Ako zvládnuť návštevy svokrovcov, keď ich nemáte radi?
Baby ahojte. Ako by som začala, hm no nemám rada svojich svokrovcov. Sú to chamtiví, neprajní ľudia. Svokor sa hrá, že je majster sveta, všetko je najlepšie len to čo spraví on, je chválenkár. Svokra? Ta robí v Nemecku a teda to už je iná panička 🤣 robí zo seba neviem co a pritom nula bodov, nemá ani pekného pohľadu, keď rozpráva tak neskutočne afektuje. Obaja by si za 20 centov dali aj do kolena vŕtať. Problém je v tom, že mi vadí k nim chodiť, muž sa samozrejme hnevá a "núti" ma tam byť s ním. Ja to z duše nenávidím. Je mi zle už keď vidím tabuľu dediny. Často sa kvôli tomu hádame a vždy mi povie, že 1 návštevu za 2 týždne vydržím. Moji rodicia sú upny opak. Tam chodí často a rada. Muza nenutim, veľakrát idem aj sama. No a mame 4 mesačnú dcéru a k tým svokrovcom chodí nerada aj kvôli tomu, vadí mi, že ju chcú chytať, kocikovat, brat na ruky. Vždy tam trpím. Zajtra robia oslavu a ja som dnes uz bez nálady lebo tam zajtra musím ísť. Co mam robiť?
Nic konkretne zle ti nespravili.

Akože čakala by som, že napíšeš čo ti vyviedli, alebo ako sa k tebe zle správajú....
Ale ty si napísala len čo ti na nich vadí a aký sú zlý....pre úplne kraviny.....
Akože nehnevaj sa....ty im možno tiež nesedis a rešpektujú ťa ako synovu partnerku tak sa tu nehraj na obeť a normálne rešpektuj ty ich ako partnerovych rodičov...