Ako zvládnuť nepríjemnú svokru na návšteve?
Mam naozaj hroznu svokru, vela mi naublizovala. A uz je to v takom stadiu, ze len si ju predstavim a boli ma zaludok, a uz mam na nu taku alergiu, ze ani nic nemusi povedat, staci mi s nou byt v jednej miestnosti a vsetko mi na nej vadi. Je to taky ten clovek, s ktorym sa ani nerozpravate a ona stale do vas utoci a podrypuje bud otazkami, alebo recami. Mne je uz luto mojho manzela, ze toto musi trpiet, ona kyda na mna a ja tiez mu vravim, ako ma ona stale uraza. Ako sa da zvladnut byt s clovekom, svokrou ktoru neznasate na navsteve a tvarit sa, ze e vsetkoOK?
@vykrik1111 ano, zbalit aj jeho, pokial nie je schopny postavit sa za manzelku. a teda v pripade, ze svokra nebude respektovat jej poziadavku, aby sa zdrzala urazok a osocovania na navsteve.
ci akoze dom/byt je aj jeho a nemoze ho odtial na cas navstevy odlifrovat aj s mamou, ale autorka moze byt urazana pod vlastnou strechou? to mi nevychadza 🤔
@nairia tak vlastneho muza si ma vyhodit z domu?Pravne to tak lahko nepojde, ci na rukach ho ma vyniest?🙂 Trosku sudnosti treba mat a nie davat hlupe rady. Ale stale nevieme co take strasne jej svokra robi....ci staci ze pride a autorka je na prasky? Nie a nie sa dopatrat co jej robi....mozno sa opyta co varila a autorku ide rozhodit od jedu, ze co sa stara vypytuje.....