Ako zvládnuť nepochopenie v partnerskom súžití?
Podľa mňa to už nemá význam stále mu hovoriť to isté, že mi malo pomáha, on sa stále vyjadruje že mi pomáha dosť. Lenže prečo väčšinu dna leží na gauči s mobilom v ruke a ja stále na nohách v domácnosti a okolo deti až pokým nejdu spať. Stále mi vo všetkom oponuje a vytáča do nepricetnosti. Stále si vravím, že sa s ním nebudem baviť, aby som si neznicila zdravie..nejakú dobu aj vydržím, ale potom znova vybuchnem a poviem mu všetko, čo si myslím. On je tichej povahy, väčšinou ani neodpovedá. Mňa si vôbec neváži, nerieši so mnou nič, v podstate si ma nevšíma, komunikuje iba s deťmi. Ja sa cítim iba ako sluzka. Chcem v tom vytrvať kvôli deťom, lebo ich mam najradšej na svete. Chcem sa začať venovať iba sebe a deťom a tak byť šťastná a spokojná.
@guiseppinka diky ja sa nedám. Budem si žiť svoj život.
@gribka1 cize podme trpiet dalej? Ukazme svojim dceram, ze je to normalne, ze to je bezny zivot? Lebo ved tak zili nase mamy a aj nase stare mamy, ich mamy? Niekedy sa aj v potoku pralo, a predsa teraz pouzivame vydobytky doby... preco by mali zeny dalej znasat trpenie? A ukazovat synom, ze zena je kus nabytku a moze si k nej dovolit hocico, lebo je buduci pan tvorstva? Na svete je tolko chlapov takto sprosto vychovanych a zenami, ktore takto dobrovolne nicia seba "lebo, aby deti mali (iluziu) kompletnej rodiny" a vychovavaju tymto skvelym prikladom dalsich takychto "skvelych" chlapov.
V ziadnom manzelstve (partnerstve) to nie je cely cas idealne. V dobrom aj zlom. Ale ak chyba zakladna ucta a respekt hlavne k sebe samemu, tak o com je cely vztah? Trpia vsetci zucastneni a hlavne deti...
"teraz sú veľmi sebavedome ženy a vedia to s chlapmi."
Tak nou bud aj ty!
@natalka13 jasne, ze bude... bude si zit "svoj" zivot vedla skveleho manzelstva. Celkom by zaujimalo, kolko to vydrzi...
Prepac,ale rozhodne nesuhlasim!!
Ja som sa rozviedla s jednym hnusnym chlapom,lebo sa po svadbe otocil o 180 stupnov.keby som to nezazila,ani neverim,ze sa niekto moze tak zmenit.
Takze ANO bol to hajzel.
A som vydata po druhykrat a mam toho najlepsieho muža na svete.ja ho lubim asi viac ako svoj zivot.
NIKDY uz by som lepsieho nenasla.takze ROZHODNE nie su vsetci rovnakí.Ale je mi uprimne luto,ze ty nie si stastna.no mne bolo lahsie,kedze som stihla skoro zistit,ze som si vzala debila,tak som s nim nechcela ani dieťa.a to sa mi lahko od neho odchadzalo.
@guiseppinka Mne to nemusíš hovoriť, prehovor autorke do duše, lebo ona si ide svoje, takže je mojou úlohou ju celý čas prehovárať? Nechce, vybrala si, nech si žije podľa vlastnej vôle. Ja som vďačná za dnešný vek, keď ženy už trpieť nemusia a je úplne normálne vzťah, ktorý nefunguje ukončiť. Či prečo ty takto do mňa?
Ja neviem teda, tu v debate nevykazuješ ani trochu nejakého temperamentu...že doma vybuchneš a tieto komentáre tebou nijako nehnú? Lebo ja by som revala pred obrazovkou, keby ma niekto staval do reality ako to tu ľudia robia. A všetci to tu robia s úmyslom, aby si sa pozbierala.
