icon

Ako zvládnuť nepochopenie v partnerskom súžití?

16. feb 2025

Podľa mňa to už nemá význam stále mu hovoriť to isté, že mi malo pomáha, on sa stále vyjadruje že mi pomáha dosť. Lenže prečo väčšinu dna leží na gauči s mobilom v ruke a ja stále na nohách v domácnosti a okolo deti až pokým nejdu spať. Stále mi vo všetkom oponuje a vytáča do nepricetnosti. Stále si vravím, že sa s ním nebudem baviť, aby som si neznicila zdravie..nejakú dobu aj vydržím, ale potom znova vybuchnem a poviem mu všetko, čo si myslím. On je tichej povahy, väčšinou ani neodpovedá. Mňa si vôbec neváži, nerieši so mnou nič, v podstate si ma nevšíma, komunikuje iba s deťmi. Ja sa cítim iba ako sluzka. Chcem v tom vytrvať kvôli deťom, lebo ich mam najradšej na svete. Chcem sa začať venovať iba sebe a deťom a tak byť šťastná a spokojná.

Strana
z6
autor
17. feb 2025

@ina2405 áno som a veľmi 😃 fuha to sa musíš spýtať jeho 😃 jeho mamička mu do toho nehovorí lebo nechce sa s ním nejako pohnevat..vieš taka opicia láska.

gribka1
17. feb 2025

@guiseppinka Nedotklo sa ma to, veď mám podobný názor. Len táto žienka je veľmi zmierená s týmto stavom.

autor
17. feb 2025

@guiseppinka jaj si zlata ale naozaj netreba. Uz tu bolo toho dosť spomenutého 😃

autor
17. feb 2025

@gribka1 co mi iné ostáva? A bývame v dosť drahom meste takže nemôžem si vyberať. Draha hypotéka a si rád že máš prácu..a potom naťahovanie na súdoch o deti..to sú iné stavy potom.

gribka1
17. feb 2025

Veď veľa šťastia, snáď sa nájde aj iná cesta neskôr.

autor
17. feb 2025

@gribka1 áno snáď áno. Možno snáď raz stretneme toho princa na bielom koni 😃 ale kľudne by mi stačilo aj keby sa mi o ňom len sníva 😃

havefaith
18. feb 2025

Bohužiaľ, mám doma podobného a akurát sme na križovatke...

princezna_bosorka
18. feb 2025

ak chces nieco mudre urobit kvoli detom, tak zo seba nenechaj robit sluzku a nenechavaj ich zit v rodine, kdesi partneri nerozumeju. Ak odmieta nieco zmenit on, zmen ty... zacala by som navrhom na rozvod.

nataly98
18. feb 2025

Prepáč ale podľa toho ako všetko píšeš mi z toho vychádza akurát tak jedno - nevážiš si sama seba, čo je celkom smutné. Pretože byť vo vzťahu s mužom, ktorý si ma neváži, neľúbi ma a vlastne so mnou ani nekomunikuje je fakt zbytočne trápenie. Chápem, že chceš vydržať kvôli deťom ale uvedom si, že deti si berú príklad zo svojich rodičov (a naozaj viem o čom hovorím). To že ty dohováraš synovi aby nebol ako jeho otec je síce pekné ale malé dieťa to naozaj nepochopí, keby bol už straší možno... Skús myslieť na seba a na to, čo takýmto prístupom k životu budú mať odpzorované deti, nehovorím, že musia žiť úplne rovnako ale isté veci čo ty momentálne sama neberieš ako normálne sa môžu pre deti normálnymi stať. Deti si totižto veľa vecí prenášajú zo svojho detstva do dospelosti. Doba je síce ťažká na to ostať s dvomi deťmi sama, ale lepšie ako trpieť ďalších x rokov, hoci ťa nebije ap. ale teba to psychický ničí (aj keď zjavne ani to si moc nechceš pripustiť).

Keď chceš ale teda ďalej trpieť a trápiť sa, tak ti držím palce aby si to zvládla. Skús čo ti navrhli niektoré baby vyššie - neskákať mu úplne okolo zadku, či si niečo náhodou neuvedomí. No podľa mňa to riešenie mať nebude a ty budeš za 10 rokov akurát tak zo všetkého hotová a ver mi, že tým nakoniec neublížiš len sebe..

rebeka7501
18. feb 2025

🤦‍♀️

autor
18. feb 2025

@nataly98 to je v nadstaveni v hlave ci sa budem trápiť alebo nie. A koľko žien odišlo od svojich partnerov a potom sa chceli vrátiť, to sa tu nikde nehovorí. Vrátila sa s plačom s deťmi naspat a uz bolo neskoro. Život je boj, žijeme taky život aký mame, treba to brat ako výzvu a hľadať aj nejaké výhody nielen nevýhody. Koľko mamičkiek vyplakavalo aké sú nešťastne, našli si druhých chlapov, dokonca mali s nimi aj deti a tiež im to bohužiaľ nevyšlo a potom sa trápili ešte viac.

autor
18. feb 2025

@nataly98 to záleží na mne ako sa budem cítiť. Človek môže svoje šťastie nájsť inde a nemusí to byť vždy vo vzťahu. Vzťah potrebujeme potrebujeme zo začiatku, aby sme mali deti a to mam, takže misia splnená 😃

vikiki29
18. feb 2025

Ty kks, takéto rozprávky som už dávno nečítala ako dávaš autorka. Prázdniny, nuda? Súťaž o najdlhšiu diskusiu?

autor
18. feb 2025

@vikiki29 jasne súťaž a urcite vyhrám 😃

ina2405
18. feb 2025

@vikiki29 🎯

ina2405
18. feb 2025

Ani nie, nerobíš to dobre. Choď sa inšpirovať skutočnými. Toto je už na tretej strane nuda a priehľadné.

autor
18. feb 2025

@ina2405 toto je skutočné.

Strana
z6