Ako zvládnuť napätie vo vzťahu pred svadbou?
Zdravim. Zijem s partnerom na byte uz par rokov, chystame svatbu. Citim mezdi nami silnejuce napatie. Dozvedela som sa, ze z prace niekolkokrat chodieval s nejakou kamaratkou na kavu. Tvrdil mi, ze si vyborne rozumeju. Mne to zacalo dost vadit, ked sa vam chlap nevrati domov a pobehuje namiesto kamosov, s nejakou zenskou. Viem, ze ma z detstva vela priatelov, co sa tyka aj kamaratiek, ale tato to nie je. Uz mi to jiekolkokrat zatajil aby som sa zbytocne nerozculovala. Co ma ale najvacsmi vytocilo bola dnes sprava od tej dotycnej, ze si to cele medzi nimi zle vysvetlujem, ze ona mi ho neberie, len spolu chodili si sadnut ako priatelia. Ona priatela nema, ze sa z nejakym rozisla davnejsie.
Dozvedel sa to partner a zacalo este vacsie dusno jak predtym. Nevie otvorene komunikovat o tom, uz aj s mobilom chodi na wc, otaca ho dole displayom. Neraz vecer, ked sme si spravili pekny vecer pri veceri odisiel a furt ram vyskakovali spravy od nej. Furt si ju obranuje a uz ide proti mne, ze som hystericka a robim problem kde nie je. Ked mi prisla ta speava od nej napisala som jej, kde je jej miesto a ci by sa jej to pacilo, ale ona si ho zastava a aj samu seba, ze nic zle nerobi. Slecinka to peavdepodobne nepochopila.
Myslela som, ze ked uz chystame svadbu a davame peniaze do mnoho veci, ze si to budeme spolocne uzivat a on toto robi
@majka99999 A načo jej to, rozchod a hotovo.
@gribka1 ak by tvrdil, ze ona je furia ziarliva s bujnou fantaziou pred vsetkymi predsa. Citat kazdy vecer pred spanim si ich nemusi. 😬

Hlavne treba dokazy, dufam, ze si si tie spravy odfotila. A hlavne, co odpisal on.