Budem sa opakovať, ale podľa mňa si vymýšľaš.
A ak nie, tak po tých pár stranách napísaných tu poviem len "kto chce kam, pomôžme mu tam".
@guiseppinka nie každý má to šťastie ze mu to vyjde bohužiaľ
@guiseppinka budeme ako spolubývajúci
@zuzu11166 to si mala veľké šťastie teda. Nie každý má také šťastie.
@ina2405 a ako sa mam pozbierat? A nájsť si nového, to bude to iste a mozno horšie este. Ženy naivne behajú zo vzťahu do vzťahu a padajú potom..radšej potom bez chlapa. To len na začiatku býva ružové, potom príde realita.
Bla bla bla, myslím, že by si si nemala nikoho v najbližšom čase hľadať. S takou filozofiou by si si nenašla žiadneho super chlapa. Možno ani pred kostolom nikto nebude...ľudí chodí menej.
@gribka1 prepac, ak sa ta to dotklo... nemala som v umysle ta zhodit, len nemam rada tieto vyjadrenia - kedysi sa hento a tamto... kolko veci sa kedysi tolerovalo - nasilie, nevera...
Aj ja som rada, ze zijem v krajine, v ktorej zijem a v case, ktory zijem. Lebo s mojou povahou by som mala strasne tazky zivot (a to dnes pisem druhykrat).
Ved prave preto, ze nie kazdy ma to stastie, ze mu to vyjde, preto nebudem nezmyselne trpiet. Povedala by som, ze v dnesnej dobe ma niekto stastie, ze mu to vyjde... lebo peknych vztahov poznam par, otrasnych kvanta... fakt vela stastia fungovat ako spolubyvajuci... keby som vedela, kto si, aj by som ti napisala spravu, len sa neda... ozvi sa o nejaky mesiac, dva, ze ako na tom ste. Fungovat by ste ako spolubyvajuci vedeli, za dodrziavania stanovenych podmienok. Otazka je, ci by ste sa na nich vedeli dohodnut. Akoze taketo spolubyvanie je prakticke. Len skoda, ze je to na **** priklad pre deti.
@ina2405 asi tak
@ina2405 ani nehľadám. Uz chlapov neverím, každý chce iba to isté.
@guiseppinka zobudiť sa ma on nie ja. Ja verím ze všetko sa mu raz vráti.
@ina2405 dik a kostolíka už ani nechcem 😃
Su ludia, ktorym nedojde ani ked im nakreslis. Mozes vysvetlovat kolko chces, nepochopia. Tiez by ma zaujimalo preco, ale nedokazem to pochopit
@guiseppinka ľuďom sa dobre radi, keď nie sú v takej istej situácii.
@guiseppinka myslím, že to treba akceptovať. Ako sa hovorí, môžeš človeku ukázať cestu, nemôžeš ho donútiť ísť po nej. Ale žilo to tu 😄
Ale prosím ťa...kostolník by si ťa zobral 🙂
@ina2405 ved vidíš ze si ma nezobral a to bolo moje šťastie 😃
Napis mi spravu
@guiseppinka dik radsej nie. Keď anonymne tak anonymne 😃
Veď práve, že keby taký bol, tak si ťa vezme. Neverím ti ani nos medzi očami. Deti ani nespomínaš, píšeš veľmi vágne. A celý ten štýl písania. Často sú tu také diskusie, kde autorka pôsobí rovnako otupelo až prispato. Podľa mňa to oíše vždy tá istá unudená osoba.
Tak a došli sme k tomu, že si šťastná🥳🥳🥳 no vidíš, na niečo to bolo.
A prečo teda taký akože katolík s tebou splodil deti? A čo na to akože jeho mamička hovorí?
Oki, len som chcela reagovat na jednu tvoju poznamku, ale nechcem verejne

@marca12 už som skúšala a neurobil nič, milión pokusov bolo takých.