 16:38

Úplne ta chápem!! Mám to doma podobne a tiež mám toho plne zuby…od rana do večera ..a tie vaše rady že chod inde..a to mám ako celý den ležať v posteli akebo byt zavretá v kupelni? Hrozne mi to vadi..telku začínam iná keď si idem niečo pozrieť..to je tak raz za mesiac..

michaela329
Včera o 16:42
@mirage

@anonym_81c69a airko? To je nieco ako vianky? ;)
Neznasam zapnuty televizor ako podmaz. Ma to vela negativnych dopadov, staci si o tom precitat.
@michaela329

@mirage však by nemal byť problém byť konkrétny, keď o nich vieš.

anonym_55af5f
Včera o 16:42

@anonym_autor moj pusta stale nejaku hudbu alebo spravy a tiez mi to vadi. Mam rada klud. Ked odide z izby hned mu to vypinam 😆

anonym_efbac6
Včera o 16:43

Nemam to takto doma, ale uplne ta chapem, mne vadi hociaky takyto zvuk, neda sa pri tom rozpravat, radio znesiem len v aute, ked som tam sama

anonym_cabe9b
Včera o 16:45

Ja napríklad ked upratujem, alebo nieco robím tak si pustím hudbu. A ked sa manželovi nepáči, odíde do spálni a vybavené 🤷🏼‍♀️

anonym_168a07
Včera o 17:29
@anonym_81c69a

´tak mna viac serie, ze dojde domov a prve co urobi zapina airko - a ja cele leto doma mrznem. Deky som prakticky ani neodlozila. Ja som uz zuriva z celeho airka. A v kancli dtto

@anonym_81c69a a ty nevieš rozprávať alebo ťa ignoruje keď to povieš ?

anonym_26a7f5
Včera o 17:39
@anonym_81c69a

@anonym_81c69a no ja som to tiez musela googlit to je klima 😀 asi.No ale dneska urcite nebol den na klimu a uz asi ani tak nebude takze si oddychnes.Skor sa bude navecer kurit prikurovat ako klimovat

gab
Včera o 17:46

aj mne to vadi, ked ide v telke, co ma nezaujima a vadi mi to - tak sa to vyriesilo tym, ze mm si nasadi sluchatka a je pokoj. On si pocuva co chce a ja mam klud.

biba_18
Včera o 17:48
@liusa82

ja som nikdy inak nechápala ludi ktorí majú zapnutú telku len ako kulisu že nepozerám ju.Veď to zbytočne ide.My máme zapnutú telku len keď sme pri nej a niečo pozeráme.No ja by som ju buď hned vypla alebo odišla do inej miestnosti.Ale tiež poznám kopec ludi čo to má takto zapnuté len zo zvyku

@liusa82 telka je super vec, podľa toho čo máš zapnuté… že ty v tom nevidíš zmysel je ok, ale prečo ten zmysel spochybňuješ aj pre iných?

biba_18
Včera o 17:50
@anonym_b664a8

Mne to tiež vadi keď to celý deň hra, keď sme doma, rádio TV, niekto neznáša to ticho, a niekto hlavne introverti ho vyhľadávajú.

@anonym_b664a8 ja som introvert a mám telku pustenú fakt celý deň…

Strana
z2